Sari la conținut

TonyTA

Membru
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TonyTA

  1. Nu vedeti mah ca se astepta sa gaseasca lift la "castelul lui dracula"... Pai nu.. ce mama masii de turism e asta?
  2. Poate ma puteti ajuta si pe mine. Care e dimensiunea maxima la cauciocu' pe spate la un f3 din 98? Mersi, bafta
  3. Bah mi se pare strigator la cer. 1500 de insi au citit postul asta si nimeni nu stie solutia legala. Imi cumpar pistol pentru urmatorul taximetrist care ne da pe jos si el "nu are nimic la masina".
  4. A fost cineva azi? Cum e traficul?
  5. Nici eu nu mi-am dat seama din poze, dar am ghicit... mi se parea mie ca roata pe spate de 210 inseamna 190 de cai. Iarta-ma... hai sa umplem topicu' cu contraziceri mai bine. Orice motor ar fi fost era miar, si ca avea 170 sau 190 sau 200 de cai e tot una. Si pentru un "prieten care avea mania vitezei" e destul de usor sa-ti infigi capu intre stalpi. Pacat ca nu ii vede nimeni inainte sa se urce, macar sa le mai dea un capac, un sfat, un exemplu... Miza e prea mare. R.I.P
  6. Bine de aia cu "au mai crescut domnitele" dom'le ca anu trecut ne-am luat 2 tepe la rand, si-am ramas cu buzile umflate.
  7. Nu stiu cauza mortii.. nici macar cea a accidentului nu e prea clara si nu vreau sa supere prietenii lui care au asaltat postul asta, dar intreb si eu cum e posibil sa mergi cu casca aia de 2 lei in cap, calare pe 190 de cai?
  8. Mane, multa bafta, drum bun, fara probleme la mobra.. si sa ne aduci si noua ceva de acolo! Sa fie intr-un ceas bun, si pana la urma mai da-l incolo de Irak, daca nu poti intra.. in general cand ti se pun atatea piedici sa faci ceva, e mai bine sa renunti. Poate asa vrea Dumnezeu. Hai! Ai grija la vaci! Baftaz!
  9. Subscriu pana la ultimul cuvant. Si eu n-am auzit combinatia: vitezana + 18 ani + show off cu pasagerul = 40kmh (cu 10 km mai putin decat limita legala pt un incepator).
  10. Nu am de unde sa stiu cate "regulamentar circulau", cum scrie in post. Dar nu-mi vine sa cred ca omu' (chiar daca era in dacie) ..dar era sofer de TIR si si poate s-a asigurat cu on ochi si ei poate nu erau acolo atunci, cum se intampla mereu....si totusi face parnaie pt ca pusti ca alde "yamaha18" de pe mIRC n-au auzit de shoei......sa se plimbe la ei il curte fara casca....si apoi sa deranjeze pe vecini plansetele neamurilor lui....
  11. Si-asa sunt enduristu care o sa-si ia p * * i in gat de la toata lumea ca imi permit sa comentez despre vitezane... Asa ca: Daca au stiut de yamaha, trebuiau sa stie si de arai, shoei, etc. Si-a luat Giani din salaj racheta, si ne antrenam pe strada mare, si noi bagam in puscarie oameni nevinovati. NU E VINA SOFERULUI, ca ei nu purtau casca. Si tovarasu' boxeoru vine sa bata gaborii c-a de ce s-a sinucis prietenul lui. Si noi il plangem pe forum pe el si pe "familia lui numeroasa". Au impresia ca "299 kmh" pe youtube = la fel de usor blana prin oras de un ZERO al mersului pe 2 roti, si al traficului in general.
  12. ))))))))))))))) Garantie la first bike? =)))) O sa ai de stat mult si bine, n-o sa se repare pe garantie pentru ca aveai soseste negre cand l-ai cumparat si cand ai mers cu el le aveai albe. Deci e din vina ta, orice ar fi. In urma plangerilor mele la OPC au primit amenda 5000 roni. Cand o sa apara problemele, tipa cat poti si tavaleste-te pe jos ca tu te duci la OPC. Bafta multa!
  13. Sper, sezonul asta, sa postez si yo poze aici cu transalpa mea. Deocamdata nu prea au bancile incredere in mine, incat sa-mi dea un credit. (sunt la a 2-a incercare, la o alta banca) Initial vroiam s-o iau pentru o tura in Irak si Siria si s-o vand la intoarcere. In tura nu cred ca mai plec anul asta, ca e mai greu cu banii.. cat despre vandut... toata lumea mi-a zis ca o sa ma indragostesc de ea si n-o s-o mai dau asa repede. Ne vedem pe strazi.
  14. Bah organizatorilor v-am lasat si eu un PM
  15. Ce tot o ardeti cu chestia asta comunista gen "despre morti numai de bine"? O vad mereu p'aici... plangeti toti cocalarii care s-au dat jos din X5, s-au urcat pe un R1 si au murit. Ar fi bine daca am reusi sa invatam din greselile altora. Omu' a fost mai nervos... s-a luat cu masinile la intrecere cu toate ca nu avea dreptate. Si a platit.. ce-i drept cam scump. Bafta
  16. Ceeee bineee! Am trecut p'acolo si cand am vazut papucu' cum e si salvarea eram sigur ca e nasol de tot... Am mers cu un goool in stomac pana la munte si inapoi... Sa ne ajute Dumnezeu pe toti!!!
  17. Si de cand zic ca-mi iau aparatori la maini. Mi s-a rupt pe la Campulung ca m-a furat pe zapada si am mers cu cheia de bujie pusa pe "ciot" pana la Bucuresti. Nasol.
  18. Cine are sa-mi vanda si mie una... Sau mai bine cine stie un magazin, de unde pot sa ma duc s-o iau pe loc. Multam Baftaz
  19. Offtopic: In ultima luna... a fost cam o zi pe sapt cald si s-au nimerit sa fie toate in weekend (cand motociclistii mai pot iesi la o plimare). Si in fiecare zi frumoasa a fost cate un accident. Cred ca anul asta o sa ne vaneze ca pe ratze. Trebuie sa facem ceva! Nu stiu voi... da' mie unul mi-e al dreaq de frica! Ontopic: M-au sunat prietenii sa-mi spuna despre accident. La fel ca si in posturile anterioare.. Clio negru si moto argintiu... 7-8 motociclisti adunati si niste taxi-uri! Asteptam vesti bune! DOAMNE AJUTA!
  20. Tare! Felicitari! Abia astept sa vad si tura de la Cernobil.
  21. Offtopic: Pt. mine s-a terminat cu hard endureala pana imi iau alt motor... Ca tocmai am aflat pe pielea mea cat costa un plastic (care dealtfel se sparge si daca o culc pe iarba) Dupa 3 endureli anu' trecut am dat 9 milioane pe 2 plastice si o semnalizare. Drum forestier 4 me... Ontopic:
×
×
  • Creează nouă...