Sari la conținut

carlos*

EX+
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    CT 90 GRM

carlos*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Moto: Honda NSR 125 an: 1994 In carte scrie ca relantiul tre' sa stea 1.400 rpm, al meu sta pe la 1.900 - 2.000 rpm de obicei dar acum se duce pe la 3.000 rpm. M-am gandit ca sta asa turata ptr ca nu prea mai are ulei, adik becul de pe bord sta aprins cind e pe cric si cind ii dau viteza. Asa ca i-am pus ulei si am umblat si la surubul de aer de la carburator, adik am invirtit de el pina a scazut pe la 1.600 rpm de la 2.000 rpm. Dupa care nu a mai pornit, vreau sa zic ca era data si pe rezerva la benzina. Poate sa fie de la surubul ala nenorocit de aer? Intrebare: De unde si cum se regleaza relantiul ? (explicatie babeasca) Se regleaza in functie de anotimp? Cand ii fac schimbul de ulei si ii pun alt tip de ulei trebuie sa scot uleiul si din motor sau e de ajuns sa golesc baia de ulei? Daca da, pe unde il scot? Peace!!!
  2. Care e tinta, Mamaia sau Vama Veche? Peace!!!
  3. Hai noroc! Am o problema asemanatoare cu bateria. Tensiunea masurata in baterie este ok 12,5 - 13 V dar nu are amperajul necesar ca sa dea scinteie. Cu cabluri de la masina o pornesc si eu, oricum dupa aia ramine pe alternator care o incarca putin cit sa o i-a la automat daca o opresc dar peste noapte nu tine curent in ea si se descarca. Problema, eu cred ca este puterea ( amperii ) bateriei care are vreun element bulit inauntru. Cel putin asa e in cazul meu, tre' sa cumpar o noua baterie ca sa fiu sigur ca nu ramin pe undeva. Multa bafta! Peace!!!
  4. Bei mosule nu-ti mai irosi talentul pe un forum citit in graba. Tu ai nevoie de cineva care sa-ti aprecieze creatia artistica profunda izvorita dintr-un suflet de poet. Pace tie! Peace!!!
  5. Off topic: Care ati fost simbata la Constanta - Mangalia? Doar ptr bucuresteni.
  6. Si care chiar speram sa vad cine/ce se ascunde in spatele posturilor semnate "Alexia". Se pare ca m-am inselat dar ........ moare ultima, nu-i asa? Peace!!!
  7. Parca joi era ziua de intilnire, nu? Peace!!!
  8. Intr-adevar, o lectie de istorie binevenita. Poate faci una si ptr produsele autohtone. Mobra, Practic, Modern si nu mai stiu nici macar una. Peace!!!
  9. A ajuns, stai linistit. Nr. de mobil este 0724/159759. Eu il am pe al tau, cred ca asta e 0723/178962. Oricum vroiam sa te sun eu zilele astea sa vedem cum facem. Ptr ca eu am nr. unui prieten de-al lui, cu care o sa mergem la tipul respectiv sau o sa ne dea nr. lui de tel. Vb. azi, te sun eu de la munca. Peace!!!
  10. Buna dimineata Constanta! Deci exista miscare si in oras la mine, asta e bine si nu poate decit sa ma bucure. Cine sunteti voi, existati de cita vreme? Tinem legatura. Peace!!!
  11. Daca mai incheiai cu " ...... si de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit " ma lua somnu' . Ai talent de povestitor frate. Sa fii sanatos si sa ai parte numai de povesti frumoase. Peace!!!
  12. de unde le scoateti frati academicieni p-astea.. "depotentata". "derestrictionata" nu se mai poarta? Ba da, da' doar vara. Este vreo problema cu felul meu de exprimare ? Daca da, te rog spune-mi ca sa i-au masuri. Orice critica e constructiva daca o intelegi. Peace!!!
  13. De curiozitate imi poti spune daca e depotentata? Si ce an e? Peace!!!
  14. Bine ai venit in club!!! Am un model identic, doar ca e revopsita si am dat ceva mai mult pe ea. A, si e carenata. Peace!!!
×
×
  • Creează nouă...