Sari la conținut

superbiggy

Membru
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.facebook.com/superbiggy
  • Yahoo
    superbiggy

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha V-Max 1200
  • Numar Moto
    de Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Java, Hoinar, DKW, Yamaha Diversion, Yamaha 1200 V-max
  • Interests
    Rock and Roll, Motocicletele, Artele Martiale, Computere si Internet, Airsoft & more

superbiggy's Achievements

  1. Am incercat under din bumbac si din polar, le-am purtat cu manusi din piele, cu manusi din piele imblanite, cu manusi "de iarna" Probiker de pe Louis si nu sunt o solutie, la nici 10 minute de deplasare incep sa inghete degetele, astazi cum ies de la job merg la Decathlon ca am vazut la ei unele under cum recomanzi tu manusi din lana merinos. Par misto si sunt si lungi protejeaza si incheietura la ger. Am luat in calcul si montarea unor handguard-uri pe ghidon sa nu mai bata curentul direct in maini, pentru manusi incalzite nu am buget. Multumesc pentru sugestii.
  2. V-maxu imi ofera trairi intense dar 0 protectie la vant, multumesc pentru raspunsuri !
  3. Salut, ai iesit cu ele si pe ger ? Eu plec dimineata la si de la serviciu, am unele de iarna pe louis insa la 0 grade imi ingheata mainile, am gasit Modeka Makari pe fc-moto dar nu stiu cat de bune sunt la 0 grade sau cu - , multumesc anticipat
  4. am si eu cateva episoade postate pe yt, asta e ultimul:
  5. Salut, la cat te-a dus si unde il gasim pe baiatul asta ? Merci
  6. Salut, eu mi-am pus pe spate un 150/70 18 si pe fata 120/70 17, personal am simtit in primele cateva zile dupa ce am incaltat-o de parca ar fi fost alta motocicleta, dar dupa ce m-am obisnuit am descoperit ca este mult mai manevrabila, Diva mea este din 1991, am cumparat-o la 48000km si nu poate mai mult de 160km/h,... sper sa te ajute. Asfalt uscat !
  7. Salut, Am eu una autentica cumparata de citiva ani sa o restaurez dar nu m-am mai ocupat. Este vorba doar de coaja de otel fara curelele de protectie dinauntru. O pot vinde cu 200 ron. Daca esti interesat da un semn. Acum sunt la servici si nu am cum sa pun si o poza dar pot face asta maine daca doresti, ca idee asta e modelul: http://static.n-anunturi.ro/img/anounce/102950_vand-casca-germana-al-doilea-razboimondial.jpg . Asfalt uscat !
  8. Sustin si eu ideea, vorbim si cu prietenii din presa/tv. Este un moment fericit atunci cind supravietuim unei astfel de incercari. Merita !
  9. Sustin !, Sanatate si insanatosire grabnica motociclistului.
  10. R.I.P. frate motociclist Condoleante familiei si prietenilor motociclistului ! Acum citeva saptamani cind ma intoarceam dimineata de la servici cu un prieten pe motocicleta pe soseaua Andronache am trecut printr-un accident asemanator. A iesit unu cu jeepu in sosea direct in motocicleta mea , in genunchii nostrii din partea dreapta,... eu si pasagerul meu am supravietuit si multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Mi s-a facut pielea de gaina acum ca am retrait accidentul meu si imi amintesc si cind i-am reprosat idiotului care m-a accidentat ca putea sa ma omoare imi zicea ce vrei domne, iarta-ma , nu te-am vazut, iarta-ma,.... VREAU SA NU NE MAI OMORATI !!! Vineri pe 18 de la ora 14:00 pana pe seara am stat pe la IML pentru certificatul medicolegal si CRIMINALA ASTA INCONSTIENTA nu avea nici o treaba cind a venit acolo cu politistii, m-a intors exact din usa cabinetului cind trebuia sa intru si eu iar apoi m-am interesat si aflat ca tocmai omorase un frate motociclist,... In sala de asteptare mai afectata era o minora semiviolata care vroia banii inapoi de pe examenul medicolegal ca nu au gasit-o dezvirginata decit CRIMINALA ASTA care a OMORAT un tanar cu inconstienta ei,... Vorbeam cu prietenul meu pe holurile IML-ului, pasagerul meu din ziua accidentului, uite frate,.. puteam sa fim noi mortaciunile,... cum o tinea intruna aia pe acolo care auzisera de caz,... accident cu mortaciune,... Dumnezeu sa ne apere fratilor, ca majoritatea conservarilor sunt orbi, inconstienti, nepregatiti sau rauvoitori. Incep sa cred ca suntem pe cale de disparitie,....
  11. AMIN ! ozzy ai descris perfect starea de fapt de la noi din trafic,... Conservarii NE IGNORA ! nu se asigura la inscrierea in trafic, la schimbarea directiei de mers, depasesc fara sa se sinchiseasca de tine care vii pe banda ta din sensul opus obligandu-te daca tii la viata ta sa te dai langa marginea drumului in praf, frunze, noroi, gropi, balti, etc si daca ai cazut din cauza lui,.. a conservarului,..NU ai cazut din cauza lui ca nu sunt urme de impact si,.. cel mai probabil ai mers cu 500 km/h cu,... hoinarul tau inaripat,... si mai erai si beat sau pastilat si nu ai dreptate orice ai zice,... Daca te-a lovit si esti plin de contuzii, julituri, taieturi te tine mijlocul, genunchiul sau cotul,... si nu ai ingrijiri medicale de peste 11 zile,... trebuie sa te multumesti ca ai scapat doar cu atat si probabi sa fii impacat ca si-a cerut scuze el,..conservarul,... asta daca si-a cerut scuze ,... si casca, geaca, manusile echipament pe care ti l-ai cumparat adunand citeva salarii le cosi tu si le mai folosesti ca da bine look-ul trashuit asa, used & vintage... Acum citeva zile eram la IML sa imi scot un certificat medical (pentru ca m-a lovit unu in trafic, eu cu moto el cu jeepu) si chiar cind mi-a venit si mie randul sa intru la consultatie intra val vartej o mucioasa cu un politist de la rutiera dupa ea si vazandu-ma nedumerit ca ma da la o parte din usa sa intre ea prima imi spune cu o nonsalanta debordanta "da-te domne ca noi suntem cu o mortaciune",... Mortaciune,... asta inseamna un motociclist pe care ea l-a accidentat mortal,... am aflat apoi cind am intrebat pe acolo de ce m-au sarit ca steptasem deja de 3 ore sa intru,... vineri pe 18,... mortaciune un cuvant ingrozitor care mi-a ramas in cap de atunci,... Nu am de gand sa descalec atata timp cit o sa respir, ma inclin la umbra crucilor celor ce ne-au fost rapiti dintre noi si va salut pe toti motociclistii/ele aici ca si in trafic, suntem toti niste eroi pentru ca supravietuim pe 2 roti in traficul de pe strazile noastre. Sa auzim numai de bine !
  12. Numai cine a trecut printr-un accident poate sa ma inteleaga cind spun daune morale,... aici nu vorbim de acrosarea dintre doua masini, o injuratura ca mi-ai strambat aripa, uite ba ce mi-ai facut la bara,... etc La ora 08:00 AM cind m-a lovit ORBU soseaua era plina de masini, si pe banda mea si pe contrasens daca picam jos,... (si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat prezenta de spirit si am reusit sa o redresez) ne calcau si ne faceau pilaf celelalte masini pentru ca nimeni nu a oprit,... Cind m-a lovit mi-a strambat furca, mi-a dezumflat pe loc cauciucul de pe fata, mi-a lovit chuloasa si pierde ulei mi-a spart o bujie si semnalul de pe fata,.... el cu un jeep kia sportage si-a spart farul, semnalul, bara in partea stanga fata, si si-a indoit aripa,... astea toate cu toate ca avea bullbar montat,... a plecat de pe loc ca un nebun si a intrat direct in noi, nu fac dramatism dar am crezut ca acolo s-a terminat tot, si m-am luptat cu toata fiinta sa redresez motocicleta cu toata durerea pe care am resimtit-o, nu este o experienta placuta sa treci pe langa moarte doar ca unu,...rontaia un covrig cald si se satuase sa astepte sa se inscrie in trafic, sa conduci in Bucuresti inseamna sa omori oameni ?!? De ce sa schiopat eu si dupa 8 zile,... si pe ala sa il doara'n paispe ? Ma umplu de ura de citeori vreau sa ma asez si simt durere in genunchi, cind nu ma pot apleca pe vine sau cind merg si ma jeneaza. Nu pot sa uit prin ce am trecut, la spital te inteapa in toate alea doar cind ai intrat,..ca asa e procedura, branula in vena, vaccin atitetanos, ore intregi in care astepti sa vina un brancardier sa te duca la radiografie,..alte ore in care se incumeta cineva sa iti spuna o veste,..oricare ar fi ea, ca nu ai nimic rupt, sau ca ai, ca o sa ramai internat in spital sau nu, etc, etc caci cel mai rau este sa astepti in incertitudine sa nu stii ce naibii ai patit,... De ce sa trec eu prin toate astea NEVINOVAT si ORBU sa culce linistit acasa ca si cum nu s-a intimplat nimic ? Nu exagerez cu nimic cind spun ca doar Providenta si poate experienta (sunt motociclist din 1997) ne-a salvat pe mine si pe prietenu meu,... NICI O MASINA NU A OPRIT si soseaua era plina,... i-am evitat eu in starea de soc pe toti sa ajung pe partea dreapta sa pot opri in siguranta,.. Toate astea plus jignirea pe care am simtito ca sunt victima unui imbecil neatent, furia pe care am simtit-o cind prietenul meu s-a prabusit pe trotuar cind a incercat sa coboare de pe motocicleta, neputinta pe care o simti imediat ce stii ca esti la mana medicilor, surorilor medicale, brancardierilor, furia cu care afli ca un ORB ti-a stricat motocicleta,... toate astea gramada NU SUNT STIMATI FRATI SI SURORI MOTOCICLISTI DAUNE MORALE ?
  13. Am citit cu atentie toate raspunsurile voastre, va multumesc pentru implicare, TUTUROR. Motocicleta am cumparat-o cu contract cu tot ce trebuie am asigurare pana in ianuarie si itp inca un an,... am cumparat-o dar nu este trecuta la financiar pe numele meu,... nu mai stiu ce omu de la care am cumparat-o si el este beneficiarul asigurarii,... Soferu care m-a lovit a dat bir cu fugitii si nu mai rasunde la telefon, nu mai este loc de intelegere amiabila. In ziua accidentului a spus o vorba si acum a dat inapoi. Pentru suferinta mea, caci piciorul este umflat si am supara si acum, merg greu, nu ma pot apleca pe vine, nu pot indoi piciorul, nu ma pot sprijini cu toata greutatea pe el si am 140 kg si mai ales pentru ca a fost carnatz si nu s-a tinut de cuvant vreau sa primesc satisfactie. Nu vrea sa aplic legea "eye for an eye" pentru asta nu am nevoie de ajutorul nimanui dar sunt sanse sa se intoarca impotriva mea si nu am rezolvat nimic. Am gasit ajutor de la cineva de pe forum si ii multumesc pentru mesajul privat, voi merge inainte cu actiunea mea si sper sa primesc satisfactie. Pentru cei care au raspuns uracios,... cel putin,... La cate inmormantari de motociclisti ati participat ?, la cite marsuri de sensibilizare a soferilor in privinta existentei motociclistilor in trafic ati fost ? de cite accidente mortale din vina soferilor ati auzit ?,... nu v-ati saturat ? Uitati-va la toate accidentele mortale in care murim NOI motociclistii din cauza soferilor neatenti, amintitiva de numele si de povestea lor, ei au murit si soferii au spus scuze, nu l-am vazut. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt viu caci atunci eram si eu inca unu la numar in urma carora uraciosii ar fi spus ca asa le trebuie ca merg cu viteza,... si familia mea ar fi plans pentru mine. Probabil nu ati avut de a face cu spitale, cu suferinta. Acum este randul meu, mi-a facut rau ,... nu vreau sa fac pe eroul dar nu il pot lasa sa zica, l-am ars si pe asta,.. lasa ca ii trece,... dupa ce se termina povestea asta vreau sa stie EL, conservarul ORB macar asta, UNU ca existam si ca ne vrem locul nostru pe sosele nu in spitale sau cimitir,... cind vede alt motociclist sau cind aude un motor sa beleasca bine ochii... SA NE VADA ! Voi milita pentru mine si implicit pentru NOI cu puterile mele,... dar voi incerca cu toate resursele sa rezolv ceva. Va multumesc.
  14. Acum o saptamana pe soseaua andronache in timp ce mergeam spre casa de la servici (cu mobra mea o yahama divesion din 91) pe la 08:00 am un nene cu un jeep kia a plecat in tromba din stationare lovindu-ma din lateral pe partea dreapta. Impactul ne-a aruncat cu tot cu moto pe linia continua dintre benzi si doar Dumnezeu stie cum am reusit sa stapanesc motocicleta sa nu cadem caci se circula intens pe ambele benzi si nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intimplat daca ne tavaleam pe sosea in trafic. Am tras pe dreapta si pasagerul s-a prabusit pe trotuar imediat ce am oprit ca din soc nu am realizat cit suntem de raniti. El a descalecat pe partea dreapta si piciorul de sprijin era afectat genunchi, tibie si glezna, a cazut secerat. Eu am oprit motorul am pus cricul si il apostrofam pe nenea soferu ca nu se uita cind intra in trafic, l-am intrebat de ce a dorit sa ne omoare, etc, etc in timp de sangele imi tasnea prin pantalonul sfasiat din genunchiul drept,... Si eu si pasagerul cu care eram pe motocicleta am fost loviti destul de bine dar am scapat fara fracturi. Au venit cei de la SMURD si ne-au transportat pe amandoi la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon unde ne-au curatat, pansat si radiografiat dupa care ne-au trimis acasa, nu avem nici unu fracturi sau luxatii, doar julituri, taieturi, umfalturi si vanatai. Motocicleta pierde ulei pe partea dreapta pe la chiuloasa, mi-a spart o bujie si semnalul lateral dreapta fata, nu imi explic cum s-a petrecut dar am joc la roata fata, furca e afectata, pierd ulei pe la simeringuri si am facut instantaneu pana pe fata la impact (anvelopa nu este sparta caci am umflato apoi si a ramas asa...). Nenea soferu orb a mers la Udristei odata cu mine unde i s-a retinut permisul si i s-a intocmit dosar penal, am dat declaratiile si mi-a promis ca ne vedem sa ne "ajute" pentru suferinta provocata in zilele urmatoare. Am primit de la politisti copie dupa asigurarea lui si o constatare si am inteles ca o sa fim chemati eu si pasagerul si la procuratura pentru alte declaratii. Din anumite motive motocicleta nu o pot repara la asigurator, merg greu si eu si prietenul meu ca avem gleznele umflate si negre si acum, motocicleta e pe bara iar nena orbu nu a onorat promisiunea de a ne intalni sa vedem cu ce ar fi putut sa ne ajute. Nu raspunde la telefon si daca insist il inchide. Sper ca nu v-am pierdut pana aici ca acum urmeaza motivul pentru care am postat aici. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare ? Eu nu am gresit cu nimic si sufar, am motocicleta paradita si am cam ramas cu ochii in soare, ce sanse as avea in instanta pentru ca intentionez sa cer despagubire pentru daune morale cel putin, in opinia mea a incercat sa ma calce cu masina si nu vreau sa scape nepedepsit. Orice ajutor este apreciat, un sfat, poate imi recomandati un avocat. Va multumesc anticipat.
  15. Domnilor,... jos palaria. Sper ca data viitoare sa fiu si eu liber si altii. Tinem legatura. Bafta.
×
×
  • Creează nouă...