OVK Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Ca o continuare la topicul "Dupa o lunga perioada de timp" care a luat-o intr-o complet alta directie Mesaj catre butcher: ce-ti mai face jet forceulica?Ai facut rodaju' ca la carte?Eu nu prea...chiar deloc .Am mers in blana,am mers chiar cu 2 in blana,defapt am mers foarte mult cu 2 in blana si azi sparsai toba si indoi roata fata intr-o groapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 pai daca te crezi valentino rossi noi ce sa iti facem?nu puteai sa mai astepti si u sa ii faci rodajul calumea?stii ca acum daca nu i-ai facut rodaj iti consuma de rupe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 pai daca te crezi valentino rossi noi ce sa iti facem?nu puteai sa mai astepti si u sa ii faci rodajul calumea?stii ca acum daca nu i-ai facut rodaj iti consuma de rupe.... Asa-i. Nici eu nu i-am facut rodaju' "K-lumea" si acum e la reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Sa speram ca nu o sa ma probleme .Oricum topicu' e deschis pt orice fel de discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Oricum topicu' e deschis pt orice fel de discutii. ca mi`era jena sa deschid eu special altul... asadar: sunt manuale << (virtuale), (*.pdf, *.doc, *.jpeg etc.) >> de mecanica (despre parti componente, instalatia electrica etc.) despre scutere si/sau motociclete ? grazie mille Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Sa speram ca nu o sa ma probleme .Oricum topicu' e deschis pt orice fel de discutii. Care este viteza max pe care ai atinso cu limitator,dar fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 cu limitator 55 km/h si cu doi si singur diferenta e doar la timpi .Fara limitator nu am cum sa-ti spun dar am auzit ceva de genu 90 km/h.O sa-l delimiteze un baiat din craiova si o sa-ti pot spune exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 )) 55 la vale tractat de mine =)))) trec pe langa tine parca stai pe loc?cand mai mergem sa ne dam cu frana pe aeroport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 (editat) ba da tu ma enervezi.Sti ca la demaraj te iau .Asteapta tu pana la anu sa-ti dau fum cu noua mea achizitie Sa nu uitam de faptul ca tu nu te joci ca mine prin nisip Editat August 24, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 pai la anu`mi iau de 600 ) bine io asa visez acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 lol, va purtati parca aveti 12 ani....pana la anu cand faceti achizitii noi si va luati motoare de 600 eu zic sa stati linistiti si sa nu incercati sa va demonstrati care e pilot mai bun si care are demarajul si prinde viteza cea mai mare...aveti grija sa nu dati "cu mucii de asfalt" vorba cuiva de aici de pe forum.mentalitatea asta o aveam si eu in clasa a 7-a cand mi-am luat moped.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Eu inca visez la o Aprilica de 125...dar de-abia la anu'(sau poate imi gasesc una in iarna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Smiley o vandu,eu dadui iar cu toba de sari de tot si zici ca-i elicopter .Noroc cu casco ca-mi comandai alta toba si carene noi de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 si te-ai invatat minte sau vei face la fel si cand iti vor venii carenele si toba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 OVK ... pacat de scuteru ala... ca l-ai luat si nou...ce o fi in mintea ta nu stiu.... altii isi iubesc, minskurile sau scuterele luate sh, la nebunie si tu ....practic iti bati joc de el.. treaba ta.... dar pe urma sa nu te vaiti ca nu-ti merge scuteru, ca Peugeot e firma de cacao ... etc,etc.. ai grija de el, nu fi prost.. nu-l mai chinui atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 )) 55 la vale tractat de mine =)))) trec pe langa tine parca stai pe loc?cand mai mergem sa ne dam cu frana pe aeroport? cati cai ai la rs ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 ovk lasa-l ma dracu mai usor de scuter nu-l mai chinuii atata ca ajunge paradit cum era aprilia mea:)))) csman 15 cai aveam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 (editat) M-am invatat minte.Dupa ce schimb toba si o sa pot merge iar cu el nu o sa-l mai forjez in halul ala. P.S.Nu o sa spun niciodata ca Peugeot e firma de cacao. LE:Ma bate gandul sa pun filtru de aer sport dar cu esapamentul original.O sa am parte de un sunet mai frumos sau nu rezolv nimic?Si ma mai bate gandul sa pun malossi de 70cc intr-un viitor apropiat.S-o fac sau nu? Editat August 27, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 M-am invatat minte.Dupa ce schimb toba si o sa pot merge iar cu el nu o sa-l mai forjez in halul ala. P.S.Nu o sa spun niciodata ca Peugeot e firma de cacao. LE:Ma bate gandul sa pun filtru de aer sport dar cu esapamentul original.O sa am parte de un sunet mai frumos sau nu rezolv nimic?Si ma mai bate gandul sa pun malossi de 70cc intr-un viitor apropiat.S-o fac sau nu? bah e doar un "amarat" de motorash de 50 cmc lasa-l asha!!! daca-i dai jos limitarile din fabrica fuge 70-75. ce va trebuie mai mult??? de ce nu ashteptatzi sa creshtetzi shi sa va luatzi motoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 dead_man_walking dc tre sa asteptam sa crestem sa ne luam motoare?crezi la 18 ani nu avem pofta de viteza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 dead_man_walking dc tre sa asteptam sa crestem sa ne luam motoare?crezi la 18 ani nu avem pofta de viteza ? pai daca avetzi 18 ani luatzi-va motoare shi carnetul, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 (editat) nu ma intereseaza top speed-ul cat demarajul .Defapt ma rezum la toba si filtru pt un sunet mai frumos ( ) si cam atat. A da.Eu deabea am facut 16 ani Puteti sa-mi dati si mie un site al unui dealer ce are Yamaha TZR la noi in Romania? Editat August 27, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 deam man walking pai tocmai deaia ziceam ca astept la anu sa-mi iau ceva mare de viteza de etc ca fac in februarie 18 ani si dau de A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 nu ma intereseaza top speed-ul cat demarajul .Defapt ma rezum la toba si filtru pt un sunet mai frumos ( ) si cam atat. A da.Eu deabea am facut 16 ani Puteti sa-mi dati si mie un site al unui dealer ce are Yamaha TZR la noi in Romania? http://www.yamaha-motor.ro/ http://www.motoland.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 ms costin... but WTF si TZR-ul are 1.3 kw ? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate