laurmoto Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Un prieten motociclist din Tulcea a avut accident ieri seara si acum se zbate pe patul de spital. Numele lui este Ion Stanescu si are piciorul drept zdrobit. In acelasi timp are hemoragie puternica si are nevoie de sange. Rugam toate persoanele dispuse sa doneze sange sa ne ajute sa ii salvam viata. Ion se alfa la spitalul de urgente Floreasca si are grupa sanguina AB 4 pozitiv. Persoanele care au grupa 01 sau AB4 pozitiv sunt rugate sa ne ajute si sa doneze sange. pot veni si persoanele cu alte grupe sanguine daca vor sa doneze sange. Maine dimineata vor veni in Bucuresti si prietenii lui de la Tulcea sa doneze sange. Pentru donatii de sange aveti urmatoarele informatii: Spital: Urgente Floreasca Bucuresti Pacient: Ion Stanescu Program donatii: de la 7.30 dimineata Sotia lui, Lavinia este la spital si va roaga din suflet sa il ajutati pe Ion. Pentru relatii tel: 0745 087 554 - Gabi sau 0742 227 319 - Lavinia Va multumim, Motociclistii din Tulcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Un prieten motociclist din Tulcea a avut accident ieri seara si acum se zbate pe patul de spital.Numele lui este Ion Stanescu si are piciorul drept zdrobit. In acelasi timp are hemoragie puternica si are nevoie de sange. Rugam toate persoanele dispuse sa doneze sange sa ne ajute sa ii salvam viata. Ion se alfa la spitalul de urgente Floreasca si are grupa sanguina AB 4 pozitiv. Persoanele care au grupa 01 sau AB4 pozitiv sunt rugate sa ne ajute si sa doneze sange. pot veni si persoanele cu alte grupe sanguine daca vor sa doneze sange. Maine dimineata vor veni in Bucuresti si prietenii lui de la Tulcea sa doneze sange. Pentru donatii de sange aveti urmatoarele informatii: Spital: Urgente Floreasca Bucuresti Pacient: Ion Stanescu Program donatii: de la 7.30 dimineata Sotia lui, Lavinia este la spital si va roaga din suflet sa il ajutati pe Ion. Pentru relatii tel: 0745 087 554 - Gabi sau 0742 227 319 - Lavinia Va multumim, Motociclistii din Tulcea I-mi pare rau pentru el chiar daca nu-l cunosc, e de-al nostru,dar in primul rind e om si trebuie ca oricine il poate ajuta indiferent ca e motociclist sau nu sa il ajute. Eu am grupa B3. Oricum o sa ma interesez si o sa rog persoanele care au grupa01 sau ab4 pozitiv daca vor sa doneze . DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE EL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 In dimineata asta am vazut si eu topicul, plec din Urizceni, cel tarziu la ora 14.00 am sa fiu prezent la spital cu inca un prieten, Doamne Ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Sanatate multa lui!Din pacate am eu O1 dar nu am voie sa doez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate