Sari la conținut

Lup69

Membru
  • Număr conținut

    463
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Lup69

  1. On 4/23/2024 at 9:03 AM, taxi1979 said:

    Sunt nou pe forum si tot nou in ale mersului pe 2 doua roti.Nu, nu in sensul ca am mai mers ci in sensul ca abia am obtinut permisul cat A.

    Deci cauti ceva care s-ar incadra la A2, nu? Cred ca asta restrange un pic aria de cautare, nu? 

    Lamureste intai aspectul asta apoi asculti/citesti sfaturile/parerile de pe forum. Oricum scuterul este alta poveste decat motocicleta!

  2. Acum foarte multi ani cand inca mai instruiam "pufosi", nu ii scoteam la traseu decat cand eram sigur ca pun roata in poligon unde vreau eu, nu unde vor ei... In examen cu politaiu' intrau numa daca eram eu sigur ca trec fara probleme, si aveam dreptate, dpdv poligon si traseu, partea teoretica era a fiecaruia....Am avut elevi si sub 18 ani, si au asteptat sa faca baremul de varsta, am avut si pensionar de 65 de ani, caruia colegii ii luasera o motocicleta cu atas sa se duca la pescuit, insa uitasera sa il intrebe daca are permis....Dar viteji/meseriashi nu i-am bagat la examen...

  3. Duminica trecuta am iesit cu inca doi amici la un tur, vremea nefiind prea hotarata, ba un pic de soare, ba innorat, in schimb am mai facut ceva teste cu camerele mele...

     

     

    Daca mai sunt prin zona ceva rideri, poate ne gasim cumva.

  4. 7 hours ago, Constantin said:

    Ai dreptate! Recunosc ca am fost cam iritat. In loc sa fac km trebuie sa ma justific! Cu scuzele de rigoare pt indispozitiile creeate, voi continua ca si pana acum iar cei  care nu agreeaza sunt rugati sa nu mai deschida. Mai vorbim dupa un timp!

    Nea Costica, cainii latra, caravana trece.....baga mare si doar asigura-te la depasiri si in intersectii...mi-as dori sa ajung la varsta matale si sa mai calaresc, una e dorinta alta e putinta!

×
×
  • Creează nouă...