idee Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Idee Communication va invita duminica 25 mai 2008 ora 14:00 in parcarea Carrefour Feeria la evenimentul “Moto Show”ce va cuprinde cascadorii, concursuri moto si concert cu trupa “Activ”. ricky.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 daca nu dam si o tura dupa, tot degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 chiar se tine sau este vrajeala....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Oricum duminica ies pe dn la o plimbare, fac un popas si pe acolo... Din cate stiu e vorba de Papuc, unul din piloti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 e o gluma sau chiar se tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Care este Feeria?Detalii please. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 carrefour baneasa....ala e feeria..dar nu prea imi vine sa cred ca e ceva serios...in fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 se tine , nu e o gluma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 se tine , nu e o gluma ! daca poti sa participi, o sa le arati fraierilor ca esti cel mai tare....gie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 daca poti sa participi, o sa le arati fraierilor ca esti cel mai tare....gie veri fanii ... nu particip si nici nu sunt cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 veri fanii ... nu particip si nici nu sunt cel mai tare bre, nu-mi vine sa cred cum s-a petrecut o asa revelatie...a dat modestia peste tine vad, si asta-i bine bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 cica s-a tinut...dar acuma nu stiu cat o fi de adevarat zvonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 deci...pana la urma ???? s'a tinut sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 eu am fost acolo ) a fost super misto chiar am participat si la o competitie acolo dar vreau sa vad pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am fost, au fost multi care s-au dat in stamba priin parcare..nistte inconstienti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) am fost, au fost multi care s-au dat in stamba priin parcare..nistte inconstienti ! da...chiar ca , ce tampiti prin parcare . era unu domne cu un zx10 albastru ...oracaia toba aia a lui , nu puteam sa dorm si eu linistit in asteptarea concertului Activ ba, ce poza ai ...te-ai luat dupa mine ) Editat Mai 25, 2008 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 da...chiar ca , ce tampiti prin parcare . era unu domne cu un zx10 albastru ...oracaia toba aia a lui , nu puteam sa dorm si eu linistit in asteptarea concertului Activ ba, ce poza ai ...te-ai luat dupa mine ) Doar ca eu o tin mai sculata Mai era unu cu un 636 care gafaia cu niste tobe GPR.. dar il lasam ca e baiat de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 inconstienti niste prapaditi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idee Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 POZE DE LA MOTO SHOW DUMINICA CARREFOUR : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate