mih77ro Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Voi pleca spre Vama,cu o mica intarziere,duminica dimineata (9 - 9:30) Daca mai sunt "ramasi prin Buc" din diverse motive si nu vor sa mearga singuri astept vesti Viteza pe drum depinde de motoare,daca plecam impreuna incercam sa ajungem la destinatie tot impreuna (sper totusi peste 90km/h ) Locul de intalnire poate fi la benzinaria de la inceputul autostrazi P.S vine si un prieten dar cu conserva si ne vom intoarce pe 1 Mai seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 si noi crad ca tot asa o sa plecam . incercam sa tinem o croaziera de 130 . asa legal . pe A2 . vorbim . cunosti vre-o gazda prin vama care vrea sa gazduiasca vreo 5-6 motocicilisti si pasageri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 noi am gasit ceva la 50 ron/pers daca vreti pot sa-i intreb daca mai au locuri,eu trebuie sa confirm pana joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 tinem legatura pe topicul asta , si eu stau in nesiguranta ca am permisul suspendat si vineri sper sa mi-l dea inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 daca ti-l recuperezi si vrei sa mergem impreuna esti bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparcky Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 tinem legatura pe topicul asta , si eu stau in nesiguranta ca am permisul suspendat si vineri sper sa mi-l dea inapoi Salutare, cum ai reusit sa ramai fara permis? Am fost impreuna la Vulcanii Noroiosi. De cand stai pe bara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 se placa pana la urma duminica ? la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 Noi plecam in jur de 9 - 9:30 din benzinaria de la inceputul autostrazii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 cine mai pleaca duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 habar nu am,daca te uiti pe forum nu intelegi nimica,care vineri,care sambata.....iar cu ora este aceasi treaba drept urmare eu la 9-9:30 voi fi la ultima benzinarie,beau o cafea,fumez o tigare si o tai spre Vama Vremea se pare va fi o problema,cica o sa fie nasoala pe toata perioada Locuri de cazare ati gasit? Ala al meu a dat-o cotita si suntem 4 persoane homeless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 eu merg pe orice vreme, stau la cort ... infrunt natura . daca o sa fie nasol de tot , cautam gazda pe acolo . tre sa fie ceva liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) este bine,extrem pana la capat veniti si voi duminica dimineata? eu nu am cort,in cel mai rau caz,daca nu gasesc cazare, ma inghesui in conserva cu care venim sper totusi sa fie acceptabila vremea pe Accu nu pare totusi asa de grav,trag sperante http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...ic=1&fday=5 Editat Aprilie 26, 2007 de mih77ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 m-am uitat si eu pe mai multe site-uri . sigur nu o sa stim cum este vremea decat sambata seara sau duminica dimineata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 deci pana la urma cum ramane pt maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 venim si noi 2 motociclete super sport, la ora 9,30 la ultima benzinarie din salajan intrarea pe autostrada, acum daca cineva mai intarzie mai stati si voi 10 minute in plus ca nu o fi grav.Bafta si noi venim sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 o sa incerc sa ajung la 0900 la benzinaria MOL de la inceputul autostrazii . ce viteza de croaziera o sa se tina ? undeva pe aici : http://www.wikimapia.org/#y=44405144&x...amp;m=a&v=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 venim si noi 2 motociclete super sport, la ora 9,30 la ultima benzinarie din salajan intrarea pe autostrada, acum daca cineva mai intarzie mai stati si voi 10 minute in plus ca nu o fi grav.Bafta si noi venim sigur. hai sa ramanem la MOL de la inceputul autostrazi intre 9 si 9:30.Daca intarziati un pic nu este o problema dar dati un numar de mobil pe PM sa tinem eventual legatura o sa incerc sa ajung la 0900 la benzinaria MOL de la inceputul autostrazii . ce viteza de croaziera o sa se tina ? undeva pe aici : http://www.wikimapia.org/#y=44405144&x...amp;m=a&v=2 viteza zic sa o adaptam in asa fel incat sa mergem impreuna(daca reusim pe la 120-130 km/h bine,daca nu iarasi bine ).Ah, ca mai scapa vreunu mana in acceleratie pentru catva km nu se supara nimeni.Mergem sa ne simtim bine.Nici nu stiu ce moto aveti toti asa ca imi vine si greu sa dau acuma pronosticuri.Eu personal ma adaptez de la 100 pana la 180 fara probleme. Acuma plec la Romexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actorul Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 eu vin cu conserva,colega de pat nu vrea pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo3 Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 salut, pana la urma mai pleaca cineva de duminica dimineata? ca m-as baga si eu, cu intarziere, dar stii cum e, mai bine mai tarziu decat niciodata, hehe. deci, pe la 9:30, la benzinaria moll, pana la urma? cu cazarea stie cineva ceva, sau iau cortu? adica oricum il iau, ca nu vreau sa stau sa caut acolo de bezmetic, in fine, daca are cineva ceva cazare as fi si eu interesat de un loc. toate cele bune si ne auzim maine, teo. ps: eu vin cu un bandit, asa ca 120-130 ca viteza e ok. nr meu: 0722258109 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 salut, pana la urma mai pleaca cineva de duminica dimineata? ca m-as baga si eu, cu intarziere, dar stii cum e, mai bine mai tarziu decat niciodata, hehe. deci, pe la 9:30, la benzinaria moll, pana la urma? cu cazarea stie cineva ceva, sau iau cortu? adica oricum il iau, ca nu vreau sa stau sa caut acolo de bezmetic, in fine, daca are cineva ceva cazare as fi si eu interesat de un loc. toate cele bune si ne auzim maine, teo. ps: eu vin cu un bandit, asa ca 120-130 ca viteza e ok. nr meu: 0722258109 la 9:30 este bine.I-ati cortul ca nu mai exista cazare in Vama.Noi am luat-o in freza si cred ca vom cauta prin 2 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 si noi venim la 9 si jumatate, sper sa nu intarziem viteza e ok, stefan 0741579183 ne cazam in 2 Mai cred, am inteles ca mai sunt locuri 600 de mii camera cu dush.Sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 si noi venim la 9 si jumatate, sper sa nu intarziem viteza e ok, stefan 0741579183 ne cazam in 2 Mai cred, am inteles ca mai sunt locuri 600 de mii camera cu dush.Sal perfect stam in 2 Mai mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate