Florin Daniel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Am fost doar trei prezenti la intalnire........sa punem la socoteala ca a fost si meciul si anuntul a fost facut doar de o saptamana si sa speram ca intr-o zi vom fii mai multi. Si cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Cat a fost intrarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_O Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Pacat ca e departe ca asi fi venit si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Cat a fost intrarea ? Depide de persoana asta ca sa fiu in spiritul tau glumet Si cea de adoua intalnire !!!!! Asa cum spune si titlul dupa a doua intalnire organizata unde am reusit sa ne strangem in jur de 10 persoane, am hotarat toti ca ziua de JOI sau mai bine zis in fiecare zi de joi la ora 19,00 la Academia Militara (Eroilor) sa aibe loc intalnirea Fz-ristilor ( asta nu inseamna ca alte motoare nu isi au locul ). Aici vom discuta de toate facem o plimbare mica si alegem o locatie pentru ""o bere degeaba" ..... dupa care se pun la cale plimbarile mai lungi. Mai jos avem si ceva poze de la intalnire. Pentru cei care din diferite motive nu doresc sa apara in poze imi pot spune si stergem sau gasim o solutie. Oricine doreste sa ma contacteze o poate face la urmatorul numar de telefon 0749 058 068 sau ID mess vf_daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) man, dar ai avut ceva cu mine de m-ai bagat in fiecare poza, ori iti placea Cerbul prea mult? data viitoare sper sa fim mai multi, sa ne adunam, mai schimbam o idee, mai o piesa, ceva... pana la urmatoarea intalnire sper sa-i pot schimba si eu discul de frana si sa-i repar carena si aripa. btw, data viitoare cand mai mergem la ApaÂşu', sa-i zicem sa inceteze cu dansul ploii, ca m-a plouat de m-am cacao pe mine. de la Eroilor pana-n Pantelimon m-a rupt. Editat Iunie 20, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 man, dar ai avut ceva cu mine de m-ai bagat in fiecare poza, ori iti placea Cerbul prea mult?data viitoare sper sa fim mai multi, sa ne adunam, mai schimbam o idee, mai o piesa, ceva... pana la urmatoarea intalnire sper sa-i pot schimba si eu discul de frana si sa-i repar carena si aripa. btw, data viitoare cand mai mergem la ApaÂşu', sa-i zicem sa inceteze cu dansul ploii, ca m-a plouat de m-am cacao pe mine. de la Eroilor pana-n Pantelimon m-a rupt. Daca esti fotogenic iar de ploaie am "ratat-o" de data asta, ca na.... doar ce luasem una sambata trtecuta !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ce streetfiegther are metal heart =)) bine zis cerbul =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Depide de persoana asta ca sa fiu in spiritul tau glumet Si cea de adoua intalnire !!!!! Asa cum spune si titlul dupa a doua intalnire organizata unde am reusit sa ne strangem in jur de 10 persoane, am hotarat toti ca ziua de JOI sau mai bine zis in fiecare zi de joi la ora 19,00 la Academia Militara (Eroilor) sa aibe loc intalnirea Fz-ristilor ( asta nu inseamna ca alte motoare nu isi au locul ). Aici vom discuta de toate facem o plimbare mica si alegem o locatie pentru ""o bere degeaba" ..... dupa care se pun la cale plimbarile mai lungi. Mai jos avem si ceva poze de la intalnire. Pentru cei care din diferite motive nu doresc sa apara in poze imi pot spune si stergem sau gasim o solutie. Oricine doreste sa ma contacteze o poate face la urmatorul numar de telefon 0749 058 068 sau ID mess vf_daniel Laudabila initiativa intalnirilor "FZ-ristilor de Joi", ar trebui totusi sa fiti mai expliciti, ori sa eliminati "r"-ul din titlu (in poze se vad numai FZ-isti), ori sa'l puneti intre paranteze, astfel sa se simta inclusi si FZR-istii... sau alte variatiuni mai vechi de la tema: FZ-isti, FZX-isti, FZR-isti...etc. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Laudabila initiativa intalnirilor "FZ-ristilor de Joi", ar trebui totusi sa fiti mai expliciti, ori sa eliminati "r"-ul din titlu (in poze se vad numai FZ-isti), ori sa'l puneti intre paranteze, astfel sa se simta inclusi si FZR-istii... sau alte variatiuni mai vechi de la tema: FZ-isti, FZX-isti, FZR-isti...etc. Ride Safe! ATUNCI ASA SA FIE in fiecare joi intalnirea FZ-isti, FZX-isti, FZR-isti...etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ( tocmai in doua saptamani i-mi vine si mie un fzr 600 din 93 de prin oradea.Frumos foc si akum a-s pleka sa-l iau ....... sigur cand o sa-l iau o sa trec si eu pe la o bere cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 (tocmai in doua saptamani i-mi vine si mie un fzr 600 din 93 de prin oradea.Frumos foc si akum a-s pleka sa-l iau ....... sigur cand o sa-l iau o sa trec si eu pe la o bere cu voi. Te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate