Marius '95 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Dupa ce am intrebat aici daca vine cineva la o plimbare, pana la urma n-a venit nimeni. Asa ca am plecat singur din Moreni, Dimbovita spre Cheia - Brasov - Buzau - Bucuresti. La Brasov am ajuns cam tarziu asa ca am renuntat la Buzau si am venit direct la Bucuresti pe DN1. Poze: 1) La plecare din Moreni. 2) Spre Valenii de Munte. 3) Spre Cheia. Am vrut sa opresc pe marginea drumului sa fac poze si in final m-am trezit cazut in zapada. 4) Tot spre Cheia. 5) si 6) Intre Cheia si Brasov, in varf. 7) si 8) Predeal, la intoarcere. 9) La Paralela 45 la spalatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Bravo se pare ca iarna asta nu mai sperie pe cei cu doua roti.Frumos anotimpul asta,mai ales in zonele montane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Te-am vazut azi pe DN1, eram cu masina si m-ai depasit pe dreapta pe un pod in zona serpentinelor Chiar ma gandeam ca era vremea ok pt o tura cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2008 N-am intalnit decat 2 motociclisti, amandoi pe DN1 la câmpie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Pai nu eram cu motoru, eram cu masina, dupa ce m-ai depasit pe mine , ai asteptat un pic, ai mai depasit cateva masini iar la un moment dat cred ca prin Comarnic erai oprit pe dreapta. Motoare am mai vazut cel putin 3 in afara de tine, intradevar pe zona de campie si pe contrasens( mergeau spre munte). Pe cheia cum a fost? Era uscat sau mai gaseai zapada si pe carosabil ( nu numai pe margine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2008 Am inteles ca erai cu masina, eu vorbeam de motociclisti adevarati. Oprisem sa sterg viziera ca nu mai vedeam nimic. Era ud pe jos, cu nisip antiderapant dar deloc zapada. Zapada era doar pe margine. Daca as fi intalnit zapada pe drum m-as fi intors inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 AI ADOPTAT CEA MAI BUNA VARIANTA CAND NU MAI VINE NIMENI PLECI SIGUR FRUMOASA IESIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) Era mai fain daca mergeam cu inca cativa. Singur... cam plictiseala in pauzele de sters casca. Oricum, chiar daca am fost singur, chiar daca era nisip pe sosea, chiar daca m-am murdarit de sus pana jos, nu-mi pare rau ca m-am dus. A fost distractiv si educativ simultan. De curios, tu te-ai fi dus singur la Vama Veche? Editat Noiembrie 30, 2008 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 eu plecam singur in europa daca nu venea taxi si am plecat singur pana in SANTORINI 3500 km /index.php?...mp;hl=santorini so vama veche e o plimbare cum e pt unii pana la bikers o sa vezi mai incolo asfalt uscat si cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 AI ADOPTAT CEA MAI BUNA VARIANTA CAND NU MAI VINE NIMENI PLECI SIGUR FRUMOASA IESIRE salut team asteptat 30 minunte la molul de lai ntrare aut la 9si 5 eram acolo Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 salut team asteptat 30 minunte la molul de lai ntrare aut la 9si 5 eram acolo Pompi man daca urmaresti topicul ala o sa vezi ce se mai modifica oamneni mai dau si telefon nu s.a mai plecat pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 man daca urmaresti topicul ala o sa vezi ce se mai modificaoamneni mai dau si telefon nu s.a mai plecat pe autostrada dom director eu am citit ceia ceai scris doar pe linga petrom am trecut nu nici nu mam uitat ca sigur va vedeam nr tau nul am te salut si numai bine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 1, 2008 Autor Share Postat Decembrie 1, 2008 Bah! Ia iesiti de pe topicul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Era mai fain daca mergeam cu inca cativa. Singur... cam plictiseala in pauzele de sters casca.Oricum, chiar daca am fost singur, chiar daca era nisip pe sosea, chiar daca m-am murdarit de sus pana jos, nu-mi pare rau ca m-am dus. A fost distractiv si educativ simultan. De curios, tu te-ai fi dus singur la Vama Veche? Ai dreptate...si eu m-am cam plictisit...si nu inteleg de ce se murdarea viziera asa de des.. Am facut ieri acelasi traseu ...probabil in urma ta... Ploiesti- Slanic-Valeni -Cheia-Sacele -Brasov-Predeal -Ploiesti In Cheia am vrut sa merg pana la complex la Zaganul ...dar in afara DN1 era zapada batatorita..si am tavalit mobra...noroc cu coburii ..si nu m-am lovit In rest..nisip si sare multa pe asfaltul umed...foarte rece pe zonele cu umbra.. Iar ajuns acasa..amicii de la spalatorie au dat sarea jos ...si apoi si de pe costumul meu. PS.."morcovul" cam mare prin unele zone...nu stiam daca e polei sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 imi imaginez cum arata echipamentu din pozele cu motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate