Lutzifer Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 O iesire peste noapte cu cortu , la o frigaruie ! A doua zi o tura de 26 km de offroad prin padure pe noroaie ! Fain de tot ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=933 Slideshow Taut - Barzava 10-11 Mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Foarte frumos. Bravo. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Super !!! De la Barzava (pe vale ) e drum forestier pana la Taut ? Pe Google map se vede cam nasol. Editat Mai 12, 2008 de bb915 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Super !!! De la Barzava (pe vale ) e drum forestier pana la Taut ? Pe Google map se vede cam nasol. Ii destul de nasol , is urme adanci de Aro si tractoare , cu belti mari si lungi , noroi ! Mai ales ca noi am fost inpachetati destul de tare. A fost un pic de lucru pana am trecut , dar merita facut ! Iti da senzatie Is multe bifurcatii , trebuie avut grija ca te duci la dracu daca nu sti drumul , am avut noroc ca fratemio (Atti) a stiut drumul ca a mai fost acuma`s vreo 10 ani pe acolo ... si nici nu ai indicatoare ! Editat Mai 12, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 pentru cine vrea senzatii tari.......asta-i drumul. mai ales ca ne statea si ploaia in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caferacer78 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Ma oamenilor voi nu stati un pic locului Foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Ii destul de nasol , is urme adanci de Aro si tractoare , cu belti mari si lungi , noroi ! Mai ales ca noi am fost inpachetati destul de tare. A fost un pic de lucru pana am trecut , dar merita facut ! Iti da senzatie Is multe bifurcatii , trebuie avut grija ca te duci la dracu daca nu sti drumul , am avut noroc ca fratemio (Atti) a stiut drumul ca a mai fost acuma`s vreo 10 ani pe acolo ... si nici nu ai indicatoare ! Noah daca zici ca asa e drumul trebuie neaparat sa ma bag. Un plin si un PET de 2L cred ca imi permite Barzava -Taut si retur cu tot cu ratacit prin padure Numa sa mai gasesc doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Frumoasa zona si lacul misto, nu ati dat la peste,pacat daca nu?Am o nedumerire, de unde ati luat ditamai gratarul, ca doar nu l-ati carat cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 de unde ati luat ditamai gratarul, ca doar nu l-ati carat cu voi? Sambata seara o venit si un prieten din Siria la pescarit si la un gratar , cu masina ! Asa am avut gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Sambata seara o venit si un prieten din Siria la pescarit si la un gratar , cu masina ! Asa am avut gratar ai uitat sa spui ca avem si gratar portabil, special conceput pt transportul cu motorul adica a fost taiat cu flexul in bucati mai mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate