Sari la conținut

CosminCaraian21

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CosminCaraian21

  1. Eu am cumparat motorul intr-o stare mai rea(fizica nu functionala), si vreau pe cat pot sa il pun pe picioare, sunt pasionat si am mult timp liber pe care nu as vrea sa il ocup intr-un alt fel la 16 ani. Mai bine pierd 5 ore lucrand la ceva decat sa stau doar asa. Probabil ca banii investiti nu o sa ii scot inapoie sau nu o sa scot un profit cu el, insa cu vanzarea dupa "customizare" nu cred ca va fi o problema, nu arata mai rau decat inainte spun eu.
  2. Salutare, am inceput sa bobber-esc un Yamaha xv125, am vopsit anumite ornamente, am curatat altele de rugina, am schimbat ape hangers cu dragbar, am pus numar lateral si stop lateral si in final, am taiat aripa spate, era prea lunga cea stock, nu era pe gustul meu, si in plus a inceput sa dea rugina in partea ei inferioara. La finalul proiectului as vrea sa ii dau un custom painting sau ceva mai frumos Dupa ce am taiat aripa, i-am dat o forma frumoasa spun eu, nici prea mare nici prea scurta, dar ce nu imi place ca inca si dupa ce am adjustat suspensiile, tot prea sus este si as vrea sa o las cat mai jos posibil (aripa). Si, ultima problema, am cumparat un stop grill, cu lampa pentru numar incorporata, care se monteaza pe lateral, cat de legal este sa imi pun stopul pe lateral ? Aici o sa las ceva poze cu tot proiectul, de la inceput la sfarsit.
  3. Salutare, ofer un ghidon original de pe yamaha 125 virago in schimbul unui drag bar sau z bar. 0755617020
  4. Sincer si eu ma intreb cum naiba a aparut:)) dar presupun ca a fost lovit rezervorul.
  5. Salutare motociclisti, am cumparat un Yamaha virago 125 care are o indoitura pe rezervor, la baza, are cineva o metoda eficienta prin care sa micsorez indoitura sau sa o repar de tot ? Intre indoituri are o parte unde e sarita vopseaua, si cel care a vopsit-o a folosit o vopsea de cea mai proasta calitate, stie cineva unde gasesc o vopsea aproape identica cu cea visinie de pe virago ? Daca aplic mai multe straturi de vopsea tip spray o sa aiba nevoie si de lac pentru vopsea ? Multumesc mult !
  6. Daca nu intra si ma misc putin, pe urma intra fara problema. Multumesc, o sa incerc
  7. Salutare, am achizitionat recent un Yamaha virago 125, din 1997 si am sesizat ca atunci cand stau pe loc si incerc sa scot la liber cateodata intra mai greu sau deloc, dar in miscare nu am nicio problema de genul. Este o problema sau nu sunt eu obisnuit cu ea ? Sau are nevoie de ceva timp sa isi dea drumul, avand in vedere ca a stat in repaus mai bine de un an. Cumpar drag bar pentru yamaha virago 125, sh / nou, astept poze si oferte!
×
×
  • Creează nouă...