Cata M Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) Poze de la plimbarea de sambata (Brezoi-Ciunget-Drumul Strategic-Transalpina-Ranca-Baia de fier-Polovragi-Cheile Oltetului-Lacu Petrimanu-Ciunget-Brezoi) si cea de duminica pe Transfagarasan. Mi-a placut f. mult, mai vin si la anul daca se va tine Sper sa puna si ceilalti poze de la concursuri si premiere. Editat Iunie 14, 2010 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Merci Cata ca ai inceput threadu si pt pozele din tura. Faine zonele, cam regret ca n-am apucat sa le vad si anu asta. Da oi mai trece cu alta ocazie. Apropo de poze daca vrei sa mai vezi, au inceput sa mai puna si aici: http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?show...entry3911 Deseara ar trebui sa mai recuperez din poze (inclusiv de la concursuri) si o sa le pun si aici. Am de gand sa adun toate pozele de la toata lumea intr-o galerie mare undeva; daca-i ok si cu tine am sa le includ si astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Foarte faine pozele, mai asteptam si de la altii, eu le-am pus pe ktmclub.ro, acuma vad ca hoozit a pus linku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 ce s-a adunat pana acum, in ordine cronologica a momentului capturii : http://picasaweb.google.ro/panicsquad.ro/KTMeet2010 cateva poze de la Colceriu la nimereala; am pus cam tot ce-am luat de la el, neprelucrat, la adresa de mai sus Mesaj completat si inca ceva de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Astept si alte poze, dar si mai mult astept intalnirea de anul viitor, m-am simtit foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 Am mai gasit fo doua-trei poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate