Sari la conținut

SRG

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iași
  • Motocicleta
    Yamaha xj600s și Honda NX 650

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

SRG's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • One Year In
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Salut.

     

    Eu am colaborat foarte bine cu un tip din Tulcea, pe nume Edi. Se ocupa cu dezmembrari moto. Iti dau nr lui sa verifici daca are ceva la un pret bun. 0740 942 607

    1. mihai1963

      mihai1963

      Mulțumesc, îl voi suna.

  2. Salut! Are cineva un pdf sau link cu manualul de reparatii pentru o Yamaha XJ600S 2003? Am gasit doar pt cele pana in '99. Multumesc.
  3. Salut, Imi puteti confirma va rog ca burdurile de protectie pt furca au 35 cm lungime si diametrul de jos este de 55 mm iar cel de sus de 44 mm? Cum ar fi setul asta https://www.unimotors.ro/Burdufe-telescoape-furca-350x41mm-negre-Polisport_p_73399.html ? Multumesc.
  4. Mulțumesc pentru răspuns. Deși înțeleg oarecum poza și cum vin acele arcuri, pe motocicleta mea lipsesc niște chestii. Voiam sa vad unde se prind suportul pentru contact și arcurile de cadru.
  5. Buna dimineața, ma poate ajuta cineva cu 2-3 poze in care sa se vadă contactul frânei de picior și arcul care face pedala de frana sa revină? La mine lipsesc complet și vreau sa m asigur ca voi cumpara ce trebuie. De asemenea, a cumpărat cineva tobe finale pt motocicleta asta? Unde ați găsit? Cele pe care le am acum au fost sudate și ras sudate. As vrea ceva nou in ideea in care cele din dezmembrări mi se par scumpe și nu foarte departe de ale mele calitativ. Doar partea finala imi trebuie. multumesc.
  6. Salutare. Folosind spray pentru pornit motor, am reușit sa pornesc motocicleta. Acum ca a început sa se încălzească, o sa reiau renovarea. Are cineva schema electrică la o calitate buna? Secțiunea 20 din manualul de reparații. Mulțumesc
  7. Multumesc pentru raspuns. Inca nu am apucat sa ma identific acele fire dar cand se va mai incalzi putin voi iesi afara sa le caut si sa vad daca se rezolva la fel. Daca inteleg bine, puntea despre care spui este echivalenta cu cric ridicat mereu.
  8. Salut. Motorul pe care îl pomeneam mai sus nu mai pornește. Am verificat siguranțele, contacte imperfecte, etc dar am găsit multe chestii horror. Prima chestie pe care nu o înțeleg este dacă acel simbol dreptunghiular ar indica un loc liber sau altceva. Un alt lucru cu care ma lupt este faptul ca multe fire sunt tăiate și câteva sunt lăsate in aer(de când am luat-o nu avea semnalizările și are un alt bord cu faruri led). Eu suspectez ca problema e de la releul de pornire, dar mai am de verificat.
  9. Salutare. Săptămâna trecută am cumpărat o Honda nx650 din 1990. Are mai multe probleme, dar am luat-o pt puțin de offroad, puțin sa repar la ea, etc. Momentan nu pornește și am depistat fisa bujiei care este rupta și când ating izolatia, pisca. Ce nu sunt sigur este dacă fisa se face din cablu de genul și o lulea ngk? Aveti vreo recomandare de site de unde luați piese și sunteți multumiți?
×
×
  • Creează nouă...