Sari la conținut

Georgefrk

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Georgefrk

  1. stiu ca la unele motoare de masini se poate, dar la motociclete nu am facut niciodata asta! multumesc pt ajutor!
  2. o sa verific si membranele! aveti idee daca se pot schimba simeringurile de la supape fara demontarea chiuloasei?
  3. a functionat in jur de 20 de minute astazi! iar eu am modelul aceste de carburatoare! care ar fi problema daca nu ajunge benzina in piston? poate fi membrana? nu este obturat niciun orificiu in carburator
  4. 1. Cred ca am rezolvat cu opritul! am curatat robinetul, rezervorul, am schimbat furtunul de alimentare si nu s-a mai oprit, a fost filtrul plin tot timpul! 2. Uleiul a avul benzina in el, nu am masurat cantitatea pe care am dat-o jos, l-am schimbat, la prima pornire a mai scos fum, apoi am lasat-o vreo 20 de minute si am pornit-o iarasi si scoate putin doar cand o turez tare, tinand cont ca nu am nici evacuarea originala! am observat ca s-a umflat si garnitura de la capacul culbutorilor, am capacul putin ciobit pe o parte si acolo am observat asta! asta se trage de la benzina in ulei! 3. Am curatat si bujiile inainte de pornire, la relanti pare ca merge in 3 dar in ture nu! am schimbat bobina, scanteie are, nu pare sa piarda scanteie! am desfacut bujia 1 si 4, atasez poze! La suruburile de amestec inca nu am umblat! bujia 1 fata de 4 este putin albicioasa, bujia 4 este exact asa cum am montat-o si nu pare uda!
  5. da, nu o sa-l mai pornesc pana nu schimb uleiul! l-am pornit doar sa incerc bujia! pot incerca sa alimentez dintr-o sticla prin cadere presupun sa vad daca se mai opreste, sau ar fi vreo problema? pe cilindrul 4 am scanteie, am probat chiar cu 2 bujii! cum pot sa verific carburatorul? abia ieri ce le-am desfacut, curatat cu spray de frane, suflate toate orificiile, schimbat cuiele ponton, plutitorii la 17,5 aproximativ, si suruburile de amestec la 2,5 ture!
  6. am verificat robinetul, din pacate era pe PRI! cuiele ponton le-am schimbat ieri, si plutitorii i-am pus pe la 17,5 sa inchida mai ok! acum a scos fum foarte putin, pistonul 4 nu se incalzeste, am schimbat bobina pt ca fisa de pe 4 fura curent, si tot nu s-a incalzit! parca totusi a mers mai mult si dupa ce s-a incalzit si nu a mai scos asa mult fum, dar la momentul cand s-a oprit a ramas fara benzina in filtru chiar si cu busonul desfacut! care ar putea fi problema de nu ar trage benzina? poate fi robinetul? o sa merg sa verific daca deconectat de la furtune si pus pe PRI o sa curga benzina! bujia de pe 4 cand am desfacut-o prima data era uda, acum dupa ce a mers mai mult era uscata si curata! celelalte erau negre dar uscate (nu le-am curatat de cand le-am schimbat anul trecut) am sa schimb si uleiul, am pornit-o pt ca se aude normal motorul!
  7. De la buson nu cred ca este pentru ca benzina in filtru este si atunci cand se opreste! La bujii inca nu am apucat sa ma uit, o fac putin mai tarziu, o sa le dau jos si o sa schimb si bobinele, am pe acasa! Chestia cu fumul a inceput sa apara cam de cand se opreste si asta dintr-o data, fara sa merg cu ea, doar pornita si atat! Cred ca am si benzina in ulei, am sa dau si uleiul jos!
  8. Buna seara! am si eu o problema cu bandit-ul meu, nu a mai fost folosit de vreo 7 luni, insa l-am mai pornit, dar de vreo 2 luni dupa ce se incalzeste se opreste, scoate fum albastru si nu vrea sa mai porneasca decat dupa ce se raceste, apoi face la fel! am luat kit de reparatie pt carburatoare, le-am curatat in speranta ca o sa fie ok dar nicio schimbare! Am observat ca partea cu pistonul 4 se incalzeste mai greu, oare ce sa fie? Imi puteti da vreo idee? multumesc!
  9. Salut, ma poate ajuta cineva cu o parere? Am scris pe alte topicuri despre carburile mele, problemele cu pornirea si ingatuirea s-au rezolvat, dar acum am altele! Imi curgea benzina pe supraplin la relantiu pe 3 si 4 și mergea în 3, bujia de pe cilindrul 3 fiind neagră, scoteam fișa si nicio schimbare! Am desfăcut carburile, verificat cuiele si plutitoarele fiind ok, le-am mutat de pe 1,2 pe 3,4 si invers, daca se muta problema pe alt carburator stiam totusi ceva! Toate bune o saptamana si vreo 1500 km, astăzi dupa 60 de km au apărut iarăși problemele, la relantiu aceleasi simptome dar pe cilindrul 4, scot fișa si nicio schimbare, merge în 3 la relantiu si a dat putina benzina pe supraplin, daca scot furtunul de vacuum de pe 4 se tureaza si pt cateva secunde isi revine ceea ce ma duce cu gândul ori prea putin aer ori prea multa benzina, dar pe supraplin a curs doar o dată sau rar cand face asta! Peste 3-4000 ture merge bine, trage, nu întrerupe! Cand se intampla asta porneste si greu...! Am fost la calibrat, a verificat si omul cuiele si plutitorii spunând si el ca sunt ok! Tachetii sunt pe 15 admisie si 20 evacuare, bujii schimbate în primăvara, filtru aer nou, rezervor curățat!
  10. Le-am curățat, am umblat putin si la plutitoare dar foarte putin, toate sunt cam la 17 mm! Ideea este ca acele șuruburi în loc sa fie la 1 si 3/4 erau la 2 jumatate! le-am pus cum scrie în manual, a pornit la rece dupa ce am montat carburatoarele, dar nu mergea cum trebuie, nu rotund! Le-am pus din nou la 2 jumătate și dupa ce s-a răcit motorul nu a vrut sa mai pornească! Ce pot sa le fac? Cum le pot sincroniza cu sublerul?
  11. Multumesc, o sa incerc de unul singur, dacă ceva nu merge am sa iau legatura cu tine si ma deplasez la bucurești!
  12. Va salut! Am motorul de aproape un an, un suzuki bandit de 600 din 2001! vreau sa-l pregatesc pentru sezon, am reglat tachetii, acum vine partea de carburatoare (pentru ca atunci cand motorul este incins porneste cam urat si oricand undeva pe la 7000 ture pune putin in unghii)! as avea si eu nevoie de niste sfaturi...am facut "dispozitivul" cu sticle (gasit pe youtube, cred ca este mai ok decat cel doar cu furtune...in lipsa vacuumetrelor), am calibrat oarecum lichidul din ele la acelasi nivel si am inceput sincronizarea! am reglat 1-2, 3-4 si apoi 2-3! ceva schimbari sunt, motorul merge mai rotund si am impresia ca reactioneaza mai bine la accelerari, am dat doar o tura scurta pentru ca nu pot iesii cu ea! Preoblema pe care o aveam si inainte este cu avansul, ori nu stiu sa-l folosesc, ori nu este reglat sau are vreun defect, uneori in functie de temperatura de afara sau dupa ce motorul sta cateva ore si ramane foarte putin caldut imi uda bujiile! Ce sfaturi imi dati? ce presupune reglarea carburatoarelor? Am gasit manualul de reparatie, in afara de acele suruburi care se regleaza la 1 si 7/8 si a "plutitoarelor" mai este si altceva de reglat? as vrea sa le dau jos pentru a le curata si regla, apoi sa refac sincronizarea! Nu as vrea sa merg la mecanic pentru ca nu stiu pe nimeni de incredere , plus ca as vrea sa-l fac eu, e greu sa gasesti pe cineva sa stea sa "bibileasca"!
×
×
  • Creează nouă...