Sari la conținut

cio.infinitas

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Honda CBF500A 4

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF500A 4

Vizitatori Recenți Profil

1.200 citiri profil

cio.infinitas's Achievements

  1. Dumnezeu să-l odihnească... Am tranferat si eu, Cosmin Alexandru N.
  2. Da, da... 0 stele la spring e bune, 5 la tesla e rele
  3. Sa-i zici lui Gica al tau ca are nevoie de un breaker. Cu ala va putea folosi panourile si cand nu e pe strada curent si fara baterii. Altfel, strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei.
  4. Am avut 2 comezi la motardinn. Ambele mi-au fost livrate cam in 2 saptamani de la data comenzii.
  5. https://www.cosmo-accessories.com/brands-2/suzuki/dl-650-v-strom-2017/raising-lowerig-links-dog-bones-detail Kitul de coborare de aici coboara cu 2 sau 3 cm.
  6. Ricciardo il va inlocui pe Nyck de Vries : https://www.abc.net.au/news/2023-07-12/daniel-ricciardo-returns-to-f1/102589946
  7. https://www.olx.ro/d/oferta/laptop-educational-lexibook-124-de-activitati-IDhaLkW.html
  8. @Speedy.K baiatul meu a inceput de la 2 ani cu un woom 1 fara pedale. Alegerea a fost facuta strict din cauza greutatii. La momentul respectiv baiatul meu avea putin peste 10kg, bicicleta 3.5. Anul trecut in primavara cand avea 3 ani jumate am trecut la bicicleta cu pedale. Am incercat si ceva model de la decathlon de otel. Bicicleta de peste 9 kg, fiul meu avea vreo 17. Iti poti imagina ca nu a reusit sa faca trecerea. Pana la urma am gasit SH un woom 3 care are 5.5 kg. Dupa 2 iesiri in parc baiatul meu a inceput sa pedaleze singur. Asa ca eu iti recomand sa cauti ceva cat mai usor. Woom stiu ca sunt scumpe, preturile au crescut simtitor in ultimii 2 ani dar in schimb isi si pastreaza pretul la revanzare.
  9. Revine Ford in F1: https://www.formula1.com/en/latest/article.breaking-ford-announce-plans-to-return-to-f1-from-the-2026-season.4X1AqB0KMIp8iXka9ngPJ8.html
  10. Pana la urma am decis sa ma duc pe Lepsa. Mai fusesem, stiam ca asfaltul e foarte bun si a fost foarte fain. Va multumesc pentru descurajarile pentru TF.
  11. Miercurea trecuta am facut Siriu si Cheia in 8 ore. Si pauza de masa. Am zis mers legal sa nu se astepte nimeni la medii de 170+ asa cum se vehiculeaza pe aici. Oricum motocicleta mea mai mult de 140 nu poate. Daca nu TF poate o Lepsa. Lepsa am mai facut intr-o zi.
  12. Salut, Maine am o zi libera de la munca. Plec din Campina. Cineva interesat de un TF sau poate Veliko? Eu am un CBF500 - mers cu viteza legala.
  13. Eu am ajuns din intamplare. Chiar ma intrebam cum de nu a postat nimeni pe forum.
  14. "Valoarea finanțării nu poate depăși 50% din preţul de comercializare al autovehiculului nou achiziționat prin cele două programe."
×
×
  • Creează nouă...