bax Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Si uite cum, plini de speranta si cu ranjetul pana la urechi, am plecat intr-o plimbare care s-a dovedit a fi una foarte reusita. 3 tineri pensionari in cautarea aventurii Mihai, Traian si cu mine. Cum s-ar spune, am "pus-o" in familie........adica intre prieteni Traseul a fost: comarnic - secaria - valea doftanei - spre sacele-cheia (unde n-am mai ajuns din pacate) -campina - busteari - mislea - scorteni - ploiesti, si pentru mine a mai fost si bucurestiul. Ca sa nu mai lungesc vorba aiurea, hai sa-i dam drumul. Pentru inceput soseaua (mai nou) dintre comarnic si secariaiar aici n-am prea stat la poze Urmeaza frumoasa si mai ales neinzapezita portiune dintre secaria si valea doftanei In zona asta cu greu am gasit asa ceva Acum, c-am facut-o si p-asta, ne indreptam hotarati spre sacele-cheia Tragem putin la hotelul de 5 stele......si dupa asta incepe distractia si punctul terminus. Aici ne-am dat seama ca nu prea mai merge cu cauciucurile de strada cu care erau echipate TA si DR-ul Dar nu-i nimic, deoarece distractia continua si pe drumul de intors ajungem si la paltinu iar acum, navigatorul nostru pentru drumul de intors, mos Mihai zis mai nou si Magellan , propune un traseu frumos dar incurcat oare in ce directie s-o luam? normal, am luat-o in cea gresita Pana la urma am scos-o la capat. Am gasit drumul, am trecut prin busteari, mislea si scorteni, am ajuns la ploiesti unde ne-am despartit, iar eu m-am plictisit de unu' singur pana la buc. Per total au fost pentru mine 270 km din care 8 cu zapada si gheata, 4 cu noroi si gheata si inca vreo 30 de tara, noroi, piatra si iarba. A fost o plimbare exagerat de frumoasa, dar cel mai important, alaturi de prieteni --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 17:27 -------------o completare /index.php?...t&p=1059837 --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 17:43 -------------completare corecta de data asta /index.php?...00521&st=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) aici, poze /index.php?...t&p=1059837 scuze daca se repeta Editat Februarie 25, 2008 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 frumos Cum e pe sus cu zapada?..Posada, Comarnic, Baiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 frumos Cum e pe sus cu zapada?..Posada, Comarnic, Baiului? Pai intre Comarnic si Valea Doftanei, pe munte, nu e deloc. Intre Valea Doftanei si Sacele-Cheia era din plin, dar cu o mobra si cauciucuri cum ai tu n-ai fi avut nicio problema. Era mai nasol pe portiunile unde era gheata si peste strat de apa. La asa ceva ar fi trebuit crampoane cu suruburi. Dar daca ne-am descurcat noi...... Este adevarat ca noi am mers doar pe drum, ca asta era si ideea. Nu stiu cum e pe potecile sau sleaurile unde puteti ajunge voi cu caprioarele......cred ca Din imagini iti dai seama cel mai bine. Am facut poze aproape din km in km bafta ps- ca sa nu existe confuzii, angi sau bax e tot aia, acelasi utilizator nehotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Excelenta poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Super faina tura baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) sal, foarte frumos, cum ai mers la drum lung cu casca de cross?, nu te-a luat curentul!? bafta Editat Martie 4, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 sal, foarte frumos, cum ai mers la drum lung cu casca de cross?, nu te-a luat curentul!? bafta Pai m-am obisnuit asa de bine cu asta de enduro incat ultima oara cand am mers cu integrala am facut-o cu viziera deschisa, aveam senzatia ca ma sufoc. Am "jurat" sa nu mai pun integrala pe cap. Curentul mare de aer pe care-l simti in nari si pana-n plamani, apa care-ti "mangaie" obrazul atunci cand ploua, gustul mustelor care se sparg in plasa gurii de aer..........e he, mon cher........ce vremuri......ce viata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 ps- ca sa nu existe confuzii, angi sau bax e tot aia, acelasi utilizator nehotarat pai incearca-l si pe al treilea, de exemplu angibax sau baxangi faine peisaje, si nu am putut sa nu remarc omniprezentul Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Felicitari! Un traseu nemaipomenit! Pacat ca nu ati avut gume adecvate! Pe de alta parte, cand voi hoinareati, eu de abia imi cumparasem Domanitor-ul si imi cautam kit de lant + diverse alte accesorii. Data viitoare cand mai planuiti cate-o plimbarica, daca nu vrei sa te plictisesti pe portiunea Buc-Ploiesti , daca nu deranjez , parca m-as incumeta si eu! Momentan, un soft-enduro, cum pare traseul pe care vi l-ati propus si l-ati prezentat in imagini. Apropos, am vazut vreo doua tavaleli; astea au fost toate? Ceva probleme? Banuiesc ca nu... Si uite cum, plini de speranta si cu ranjetul pana la urechi, am plecat intr-o plimbare care s-a dovedit a fi una foarte reusita. 3 tineri pensionari in cautarea aventurii Mihai, Traian si cu mine. Cum s-ar spune, am "pus-o" in familie........adica intre prieteni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Apropos, am vazut vreo doua tavaleli; astea au fost toate? Toti am incasat-o. Deci, au fost cel putin 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 bravo fratilor husa mea e inca la reveneala,dar i se apropie vremea abia astept duminica imi venise ca o iuteala si am vrut sa incalec magarusul meu linhai dar mi sa parut ca are prea multe roti si renuntat felicitari si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate