Sari la conținut

Vlad Barla

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2021
  • Motocicleta
    Yamaha YBR 125
  • Numar Moto
    B 205 BPM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YBR 125

Vizitatori Recenți Profil

464 citiri profil

Vlad Barla's Achievements

  1. O sa fii surprins, dar testerul nu caut sa-l iau pentru motorul meu. Al meu e bine merci. Nu am consum de ulei, deci atat semeringurile supapelor cât si segmentii sunt ok, pornirea e foarte buna atat la rece cât și la cald, puterea e la locul ei (atat cât are), deci nu ma îngrijorez. In schimb urmează sa schimb motocicleta curând și de la o mobra buna pot trece ușor la una groaznica (mecanic ma refer), mai ales ca-mi plac modelele vechi și aici avem: CB500/CBF500, ER5, SV650. Cu primele 3 nu ma îngrijorez atat de mult, in schimb la SV e alta discuție. La o motocicleta din 1999-2003 cu peste 50-60k ma aștept sa existe defecte mecanice. Nu ca nu m-as putea orienta doar din sunet și estetica, dar având in vedere ca un manometru de 100 de lei îți poate spune cam 50% din informațiile pe care vrei sa le știi despre o motocicleta necunoscuta eu zic ca merita investiția. Așa ca nu văd de ce nu ar merita sa dețin o scula de genul
  2. Sunt curios daca pierd lichid de semnalizare..
  3. Mulțumesc pentru informație Ce-i drept la cum arată nu-mi inspira încredere. Cred ca o sa-l iau pe cel de la Yato. Merci!
  4. Tocmai de asta ma gândeam ca îmi poate recomanda cineva care a mai fost in situația actuala un produs decent Modelul pe care-l aveți este tot de la Yato? După cum arată cutia (poate între timp au apărut schimbări de design) nu pare sa fie cel din primul link. Spun asta pentru ca am găsit pe eMAG ceva asemanator de la o firma noname.
  5. Nu gasesc un adaptor de cumparat direct pe marimea asta? Sau un kit care sa-l contina deja?
  6. Gasisem pe un site din Romania ca dimensiunea filetului pentru bujia mea e de 12mm. Aparent pe site-ul celor de la NGK apare ca e de 10. Tin sa cred ca cea de a doua valoare e cea reala. Deci sa inteleg ca n-am cum sa folosesc aparatul.
  7. Salut. Caut sa cumpar un tester de compresie. Am pus ochii pe modelul asta de la Yato (YT-7301) din moment ce are o plaja destul de larga de adaptoare. A avut cineva vreo tangenta cu acesta sau imi poate recomanda un alt produs?
  8. Va salut. Recent am facut reglajul tachetilor la motocicleta mea, acestia fiind mecanici. Totul a iesit bine, insa mi-a fost trezita curiozitatea de a afla mai multe informatii despre tipurile de tacheti. Eu personal stiu de cei mecanici simpli, cu pastile si hidraulici. Asadar am 3 intrebari legate de acest subiect: 1) Exista si alte tipuri sau sunt doar acestea 3? 2) Care sunt diferentele dintre ei? 3) Ce mentenanta se aplica pentru celelalte categorii si cum se face reglajul? Multumesc!
  9. Bineînțeles. Butucul a venit împreuna cu rulment nou și semering. Are vaselină preaplicata in interior. Pe mine ma interesează sa ung doar partea care face contact cu ax-ul, practic interiorul.
  10. Va salut. Urmeaza sa schimb butucul de la roata din spate, iar la de montare vreau sa curat axul de vaselina veche si sa o schimb. In acelasi timp vreau sa ung si rulmentul butucului. Este nevoie de vreo vaselina speciala sau pot folosi una auto obisnuita?
  11. Probleme de circulatie nu am, asa ca o pereche normala cred ca este suficienta pentru mine. Oricum, multumesc de recomandare! Am pus ochii acum ceva timp pe o pereche de la Furygan, dar acum au ajuns la un pret exagerat si nu prea se mai gasesc. Cele de ski ar fi minuntate din punct de vedere al temperaturii, dar vreau sa am protectii in caz de orice. Depasesc cu mult bugetul meu, dar sunt convins ca-si fac treaba excelent. N-am vazut pana acum manusi de la Modeka, dar stiam ca fabrica echipamente moto. O sa ma informez putin despre ele. Multumesc de recomandare!
  12. Am cautat niste variante de manusi incalzite, dar cel putin la noi in tara nu am gasit ceva care sa se incadreze in bugetul meu, mai exact 300-400 de lei. O sa ma uit dupa ele, as dori sa le cumpar din tara si daca se poate cat mai repede :)). M-am gandit la mansoane incalzite, dar sincer m-am gandit sa fie un upgrade pentru urmatoarea motocicleta. Momentan circul doar in oras si nu cred ca si ar merita banii pentru naveta de 20 de km pe zi. Pe site-urile din Romania am gasit cateva modele de la RST, Speedy si Furygan care par ok, insa am zis sa intreb in cazul in care a mai folosit cineva un model consacrat care inca se comercializeaza.
  13. Salut! Datorita faptului ca inca circul pe vremea aceasta am nevoie de o recomandare de manusi care sa reziste la temperaturi scazute. Ale mele nu mai fac fata frigului si de multe ori ajung sa am mainile inghetate dupa cativa km parcursi. Multumesc!
  14. Multumesc de sugestie, n-am stiut ca se poate face asta. Nu o sa incurc copia cu originala, pentru ca cea originala are o vechime si se pot observa usor pe ea urmele mari de uzura. Pana la urma nu cred ca m-ar deranja daca le-as incurca intre ele atata timp cat functioneaza ambele. Multumesc de sfat.
  15. Am gasit pe mai multe site-uri tipul asta de cheie. Totusi eu caut una care sa arate exact ca a mea, iar tipul acela l-am gasit doar pe ebay momentan. Voiam sa vad daca gasesc si in Romania
×
×
  • Creează nouă...