gabitza1 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 salut !! DACA PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE CA NU PREA ma pricep la reparat................nu mai trage deloc in nici o viteza.....nu mai are forta..........sa fie de la bujie sau ....habar n-am.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 salut !! DACA PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE CA NU PREA ma pricep la reparat................nu mai trage deloc in nici o viteza.....nu mai are forta..........sa fie de la bujie sau ....habar n-am.................... 244243[/snapback] si eu am avut aceeasi problema...DISCURILE de AMBREIAJ...ia contact cu dual motors sau united motors si schimba-le impreuna cu uleiul de cutie si sa vezi ce o sa fuga ......cost 50 euri fara manopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 mersi dar deocamdata nu am nici macar aia 50 euro.......( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 mersi dar deocamdata nu am nici macar aia 50 euro.......( 244253[/snapback] nu face nimic vine iarna si ai timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 ambreiajul.boala cronica la RS.italieni....au facut-o lunea,la prima ora,dopa o noapte la tarfe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 auziti si voi ce am patit.................) s-a rupt cablul de la acceleratie........si sigur deaia nu tragea cu toata forta pt ca era ff slabit cablul:(tragea pana la 5-6000 turatii) ..........................de unde iau si eu un cablu pt rs ..........si unde as putea sa-l montez??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Cred ca la una din cele doua firme mai sus amintite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 auziti si voi ce am patit.................) s-a rupt cablul de la acceleratie........si sigur deaia nu tragea cu toata forta pt ca era ff slabit cablul:(tragea pana la 5-6000 turatii) ..........................de unde iau si eu un cablu pt rs ..........si unde as putea sa-l montez??????????????? 244764[/snapback] De la alt rs normal. Numai sa nu fie si proprietarul pe faza. Te ajut eu cu cea mai mare placere. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 EU ZIC SA O FACI SI SO DAI SI SATI IEI O JAPONEZA ,SUNT MAI FIABILE ACUM FACI CUM CREZI DAR ASTA ESTE SPER SA ITI REZOLVI PROBLEMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 EU ZIC SA O FACI SI SO DAI SI SATI IEI O JAPONEZA ,SUNT MAI FIABILE ACUM FACI CUM CREZI DAR ASTA ESTE SPER SA ITI REZOLVI PROBLEMA 244831[/snapback] eu zic ca asta nu e motiv s-o vinzi sa iti iei japoneza,si la alea se mai rupe un cablu si se mai uzeaza placutele de ambreaj.Depinde cu schimba vitezele,sau poate ca ii patineaza ambreajul de aceea s-au uzat.Intai trebuie vazut de ce s-au uzat,si cablul de acceleratie poate il forteaza mai mult decat trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheRogue Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Si eu am facut varza ambreiajul la a mea .. numai manopera m-a ajuns la 1.5 mils si p[e ambreiaj sincer nu mai tin minte cat am dat .... acuma carenele ma rup 11 mil/bucata carena laterala + 9 mil carena fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 si cine te pune sa cumperi carene cand poti sa le faci mult mai ieftin si daca vrei neaparat chiar si unicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 si cine te pune sa cumperi carene cand poti sa le faci mult mai ieftin si daca vrei neaparat chiar si unicat? Chiar mult mai ieftin si o sa poti avea personalizata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 23, 2005 Share Postat Septembrie 23, 2005 Chiar mult mai ieftin si o sa poti avea personalizata Sau faci ca mine: lasi asa si se face rat-bike singura in timp La mine arata ca naiba, dar n-am probleme cu motorul. Cel mai bun ulei, benzina, consumabile schimbate la timp, alea-alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate