Jump to content

cio.infinitas

Membru
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2019
 • Motocicleta
  Honda CBF500A 4

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda CBF500A 4

Recent Profile Visitors

455 profile views

cio.infinitas's Achievements

 1. pe motocicleta am dat 1600 de euro. Am fost cu ea la MotorTeam si mi-au zis ca ei nu mai fac mentenanta la carburatie de ani buni. Prin urmare merg cu ea la altcineva, o peesoana de incredere. Si chiar daca nu am caiet de service asta nu inseamna ca eu nu pot pastra toate facturile in dosar acasa. La masina e cu totul alta discutie. Eu personal nu as da 25k pe un SH fie el si BWM sau Mercedes. De fapt, nu as da 25k nici pe ceva nou. Am o masina de 15k luata de noua, cu garantie extra 2+3 pe care am prelungit-o ulterior cu inca un an. Dar dupa 6 ani de mers cu masina la reprezentanta unde nu am facut decat schimburi de fluide si de placute frana am decis sa fac o schimbare. Merg cu masina la un service specializat pe marca respectiva, de incredere unde am facut tot ce se poate face la o masina de 6+ ani. Totul cu facturi, trecut in caietul de service, fiscalizat... etc. Cei drept nici eu nu as da 1k lei celor de la masina potrivita sa-mi spuna ca o masina e buna sau nu. Dar asa cum am spus si mai sus nu as da nici 25k Euro pe un SH. Daca as vrea sa fac o verificare parca m-as duce totusi acolo unde imi fac si mentenanta. Dar daca cineva e dispus sa dea 25k pe un SH banuiesc ca ar putea da 200 pentru o verificare.
 2. Voi mergeti cu masina in service la dealer sau reprezentanta chiar si dupa expirarea garantiei? Eu de exemplu nu am mai mers la ei pentru ca in afara de schimb ulei oamenii de la reprezentanta nu prea stiu nimic. In acest caz de ce te-ai duce sa faca ei verificarea? Pe Dan de la masina potrivita il urmaresc de ani buni pe youtube. Anul asta l-am si intalnit. E un om de nota 10. Ce verifica ei la o masina nu o face nici o reprezentanta. Sa va zic ca e si motociclist? De alti verificatori nu stiu nimic deci nu ma pronunt.
 3. Salut, mai mergeti in Bulgaria? As vrea sa merg si eu daca nu cumva e prea tarziu. Ai facut ceva rezervari?
 4. Eu cand am dat sala pentru categoria A in 2019, in Bucuresti, mi s-au dat 2 optiuni chiar la politie. Fie ma programam singur imediat dupa examen pe calculatorul respectiv, fie mergeam la ghiseu. Eu am ales sa ma programez singur, dar alti candidati mergeau la ghiseu.
 5. Max cu plecare din fata pe ploaie probabil ca ar fi castigat oricum. Caz in care acum putea fi din nou inaintea lui H la general. Din punctul meu de vedere cursa de duminica trebuia anulata sau amanata. Organizatorii si-au cam batut joc de toata lumea. Cele 5 puncte nu cred ca vor face diferenta oricum la finalul campionatului, iar daca chiar o vor face, si Max va castiga la diferenta mai mica de 5 puncte nu cred ca va fi prea fericit.
 6. Revit eu am gasit la Motor Team pe blvd. Timisoara.
 7. Revit Sand 3 sunt manusi "two-season" conform specificatiilor. Poate din cauza asta nu sunt ce trebuie la temperaturi de 35+. Tot in specificatii zice ca se poate folosi ecranul telefonului cu manusa in mana, ceea ce mie imi iese partial. Dupa aproape 2 sezoane, singurul lucru negativ la ele ar fi faptul ca mi-au vopsit mainile dupa o ploaie zdravana.
 8. Din cate imi amintesc eu contractul de vanzare cumpare se semneaza in 5 exemplare. Toate 5 trebuiesc stampilate si semnate la taxe si impozite, de unde apartine vanzatorul. Unul ramane acolo, unul la vanzator si 3 la cumparator.
 9. Doar un politist iti poate atrage atentia cand gresesti? Iar faza cu "am urcat pe trotuar sa dau un telefon" sa i-o spui sotiei/iubitei acasa. Am vazut destui motociclisti care o ard pe trotuar sa ocoloasca 5 masini oprite la semafor. Ai fi putut macar sa iti cer scuze si toata lumea pleca acasa multumita. Dar nu, noi trebuie sa ne scoatem p**a sa vedem cine o are mai mare. Cum s-a mai scris si le alte tooicuri, faceti mai des sex.
 10. Majoritatea trotinetelor de genul ala nu sunt limitate de loc. Am avut trotineta limitata, si stiu care era urmatorul nivel.
 11. Eu din cate vad in poze trotineta electrica nu e chiar una limitata la 25km/h asa cum e legal. Se va tine cont si de asta? Si da, orice vehicul are voie doar pe partea carosabila si nu pe trotuar. Asta ar mai trebui, sa zboare astia cu trotineta cu 60km/h pe trotuare.
 12. Se poate doar cu cartea de identitate. Au tratat cu UE.
 13. Am fost eu pe Cheia, Brasov-Ploiesti, acum 2 saptamani. Asfalt nou peste tot. Se marcau dungile albe pe laterale.
 14. Slujba s-a tinut loc la biserica Sfantul Gheorghe, iar inmormantarea la cimitirul nou, ambele in Otopeni.
 15. Cel putin inca o cheie merge. Aia originala. Si cu siguranta si altele.
×
×
 • Create New...