zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) As vrea sa ies sambata undeva pe coclauri dar momentan n-am nici un plan concret. Daca mai este cineva in situatia mea, hai sa ne strangem si poate o punem de putin noroi. Putem sa mergem spre munte sau pe langa bucuresti. Mi-e indiferent, cu conditia sa ne intoarcem acasa in aceeasi zi (daca nu, ma nevasta). Bafta Editat Octombrie 13, 2006 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Propun asa: hai sa ne vedem sambata la OMV Baneasa, ora 11.00. Acolo ne hotaram unde mergem. Daca esti interesat, da un semn. Ma poti gasi si la 0723.257.582, Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Ce fel de coclauri? D'alea rele rau? Daca e ceva mai lejer, as merge yo cateva ore... Lejer insemnand fara viteza mare pe deivelari, ca mi-e suspensia pe butuci. Daca te referi la o pliombare pe drumuri de tara, paduri, noroi ma bag... baftaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Propun asa: hai sa ne vedem sambata la OMV Baneasa, ora 11.00. Acolo ne hotaram unde mergem. Daca esti interesat, da un semn. Ma poti gasi si la 0723.257.582, Angi Cam tarziu la 11.00. Eu vreau la 8.00,maxim 9.00 sa ne strangem si sa plecam spre predeal si vedem pe acolo ce facem.Asta avand in vedere ca deja la 18.30 se intuneca. Avand in vedere starea mea si a mobrei,eu as vrea mai mult sa savurez o cafea pe undeva pe sus si sa admir privelistea sau ceva de genu asta,nu sa ma dau prin sate.Vreau sa scap de bucuresti. Spor! Editat Octombrie 13, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 da ce ba n-ai festila ? un 9 e ok si merem la plimbare de cascat gura nu de viteza si skill in dat pe o roata sau depasit conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Sa ne prinda vreo ploaie pe drum? Si sa-i dam blana cu caprele la intoarcere? Eu zic sa mergem aproape de Buc. In plus ca eu nu am decat vreo juma de zi libera. da ce ba n-ai festila ? un 9 e ok si merem la plimbare de cascat gura nu de viteza si skill in dat pe o roata sau depasit conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Sa ne prinda vreo ploaie pe drum? Si sa-i dam blana cu caprele la intoarcere? Eu zic sa mergem aproape de Buc. In plus ca eu nu am decat vreo juma de zi libera. Nici mie nu-mi convine de ploaie ca merg cu caucioacele de cross.Da,ce sa fac,vreau sa scap de bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 da man, la munte ploua si este frig hai pe langa buc, sunt multe locuri frumoase, comana, cernica, paduri etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 OK. Ramane ora 9.00. E bine OMV Baneasa? Ne hotaram acolo unde mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 OK. Ramane ora 9.00. E bine OMV Baneasa? Ne hotaram acolo unde mergem. Dap,ramane 9.00 la omv baneasa(sper ca e ala de la romaero,de pe linia lu 5). O sa fiu eu cu DR 650 si un XT 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Propun urmatorul traseu: Campina, Valea Doftanei, drum prin padure foarte usor pana la Secaria, drum de carute pe munte pana unde vrem sa coboram. Ex : putem cobora la Azuga. E bine ? (sper ca e ala de la romaero,de pe linia lu 5). L-ai ginit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 mai este inchis spre baneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 ce viteza de croaziera aveti voi pe sosea? A mea mai mult de 120 nu merge. si se intinde bine pe drum la 100... 120 nu ii dau decat in reprize.. Credeti ca pot sa ma tin pe sosea dupa voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Propun urmatorul traseu: Campina, Valea Doftanei, drum prin padure foarte usor pana la Secaria, drum de carute pe munte pana unde vrem sa coboram. Ex : putem cobora la Azuga. E bine ? L-ai ginit Mi se pare mai mult decat frumos,cu o mica pauza de conserva in loc pitoresc,cu o tigara....ce mai exact ce trebe. Mai vb si maine dim. De venit venim sigur. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Cum ramane cu viteza pe sosea? Cu cat mergeti? Cum ramane? La 9 la Omv Baneasa? Ala e omv-u' ala de la pod? Endureala endureala, endureala! Editat Octombrie 13, 2006 de TonyTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) mai este inchis spre baneasa? Inchis spre baneasa e de la Casa presei libere(fantana miorita) si pana la pod la antena 1,din cate stiu eu. Cum ramane cu viteza pe sosea? Cu cat mergeti? Cum ramane? La 9 la Omv Baneasa? Ala e omv-u' ala de la pod? Endureala endureala, endureala! Iti dai seama ca pe dn nu o sa mergi f tare. Eu zic ca 90-110 ar fi o viteza buna,da e si in functie de vreme. aaaaaaa si o sa fie si un xt 125 cu noi Editat Octombrie 13, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Cum ramane cu viteza pe sosea? Cu cat mergeti? Cum ramane? La 9 la Omv Baneasa? Ala e omv-u' ala de la pod? Endureala endureala, endureala! Eu merg cu 90, maxim 100. Cine merge mai tare, nu-i problema, stabilim un loc de intalnire in Campina. Daca mergi pe Barbu Vacarescu spre Baneasa, pe linia tramvaiului 5, treci podul si vezi OMV pe stanga. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Care aveti si un aparat foto,luati-l ca la mine nu a ajuns tehnologia. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 zigzag, cheamal pe bizon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 zigzag, cheamal pe bizon Eu te chem pe tine,vii??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Ok, ne vedem la 9 la OMV. Ultimu' care ajunge ma-sa-i curva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Ok, ne vedem la 9 la OMV. Ultimu' care ajunge ma-sa-i curva Si daca vb cu toti,inafara de tine,sa venim la 8.00 si tu ajungi la 9.00????????? o sa te oftici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 da ma vin in principiu, oricum te sun daca nu ajung pana in 9, tre sa alimentez si eu ca nu prea mai am benzina, si sa-mi iau si eu conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Si daca vb cu toti,inafara de tine,sa venim la 8.00 si tu ajungi la 9.00????????? o sa te oftici? Asta inseamna ca mama e curva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Asta inseamna ca mama e curva? omule, daca faci faze ca astea mai bine stai acasa, vorbesc serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate