Sari la conținut

alexav

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female

Vizitatori Recenți Profil

217 citiri profil

alexav's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

  1. poza de profil nu am pus-o de la inceput.
  2. va multumesc mult pentru raspuns! Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! Chiar am invatat si chiar am inteles ceva din raspunsurile oferite de voi toti! Chiar nu ma asteptam, cu toate ca stiam ca sunt pe un site unde exista o comunitate moto; foarte frumoasa si amablia Va multumesc enorm inca o data, respect si asfalt uscat ✌ blockquote widget
  3. Multumesc mult pentru raspuns! Chiar asta am sa fac, am sa stau si am sa ma gandesc, iar in final voi lua o decizie. Acum am vrut sa ma informez, am cautat mult timp raspunsuri la diferite intrebari si nu le-am gasit. Dar aici am reusit sa obtin deja sfaturi si raspunsuri! Multumesc frumos!
  4. Am inteles, multumesc! Nu spulberati nimic, nu ati avea de ce. De asta am si apelat la aceasta comunitate unde stiam ca o sa primesc raspunsuri bune care chiar ma vor ajuta. Si eu inca stau si ma gandesc daca sa renunt la a1 si sa ramana a2-ul. Sunt fata ideea e ca nu, nu sunt de bani gata si daca chiar ramane sa dau de cat. a1 voi incerca sa contribui si eu pentru a-mi cumpara un motor. Inteleg tot ceea ce spuneti si chiar va multumesc pentru raspuns. Revenind la partea cu motoarele noi nu le am numai cu astea, imi plac si modelele mai vechi, doar ca la inceput acelea erau variantele mele. Cel putin mie, mi-ar fi fost imposibil sa zic ca, nu stiu, de exemplu imi place yzf r125 2022 dar 2014 nu imi place. Sa intrec limita, nu prea cred eu ca as face-o. Am zis din prima ca treaba cu motoarele o fac din pasiune, nu sa bag mana in gaz si sa fiu cool. Am zis ca ar fi mai bine sa incep de jos, pentru ca va dati seama, odata ce ai cat. a2 nu te mai gandesti sa iti iei un motor de 125, cresti putin sau mai mult puterea, ceea ce ati zis si dumneavoastra, fortarea asta a limitei va duce la un accident. Am sa mai stau si am sa ma mai gandesc, am timp destul. Va multumesc pentru raspuns! Chiar m-a ajutat si am inteles ceva din el!
  5. Salutare! In primul rand, sper ca nu am gresit topicul.. In al doilea rand, imi cer scuze ca pun atatea intrebari, dar chiar mi-as dori sa invat mai multe sper sa nu deranjez.. As avea mai multe intrebari despre limitarea unui motor pentru categoria a1. Anul acesta incep scoala moto.. si ca orice incepator vine problema „ce motor sa imi iau?”. Evident, mai intai sa vad „admis”, apoi urmatorul pas este motorul. Ei bine sa incep „povestioara” mea. Prima oara a fost batuta in cuie varianta YZF R-125, preferabil 2022. Apoi am vazut BMW g310r.. un motor frumos, dar (sper sa nu gresesc) din cate am citit are 25kw, iar pentru a1 mie imi trebuiau 11kw. M-am tot gandit.. am cautat si degeaba, raspunsul la intrebare nu l-am gasit. M-am gandit sa apelez la ajutorul dumneavoastra! • Prima intrebare ar fi: pot conduce un motor limitat la 11 kw daca am categoria a1? Si nu, nu ma refer la intrebarea: „pot limita un motor de 600cc pentru a1?/ etc” Ma refer strict la motoarele care pot fi limitate la capacitatea necesara categoriei a1. Continuand mica mea povestioara, recent am pus ochii pe un Kawasaki Ninja 250r 2009... Acum ce sa mai zic, am tot cautat si ce credeti, n variante despre cati kw are. Ba 22, ba 23, ba 25.. mai mult m-au zapacit • A doua intrebare: pana la urma, cati kw are Kawasaki Ninja 250r? Difera in functie de anul motocicletei? Si tot aici.. • A treia intrebare: daca Kawasaki Ninja 250r 2009 are 22 kw asa cum am gasit (pe langa celelalte variante), poate fi limitat la 11kw si sa fie „folosit” (nu stiu cum sa ma exprim) legal daca detin cat. a1? Si tot in final, v-as ruga sa imi explicati: cum sta treaba cu limitarea? Puterea se imparte la 2? Totusi, ma gandesc ca o sa tot gasesc altceva care o sa imi placa, pe care le voi adauga pe lista sa zic asa, dar deocamdata ma invart in aceasta zona. Cel mai probabil o sa mai adaug intrebari daca mai am nelamuriri In final, imi cer scuze din nou ca am atatea intrebari. Va multumesc foarte mult!
×
×
  • Creează nouă...