Sari la conținut

Lup69

Membru
  • Număr conținut

    491
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Lup69

  1. Sambata, pe 27, am fost cu un amic la Konz, la un dealer de Harley. Vremea cam mohorata, caldut dar cu rafale de vant, dar comparativ cu ultimele doua saptamani a fost nemaipomenita.

    In fine, m-am gasit cu amicul direct in parcarea dealerului, ne-am invartit noi pe acolo dar in juma' de ora eram din nou pe sosele... Ironic. eu am fost cu japoneza facuta doar pentru piata americana, (este inmatriculata in RO dar nu poate fi inmatriculata in DE), la un dealer german de motoare americane  produse pentru piata europeana ... cumva japoneza mea era mai americana decat motoarele prezentate...

     

     

    Iata si clipul zilei respective:

     

  2. 9 hours ago, Method said:

    Da mai si eu m-am gandit la asta - ce rost are sa il momesti pe ala sa te ajunga si apoi chiar sa te ajunga?

    Prea subversiv prea Rossi-style ar fi fost....

    Pai nu asta invata la academia doctorului? Retete si moduri de administrare...

    7 hours ago, Method said:

    Despre ce spui tu - reia Sachsen 2023 (au fost si altele nu imi vin acum in cap) - la Sachsen s-a depasit cu JM de multe ori si de fiecare data JM l-a fortat (agresiv) si el a batut in retragere.si repet - si cu alte ocazii a facut acelasi lucru.

    Eu cred ca s-a maturizat sau a devenit mai "rau" mai neindurator,in acest an,spune-i cum vrei.

    Mda, intelege din ce in e mai bine care sunt prioritatile si strategiile pe termen lung.

    7 hours ago, frigider said:

    oricine ar intoarce favorul, asa se face.

    asa e politicos.

    Politetea este deosebit de necesara, mai ales intre MM si ceilalti piloti din grila...:lool:

    A lipsit, data asta, "Tirbusonul" ... s-a incurcat la start, a muncit mult sa revina, e clar, ii mai trebuie meciuri in picioare...si nu zic cu repros, dimpotriva, stofa are, trebuie insa croita potrivit masurilor clientului, cu rabdare. Nu m-ar incalzi deloc faptul ca ar obtine victorii mai devreme decat Jokerul, dpdv al varstei, mi-ar place sa obtina titluri mai multe, are atitudinea si eleganta potrivita.

  3. Da...asta ziceam, poti sa il faci si din doua jumatati, si le asamblezi la mijloc in sasiu/motor...daca e cu trecere libera prin sasiu/motor,  descarcarea efortului se face aiurea, nu se inchide "triunghiul", mai gandeste-te ... Asamblare IN sasiu/motor, te bazezi doar pe distantier ca va rigidiza asamblarea cand strangi tot? nu e ok, asa trebuie sa fii atent si la forma constructiva, tolerante la montaj, material si la distantier, nu? degeaba e surubul /prezonul din 12.9 daca distantierul e din OLKK si mai are si ceva joc radial, apropo cine, sau de unde ai luat solutia de montaj?

    "3. Cercul verde: fiecare jumatate a  crash-barului se prinde de sasiu cu un surub M6." Surubul ala de M6 e tot 12.9??? si se prinde cumva unde? din foto pare ca sasiul nu ar trebui sa fie in zona respectiva, sau ai facut cercul verde unde nu trebuia sa fie...

  4. 33 minutes ago, MotoS Garage said:

    E plina de strungari romania man, nu mai vorbesc de bucuresti in special!

     

    Cat despre surub poti folosi logica, elastic inseamna ca preia socurile, dur ca le transmite in piesele m-a slabe. In cazul asta cadrul. Si probabil si teava din care e facut crash-ul in sine. In afara de cazul cand o scapi tu de pe loc sau la viteza mica ar cam trebui sa se indoaie ca sa-si faca treaba...

    Nu este chiar corecta logica...in fine, personal as merge pe o bucata de teava, (teava este mai rezistenta decat "plinul"), cu cepi la capete de metric 12 sau 10 sau cat este nevoie, desi inca nu imi este clar scopul final al acestui surub/prezon. Inclin sa cred ("Vreau sa il folosesc la prinderea unui crash bar iar surubul trebuie sa traverseze sasiul de pe o parte pe alta."), ca va "inchide" crashbar-ul, adica va uni cumva prin interior lateralele...cumva pare ciudatel, ar insemna ca solicitarea se va transmite/descarca de pe crashbar-ul in exercitiu catre cel in repaos, nu stiu daca este cea mai buna solutie in caz de ... in fine. Deci, intrebare pentru autorul postului, crashbar-ul se va prinde doar in partea din fata de cadru, si "spatele" se va rigidiza cu acest prezon/surub?

×
×
  • Creează nouă...