SaK Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Luni, 2 noiembrie, sunteti invitati la Libraria Carturesti la o conferinta cu tema "Motociclete, corp si societate". Detalii oficiale gasiti mai jos: "Fundatia Carturesti, in parteneriat cu Fundatia Soros Romania, lanseaza – luni, 2 noiembrie 2009, orele 19.00-21.00, Mansarda Carturesti, 15 - proiectul Transfer. Urban. Antropologii. - care cuprinde o serie de 12 dezbateri (1 dezbatere/luna), cu teme de actualitate in mediul urban romanesc: cultura mobilitatii in orase, contrastele orasului modern, patrimoniu, transparenta decizionala etc. Proiectul este inaugurat cu tema Motociclete, corp si societate – culturi ale mobilitatii, ai carei invitați vor dezbate complementaritatea/contrastul motociclismului ca arta si a motocicliclismului ca mijloc de transport (?). Invitatii sunt: Mircea Marin, secretar general AMR, colectionar de motociclete, Fidelie Kalambayi - sociolog, Bogdan Padureanu - student, Marc Sandu - jurnalist, Codreanu Sebastian (Basty), Motorcycle Custom Artist iar tema va fi moderata de catre antropologii Liviu Chelcea si Bogdan Iancu. Invitatul special al dezbaterii este Gabriel Jderu." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Luni, 2 noiembrie, sunteti invitati la Libraria Carturesti la o conferinta cu tema "Motociclete, corp si societate". Detalii oficiale gasiti mai jos: "Fundatia Carturesti, in parteneriat cu Fundatia Soros Romania, lanseaza – luni, 2 noiembrie 2009, orele 19.00-21.00, Mansarda Carturesti, 15 - proiectul Transfer. Urban. Antropologii. - care cuprinde o serie de 12 dezbateri (1 dezbatere/luna), cu teme de actualitate in mediul urban romanesc: cultura mobilitatii in orase, contrastele orasului modern, patrimoniu, transparenta decizionala etc. Proiectul este inaugurat cu tema Motociclete, corp si societate – culturi ale mobilitatii, ai carei invitați vor dezbate complementaritatea/contrastul motociclismului ca arta si a motocicliclismului ca mijloc de transport (?). Invitatii sunt: Mircea Marin, secretar general AMR, colectionar de motociclete, Fidelie Kalambayi - sociolog, Bogdan Padureanu - student, Marc Sandu - jurnalist, Codreanu Sebastian (Basty), Motorcycle Custom Artist iar tema va fi moderata de catre antropologii Liviu Chelcea si Bogdan Iancu. Invitatul special al dezbaterii este Gabriel Jderu." F tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 La care Librarie Carturesti? Sunt mai multe in tara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 La care Librarie Carturesti? Sunt mai multe in tara ... Bucuresti,pe langa Cinema Patria.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Mah, asta imi pare o abordare a culturii motociclistice dintr-o perspectiva mai filosofica! O intrebare as avea sa o pun celor care se vor reuni la Carturesti.., ce semnifica in viziunea lor, MOTOCICLETA, ca concept, doar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 jenica...ce patisi bre? dadu filozofia peste tine? si sa fiu si ontopic.. buna initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Mah, asta imi pare o abordare a culturii motociclistice dintr-o perspectiva mai filosofica! O intrebare as avea sa o pun celor care se vor reuni la Carturesti.., ce semnifica in viziunea lor, MOTOCICLETA, ca concept, doar! Ar fi fain sa vii sa ii intrebi asta personal. Am sperante ca raspunsurile nu te vor dezamagi, avand in vedere ca cei care vor vorbi sunt mai mult decat "in tema". Cu permisiunea dvs., o sa postez si niste link-uri: http://streetdelivery.ro/proiecte-sd/trans...ntropologiitua/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 buna idee! am sa fiu acolo, pentru asa o tema nu merita sa lipsesc de la "dichis" felicitari celor care au initiat asa o intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 A fost super.Desi actori erau emotionati,piesa a iesit foarte bine.Decor de vis(nu-mi inchipiuam ca un pod sau mansarda ,poate arata asa de bine),lume multa,tanara,un prof de sociologie,tare si-n sociologie si tare si ca motociclist,un stilist in motociclete,un ziarist in motociclete,fo doi trei motociclisti,astia la "prezidiu" si multi interesati de fenomenul motociclistic. Un singur minus;timpul alocat de 2 ore a fost prea mic .Cand s-a incins discutia a trecut timpul. Personal nu regret participarea si cei ce nu au participat au ce regreta.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Mi-a placut discutia calma si calda. A meritat efortul de a ma congela pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ceva inregistrari, eventual un montaj, a filmat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 imi pare rau ca n-am ajuns ( se pare ca am avut ce pierde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate