Sari la conținut

Lipstick

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha XV 950 Racer
  • Numar Moto
    la vedere

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 1100 XX

Vizitatori Recenți Profil

563 citiri profil

Lipstick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Doar scoti mufa bordului vechi si il pui pe cel nou. E facut pt modelul asta. Singurul dezavantaj e de ordin estetic, pt ca bordul nou e un pic mai mic in diametru decat cel vechi, cam jumatate de cm. Daca vrei, ne vedem intr-un weekend sa il vezi mai de aproape.
  2. https://www.digital-speedos.co.uk/gauges-c4/motorcycle-gauges-c27/multifunction-gauges-c29/koso-yamaha-xv950-bolt-scr-models-plug-and-play-gauge-tnt-b-p638 Nici asta nu e ieftin deloc, dar ai pe el turatie, treapta viteza, temoeratura ulei, plus toate celelalte facilitati pe care le ofera cel original. Mai mult, poti sa il setezi la instalare sa inceapa numaratoarea kilometrilor de la o valoare mai mare de zero, daca vrei sa nu faci pierduti kilometri inregistrati de bordul vechi
  3. Multumesc mult pt sfat! La primavara o sa ii pun ceva mai vascos
  4. Yamaha recomanda Yamalube, binenteles, 10w40. La service i-au pus Motul 10w40. Overall, inteleg ca nu e tocmai ok ce se intampla si ar trebui investigat mai serios. O sa iau legatura cu service-ul sa faca o verificare. Multumesc pentru opiniile voastre! Asfalt uscat!
  5. Salut, primul schimb l-am facut la 1600 km, cum cere producatorul. Si nu au fost probleme. Ele au aparut pe la vreo 4500 km.
  6. Da, chiar am fost foarte atent la aspectul asta. De-asta ma si mir de consumul de ulei
  7. Salut, Teby! L-am masurat asa cum scrie la cartea ei. Pornit motorul pt circa 5 min, lasat sa se aseze inca vreo 10, in pozitie verticala pe teren plan.
  8. Salutare! Am si eu, de vreo trei luni, o Yamaha XV950 Racer. Pt cine e din Bucuresti sau din regiune, poate ne vedem sa schimbam impresii sezonul asta, daca tine vremea cu noi. @pitesti2010, si eu am resimtit lipsa turometrului, drept pt care i-am luat un bord dedicat de la Koso. Acum e mult mai ok, arata turatia, treapta de viteza etc... Dar te cam ia groaza cand te uiti la temperatura uleiului. Daca ii dau peste 130, ajunge pe la 140 de grade. Asfalt uscat!
  9. Salutare! Mobra asta am luat-o in iunie cu 0 km si azi am sarit de 5000 de km. Acum doua saptamani am obs ca s-a aprins pt cateva secunde ledul la ulei. Cand am verificat nivelul de ulei... era la limita minima. Am completat cu vreo 100 ml si asta a fost. Azi, dupa vreo 500 km de la acel refill, aceeasi poveste. A trebuit sa mai adaug vreo 50 ml de ulei. E prima data cand am de a face cu motoare cu racire pe aer. E ceva normal sa dispara ulei atat de mult? Cine mai are modelul asta (sau similar) s-a confruntat cu astfel de probleme ? Multumesc anticipat pentru eventuale pareri on-topic! Asfalt uscat!!!
  10. Astept feedback dupa ce faci vizita la RAR. Eu am fost anul trecut in septembrie si eram in aceeasi situatie ca si tine - gen doar toba scartaie, restul e brici. Doar ca atunci cand am intrat cu mobra pe rampa, primul si de altfel singurul lucru pe care l-a facut domn inginer a fost sa se uite la toba. Dupa 10 secunde se terminase inspectia. Am revenit la RAR dupa doua zile cu tobele stock! Succes! Sper sa ai tu parte de mai mult "noroc"!
  11. octavius, de ce nu ai spus asa de prima data?! ) Multumesc
  12. Off, uite cum intram in polemici. Poate nu m-am facut bine inteles, octavius. Nu am pus intrebarea asa... de dragul de a avea cat mai multe postari sau pentru a evita sa mai citesc eu prin manuale sau pe diverse forumuri. M-am documentat inainte, am rasfoit si manualul, am citit si mai multe topicuri de gen. Scopul meu era sa aflu ce firma/tip de ulei au ales alti detinatori de XX, poate unii dintre ei mai experimentati decat mine. Iti multumesc pentru vigilenta, octavius! You are too kind!
  13. mda! si mai tare ar fi raspunsul, nu crezi?!
  14. Salut, baieti! Vreau sa schimb uleiul la mobra si as avea nevoie de unele sugestii cu privire la uleiurile pe care le folositi voi pentru pasare. Multumesc!
  15. In conditiile astea, ma intreb ce rost are sa o mai scoti la plimbare. Mai bine stai pe pe scaun langa ea si te joci pe telefon. Doar e prin bluetooth, 16 canale, nu are laaag si binenteles... e prima scula din lume care are asemenea tehnologie. ) Ce inutilitate...
×
×
  • Creează nouă...