Sari la conținut

duc

INACTIV
  • Număr conținut

    513
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de duc

  1. Din motive financiare, imi vand setul suplimentar de roti. Stiu ca m-a tot intrebat lumea prin iarna de ele si am zis ca nu le vand, dar mare lucru nu o sa fac cu ele, asa ca le voi vinde. Intentionam sa-mi pun niste crampoane pe ele, dar nu vreau sa termin motorul pe off asa ca o sa-mi fac treaba si cu niste cauciucuri duale, gen Metzler Karoo T sau Continental Twinduro... si chiar nu are rost sa tin 2 randuri de gume asemanatoare.

     

    Deci, rotile de vanzare... sunt in stare buna, nu mai au discurile (le am separat daca are careva nevoie si de alea), astept oferte. Acum au pe ele 2 Metzler Tourance, ambele de prin 2004. Fata este inca in stare buna (uzura ~50%) si spatele este cam uzat (~90%). Se dau cu sau fara cauciucuri. Spatele este donatie, fata bonus daca are cumparatorul nevoie de el.

     

    Astept oferte...

     

     

    ofer 200 de lei pe roti! fara gume fara discuri! ale mele sunt km strambe! si daca mai are cineva pe aici un maner de acceleratie, cel pe care se prind cablurile, eu il mai amdoa jumate!

     

    va multumesc

  2. cumpar set oglinzi honda cbr 600 f4i sau cva ce se potriveste la ea.. astept oferte multumesc

    120 lei bucata! pm daca vrei!

     

    Mesaj completat

    cumpar set oglinzi honda cbr 600 f4i sau cva ce se potriveste la ea.. astept oferte multumesc

    120 lei bucata! pm daca vrei!

    noi!

  3. M-am apucat sa imi montez niste becuri halojen in locul celor de 35w. Am pregatit 2 relee cu 4 picioare, socluri, etc. Treaba oarecum nasoala e ca pe instalatia mea la momentul cand aprinnd faza lunga, nu se stinge aia scurta. Cine are sistem din asta italian poate sa imi spuna daca e asa din fabrica sau e vreo modificare la mine?

     

    si eu am avut becuri de 35 de wati si am pus halogene dar la mine se stingea faza scurta cand dadeam lunga... probabil ca la tine cineva a facut ceva modificari prin instalatie.... incearca sa te uiti in blocul de lumini sa nu fie facut pa acolo un strap ceva la schimbatorul d faze!

  4. Sa o luam pe rind.

    Anul trecut in vara , m-am confruntat cu problema nivelului de zeama din rezervor. Avem asa , ma refer la Rd 04, primul senzor la 8 ltr de zeama bec galben, al 2-lea senzor la 4 ltr de zeama, bec rosu,.

    Preturi incepind cu 65 e si ajungind la 85 e.Variante ar fi, senz de benz de la cbr 600f4, vtr de 1000, matiz. honda proton. si ar mai fi citeva exemple.

    Dar am ajuns la concluzia impreuna cu un coleg de munca care il ducea capul mai mult decit pe mine , ca putem face o improvizatie de durata. Totul se bazeaza pe plutitorul de la dacia 1300 . iata si ceva poze.

    Au ras citiva de mine , ziceau ca e pluta de undita ;)si la ora actuala functioneaza.

    Cit despre h4 , am polizat gitul sau umeri oglinzi de faruri si cu 2 arculete am pus bec normal .

    Nu uita ca nu exista japoneza fara relee de lumini ptr faruri , uitete pe diagrama electrica .

     

    te contrazic! eu am schimbatbecurile de 35w cu halogene si am incercat sa le montez initial fara releu! dupa ceva vreme mi-a omorat contactul de schimbare a fazelor si a trebuit sa montez 2 relee nu unul.... unul pt lunga si altul pt scurta! mare atentie motociletele care vin din intalia si au becuri de 35 de w nu au relee sau cel putin al meu nu a avut! orcum merg cu succes releele de dacie de 10 lei bucata!

  5. La Multi Ani!!!

     

    Cred ca ma lasat bateria mai mult ca sigur, am tot incarcat-o dar nu mai tine curentul,. Intrebarea mea este daca odata pornita motocicleta si deconectez bateria motorul se opreste si el sau ar trebui sa mearga in continuare, al meu se opreste!! Am observat asta pt ca am pornit-o cu cabluri.

     

    Multumesc si va urez tuturor un An Nou Fericit!

     

    Radu

    daca o pornesti cu cbluri si dupa ce pornete deconectezi cablurile motorul trebuie sa mearga in continuare..... sa nu deconectezi niciodata bateria din circuitul motocicletei cand motorul este pornit!!! daca se opreste dupa ce ai pornit-o cu cabluri eu zic sa-i masori incacarcarea.... e foarte probabil sa nu mai incarce!

  6. salve baieti si fete...!?. posesor de africana din acest an am ratat mai toate intalnirile cu alti motociclisti. suntem doua africane in bals, olt si ne inmultim. ieri am fost pana pe cozia, acum o saptamana am fost in curmatura oltetului, mai demult am facut transalpina si alte chestii. la anulo avem palnuri mari. ieri am patit-o: pe coborarea de pe cozia nu mi-a mai mers vitezometrul si nici kilometrajul mecanic si cel electronic. brusc.... ce sfaturi imi dati ... eu va dau cateva foto....:crack:. africana mea e prima moto pe care m-am urcat. asa cum am crezut inca dinainte a fost un vis...si ramane o realitate

     

     

    nu-ti mai merge kilometrajul nici cel mecanic nici cel electronic pt ca: ori s-a rupt cablul ori sa stricat melcul de la roata!

  7. zicea cineva mai demult aici ca si-a alezat cilindrii cu vreo 200 de lei, as vrea sa stiu si eu unde va rog !

     

     

    eu am alezat cilindrii cu 200 de lei!

     

    i-am facut in constanta! daca vrei mai multe detalii te rog sa intrebi!

     

    Mesaj completat

    salutare sunt si eu un incepator si am si eu de curand o vacuta din 97 am luat-o din austria prin iulie nu am avut nicio problema pana acum o luna cand am vazut ca s-au ars becurile pe faza scurta.

    Atunci am masurat sa vad cat imi incarca alternatorul si spre marea mea uimire am observat ca baga 18,4

    Am fost binenteles cu ea la honda mi-a verificat instalatia si mi-au zis sa o trag pe dreapta daca nu vreau sa ard cdi. Este adevarat pot sa il ard?daca puteti sa imi ziceti si mie daca pot sa mai merg cu ea asa cu farurile aprinse pe faza lunga ca sa am consumatori ca momentan ma cam sparge sa ii iau un releu ca la honda e 225 e

    Cand am luat-o din austria ii mergea doar un singur bec pe faza scurta in romania le-am skimbat pe amandoua cu 2 becuri philips achizitionate din omv de 55w pe faza scurta si 60w pe cea lunga.

    Imi cer scuze daca nu m-am adresat pe topicul care trebuia dar e prima oara cand scriu pe un astfel de site :rolleyes:

     

     

    NU e bine sa mergi cu ea in continuare asa! cum spunea colegul Galen poti monta un releu de dilni sau linhai! chiar azi am montat unul de dinli 802 pe un F4i! merge brici si a costat la motozone in Constanta 200 de lei + montaj! singura treaba la releul de dinli ca trebuie sa mai tragi un fir de + prin contact la releu!

    mult succes!

  8. Judecind dupa pozele alea nu cred ca trebuie rectificate cotele de cuzineti, acolo eu am vazut doar urme de aliaj de cuzineti ars. daca nu sint rizate cotele , eu zic sa le lasi asa, doar alti cuzineti. Orice rectificare subtiaza zona cementata si daca in urma masuratorilor nu e neaparat necesara este de evitat. Alti cuzineti si va merge perfect, asa cred dupa poze.

     

     

     

    nu am spus sa rectifice! ci sa rectifice doar daca este nevoie! atat timp cat arborele este masurat cu micrometru si eventual comparator si este in cote, nu trebuie decat sa schimbe cuzinetii si gata! daca este asa cum a spus ca a oprit motorul in momentul in care a inceput sa clampane are toate sansele sa fie ok arborele, si sa se fi belit doar cuzinetii ca oricum ei cedeaza primii! iar faptul ca se subtiaza stratul de cimentaj de pe vibrochen este dupa parerea mea relativa! atat timp cat fabricantul ala mic cu ochii oblici da 2-3 cote de reparatie nu stiu exact cate, la pistoane sunt 2 cote +0,25 si +0,50 , inseamna ca nu e nici o problema cu atat mai mult cu cat ofera si piesele afernete originale OEM , daca te apuci tu si rectifici 4 cote o data si faci tu cuzineti in gradina la bunica atunci cu siguranta o sa fie o problema destul de mare!

     

    mult respect

×
×
  • Creează nouă...