Sari la conținut

alexcos20

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexcos20

  1. Salutare, Detin un kitt dual Sena 30K, pana acum a mers pefect conectat prin Bluetooth, atat cu pasager , cat si cu alti prieteni (maxim 4 device-uri am testat) Problema e ca daca il conectezi cu alte doua device-uri, pierzi legatura cu telefonul. Si am zis sa incerc pe mesh. Facut update la ultimul firmware (3.2.1), deschis, conectat in mod mesh. Dar nu se aude nimic Am incercat si pe public, diferite canale, si pe privat. Pe public, daca stam cu castile pe cap, cam la 10 minute ne merge 3-4 secunde, si dupa aia iar liniste inca 10 minute. S-a mai lovit cineva de problema asta? Multumesc
  2. Verificat la Dual Motors - au zis ca nu apare in lista. Nefiind cumparata de la ei, mi-au zis sa incerc la Moto Dynamics, unde aparea pe lista de recall. Schimbat si piulita de la manson, si resoftat ECU. Nu a durat mai mult de 30 de minute.
  3. Bine ai venit! A mea e un pic mai varsta, in iunie am luat-o de la dealer, deci e fabricata prin 04.2021 (cred). M-am uitat pe seriile de VIN, sunt dupa .. Nu am avut probleme cu ea, si chiar folosesc downshift + quick mult. Dar pentru siguranta sun la yamaha. Merci!
  4. Salutare, Stie cineva ceva de recall-uri la noi ? https://motorcycles.news/en/recall-yamaha-mt-09-and-tracer-09/
  5. Itp la mine e valabil 2 ani de la inmatriculare (moto noua).
  6. Eram curios. Si eu am tot un 9 GT nou, dar nu am ajuns cu el pana la 160 decat cateva secunde, in depasiri Ma gandeam ca poate vibratia e cauzata de side case-uri (prinderea de jos are un pic de spatiu liber)
  7. Momentan merg doar pe modul 4 (si pana in 5000rpm, e inca in rodaj). In prima zi am avut aceeasi impresie, dar acum pot sa spun ca e destul de lina. Poate doar m-am obisnuit cu ea. Quickshift-ul isi face toti banii, e lin la up shift, dar necesita un pic de atentie la down shift (are tendinta sa fie mai brutal)
  8. Salut! Sunt Alex, 42 de ani, Bucuresti Ma alatur si eu grupului, cu un Tracer 9 GT (luat in iulie 2021). Sunt incepator (permis din 2017, dar am mers f putin cu moto imprumutate), si pana acum am aproape 800km cu tracer-ul. Stiu ca multi zic ca nu e moto de incepatori, dar sa va zic de ce am luat decizia Varsta: consider ca mi-a trecut de mult impulsivitatea Sunt destul de masiv, 1.85 cu 100kg. (+ sotie + bagaje, moto e pt touring, nu mers prin oras dupa paine) Peste 20 de ani de condus cu B, (de la compacte pana la sportive). Sunt genul care merge cu 130 pe autostrada , chiar daca am 400cp sub capota. Atasez si cateva poze. (PS: Modul 4 (rain) e superb) Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...