Sari la conținut

Maxgrl

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

208 citiri profil

Maxgrl's Achievements

  1. Dupa cum ii si titlul, caut un Triumph Tiger 800, neaparat model XRX Low, preferabil 2015-2017, as vrea chiar si mai nou de atat dar nu cred ca o sa-mi permita bugetul. Eu sunt din Timisoara dar ma deplasez dupa ea. Mesaj aici pe topic sau pm.
  2. Problema ii cu cele schimbate dupa ce s-a facut RAR-ul, eu am de gand si sa ies cu motorul din tara si nu vreau probleme, si sincera sa fiu ma intereseaza ceva cat mai silentios. Ms mult de explicatii. Are sens si dupa cum banuiam, unii au cam multa vrajeala in ei si doar vor sa-si vanda marfa chiar daca este neconforma.
  3. Urmeaza in viitorul foarte apropiat sa-mi achizitionez prima mea motocicleta, probabil un Hornet. Problema pe care o intampin este cu evacuarea, mai multe motociclete ce le-am gasit la vanzare nu vin cu toba originala, in schimb au toba sport, Boss, leo vince, Yoshimura, DANMOTO etc...unii specifica in anunturi ca tobele sunt omologate, ca au DB killer dar cand i-am intrebat de acte pentru ele, sau daca sunt trecute in cartea de identitate toti o dau la intors, ca au serie pe ele si ca sunt omologate dar nu se trec in carte, ca nu mai are actele de la ele dar circula de 5 ani asa si nu a avut probleme, etc. Acum vine intrebarea principala, cum identific daca toba de pe motocicleta ce doresc sa o achizitionez este legala sau nu, inclusiv cum pot sa-mi dau seama daca este toba originala sau una aftermarket? Daca nu este originala dar este omologata, ce fel de documente trebuie sa fie disponibile? se trece in cartea de identitate/talon ceva legat de toba sport? au vreo serie sau ceva de genul? Multumesc,
  4. Maxgrl

    Instructor Timisoara

    Am ales Paul pana la urma, si nu-mi pare rau, curand am si examenul
  5. Maxgrl

    Instructor Timisoara

    De Sergiu de la Cons am auzit si bune si nebune , ar fi de treaba doar ca ora de condus ar fi de fapt jumatate de ora. Daca ma inscriu la Cons pot sa solicit sa fac cu Sergiu sau cum sunt alocati instructorii?
  6. Buna, Sunt in cautare de un instructor bun in Timisoara, mi s-a pus pata sa ma apuc de moto, nu am prieteni motociclisti si nu stiu de unde sa o apuc. Am gasit 2 scoli Cons si Paul, la Paul totul suna foarte bine, problema ii ca ar trebui sa strabat tot orasul pentru a ajunge la poligon, la Cons as fi la 5-10 min de poligon. Exista posibilitatea sa alegi cu ce instructor faci scoala, de la scoala respectiva sau se face cu cel desemnat sau se schimba in functie de ziua de poligon? Daca se poate niste sugestii de instructori buni, eventual alte scoli moto ( preferabil cu poligon in zona de sud) PS: sa nu fie unul misogin, fara atitudini de genul nu au ce cauta femeile la volan sau pe moto, am avut o experienta proasta la Tudo acum 8 ani cand am dat pentru categoria B si nu mai vreau sa se repete.
×
×
  • Creează nouă...