Sari la conținut

88VIC

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    CJ88TST

88VIC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 88VIC

    BURSA LOCALA

    Vand Suzuki GSXR 400 , adusa din Anglia acum 2 ani. Unic proprietar in tara, stare tehnica si estetica buna, foarte usoara si manevrabila, perfecta pentru incepatori, sau femei, consum redus de carburant. Pret 800 EUR. Tel. 0744-6560860744-656086. » Post actualizat in 04 May 2015 13:51 Salut Yamcsi. Mersi pentru indicatii. Am reusit sa pun si un post cu poze, O zi buna!
  2. 88VIC

    BURSA LOCALA

    Salut. Dupa cum vedeti sunt incepator pe forum. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum pot pune niste poze intr-un post. M-am uitat pe aici cat am putut dar nu mi-am dat seama. Mersi, o zi buna! 88VIC
  3. 88VIC

    BURSA LOCALA

    Vand Suzuki GSXR 400 , adusa din Anglia acum 2 ani. Unic proprietar in tara, stare tehnica si estetica buna, foarte usoara si manevrabila, perfecta pentru incepatori, sau femei, consum redus de carburant. Pret 800 EUR. Tel. 0744-656086. Nu stiu cum sa adaug poze
  4. 88VIC

    BURSA LOCALA

    Salut. Casti LAZER la 200 ron sunt pe taietura turcului.. este acolo p spalatorie si un magazin de scutere. Insa din ce am vazut eu au doar marimea XS.
  5. 88VIC

    BURSA LOCALA

    OK.. ma gandeam si eu la varianta cu OSER. Am gasit insa de vanzare la cineva casti fullface noi (cel putin asa par) marca LAZER la 200 ron bucata. Credeti ca e un pret OK... stiam ca pentru casti noi preturile incep de undeva de la 400 ron in sus... Mersi.
  6. 88VIC

    BURSA LOCALA

    Salut, Nu stiti unde se vand casti second prin Cluj? M-ar interesa ceva cat de cat ieftin.. vreau o casca provizorie pana imi iau una definitiva si mai calumea. Marimea S (55-56 cm la capatzana) si sa fie fullface. Multzam.
  7. 88VIC

    Scoli Moto In Cluj

    Scoala de soferi cat A se poate face si la Autostart. E o scoala din Manastur si poligonul se face la sala sporturilor. Pe instructor il cheama RAZVAN POPA (0744398317). Eu am facut la el si sincer nu imi pare rau. Nu o sa inveti nu stiu ce pt. ca nici o scoala din Cluj nu o sa te invete mai mult decat sa stii face poligonul. Tipul nu te lasa sa dai examen cu politia pana nu faci calumea poligonul. Are si orar flexibil. Poti merge sa vb cu el. Spor
  8. Sa va feriti de handicapatul ala e putin... Daca se confirma ca e un obicei al lui si face toate chestiile astea dinadins.... aranjati-l pe nemernic cu tot cu jeepul lui. Urmariti-l careva si cand isi lasa undeva masina... mergeti careva bine cagulat si manushat si cu unu sau doua tuburi de spuma dinaceea ce se foloseste la montat termopane si cu ciocul ala prin care iasa spuma sa fie cat mai lung si bagati-i la nemernic sub capota la motor din cat mai multe colturi sa ii se umple sub capota de spuma.. ca aia se umfla si ii umple tot motorul fain fainutz de nu o sa-l mai poata folosi nemernicul dracului... E o chestie verificata si credeti-ma ca o sa-l incurce rau. Asta asa o sugestie. Spor la treaba si abia astept sa fie pusa in practica sa ma distrez si eu un pic. Hasfalt huscat!
  9. Salut ! Am un cui in cauciucul de pe spate. Se pare ca e bine infipt... nici nu stiu de cand e acolo ca roata nu se desumfla. Nici nu mai am curajul sa mai ies cu motorul. Ce e de facut? Ati mai avut probleme de genul asta? Se poate remedia cumva problema ( gen vulcanizare) sau trebuie luat un alt cauciuc? Mersi in avans Hasfalt huscat !!!
×
×
  • Creează nouă...