Sari la conținut

black_bullet

INACTIV
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de black_bullet

  1. Nu mai vorbiti de viteze astronomice, ca eu am patit-o la 30 la ora, mergand pe banda mea, un prost cu un logan pe banda din dreapta mea, a tras stanga de volan si i-am facut varza si portiera si aripa... si era un spanac de peugeot asta, care se deformeaza instant, nu zic ca n-avea viteza sau ca mergea cu 50, poate avea 60 70 dar nu mai mult... Si pe langa asta care mergeti constant cu 50 in oras ca sa dati cu pietre? Fiti seriosi. Niste camere de supraveghere macar in intersectii ar usura mult munca multor oameni, si am scapa de multe dileme ale accidentelor produse in trafic. RIP Bob, odihneste-te in pace!
  2. Salut! Am si eu o problema cu un gsxr600 k6. N-am mai mers cu el de anul trecut, a stat toata iarna in garaj, l-am mai pornit pe parcurs... Ieri cand am fost sa il pornesc, a pornit, dar cand am bagat 1-a cu ambreiajul tras si cu frana trasa a murit. Sa fie kitul de ambreiaj de vina? Ca la suzuki numai cu ambreiajul tras porneste... si sunt sceptic. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
  3. Cam la ce pret se gaseste un bi-xenon pentru gsx-r 600 k6 pe uscatura asta?
  4. treephoo poate imi lasi si mie un id d mess poate vorbim
  5. lol cineva tot p topicu' asta zicea ceva de 720ron...nush cum e cu avansu si cand se fac inscrierile? ca as face si eu tot acolo
  6. da ma da la tt e cam scump pt scoala...cand aud 170 140 si cand aud 720 e o diferenta
  7. la rs se deschide powervalveu undeva pe la 6500 rpm supraalimentarea cu conbustibil
  8. ms serginio cred ca o sa dau un ban in plus da' macar stiu ca invatz ceva...unde se fac inscrierile la cursuri si cam cat trebuie sa astept ca sa incep?
  9. tot modelu din 99 e cel mai frumos...anyway sunt si eo interesat...o sa-ti dau un add p mess sa vb
  10. foarte bun topicu'...mai ales ca vreau sa dau de a1 acum in vara si am realizat ca echipamentul este decisiv intotdeauna...si cand ma voi urca pe motor cu siguranta voi purta casca, geaca si manusi indiferent ca mergi 1 km, 10km, sau ca iesi afara pana la coltu strazii...multumesc tuturor pt sfaturile de pe topic si sper ca acest topic va convinge multe persoane poate si chiar pe cei teribilisti, in orice caz pe mine m-ati convins... Sper ca toti care citesc acest topic inteleg ca purtand un echipament te scoate din situatii compromitatoare, dar asta nu inseamna a crea frica de 2 roti, cel putin in cazul meu. Asfalt uscat!
  11. hmmm nu incerc sa fac gramatica dar uite ca mi-ai facut observatia scriu si cu "c"
  12. vreau sa stiu si eu cam ce inveti la skoala moto (eu vreau sa dau pt a1) si cam ce bani mi-ar trebui'... si cam ce skoli credeti ca ar fi mai bune...am auzit de moto tt dar pretul mi se pare mare...
  13. hai ma mirceo c suferi atat d tine daca era in a 2-a=)))) n-am vzt ))) oriku mai indeparteaza si tu skimbatoru ala umpik ca se simte aiurea;)
  14. lol din 2006 cu 2000 km 2000 d $ super afacere ))) nuj dupa parerea mea tetsuya e cel mai frumos de la aprilia kiar daca e mai veki si asta nou din 2006 e f jmeker....app stie cnv cat ar costa un motor de rs ?
  15. thx reverse and slice pt raspunsuri...pana unde ar urca cilindreea cu un kit nu foarte scump pt un rs ma gandesc undeva pana in 1000 de euro
  16. reverse vad ca ai un rs din 2004 si am o intrebare d incepator...cat d fiabil e rs'u sau daca ar trebui sa incep cu el limitar sau stuff nush...ca voi va pricepetzi... p.s in ce bani m-ash incadra sa iau un rs pana in 10000 d km si sa fie in stare buna, si cam cat ar mai avea durata de viatza daca n-ar fi prea solicitat...
  17. skuze ca am deskis un topic care poate mai apare de cateva ori dar astept sa-mi iau motor cat de curand si kiar nu am nici o idee si incerc sa vad mai multe puncte de vedere...am mers cu cbr'u lu pow si nush parca uneori ai nevoie de mai multa putere...pentru mine ramane rs'ul sau mito...insa nu stiu care dintre ele ar fi favorita in varianta standard(fara limitatoare)
×
×
  • Creează nouă...