Sari la conținut

carlos*

EX+
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de carlos*

  1. Moto: Honda NSR 125 an: 1994 In carte scrie ca relantiul tre' sa stea 1.400 rpm, al meu sta pe la 1.900 - 2.000 rpm de obicei dar acum se duce pe la 3.000 rpm. M-am gandit ca sta asa turata ptr ca nu prea mai are ulei, adik becul de pe bord sta aprins cind e pe cric si cind ii dau viteza. Asa ca i-am pus ulei si am umblat si la surubul de aer de la carburator, adik am invirtit de el pina a scazut pe la 1.600 rpm de la 2.000 rpm. Dupa care nu a mai pornit, vreau sa zic ca era data si pe rezerva la benzina. Poate sa fie de la surubul ala nenorocit de aer? Intrebare: De unde si cum se regleaza relantiul ? (explicatie babeasca) Se regleaza in functie de anotimp? Cand ii fac schimbul de ulei si ii pun alt tip de ulei trebuie sa scot uleiul si din motor sau e de ajuns sa golesc baia de ulei? Daca da, pe unde il scot? Peace!!!
  2. Care e tinta, Mamaia sau Vama Veche? Peace!!!
  3. Hai noroc! Am o problema asemanatoare cu bateria. Tensiunea masurata in baterie este ok 12,5 - 13 V dar nu are amperajul necesar ca sa dea scinteie. Cu cabluri de la masina o pornesc si eu, oricum dupa aia ramine pe alternator care o incarca putin cit sa o i-a la automat daca o opresc dar peste noapte nu tine curent in ea si se descarca. Problema, eu cred ca este puterea ( amperii ) bateriei care are vreun element bulit inauntru. Cel putin asa e in cazul meu, tre' sa cumpar o noua baterie ca sa fiu sigur ca nu ramin pe undeva. Multa bafta! Peace!!!
  4. Bei mosule nu-ti mai irosi talentul pe un forum citit in graba. Tu ai nevoie de cineva care sa-ti aprecieze creatia artistica profunda izvorita dintr-un suflet de poet. Pace tie! Peace!!!
  5. Off topic: Care ati fost simbata la Constanta - Mangalia? Doar ptr bucuresteni.
  6. Si care chiar speram sa vad cine/ce se ascunde in spatele posturilor semnate "Alexia". Se pare ca m-am inselat dar ........ moare ultima, nu-i asa? Peace!!!
  7. Parca joi era ziua de intilnire, nu? Peace!!!
  8. Intr-adevar, o lectie de istorie binevenita. Poate faci una si ptr produsele autohtone. Mobra, Practic, Modern si nu mai stiu nici macar una. Peace!!!
  9. A ajuns, stai linistit. Nr. de mobil este 0724/159759. Eu il am pe al tau, cred ca asta e 0723/178962. Oricum vroiam sa te sun eu zilele astea sa vedem cum facem. Ptr ca eu am nr. unui prieten de-al lui, cu care o sa mergem la tipul respectiv sau o sa ne dea nr. lui de tel. Vb. azi, te sun eu de la munca. Peace!!!
  10. Buna dimineata Constanta! Deci exista miscare si in oras la mine, asta e bine si nu poate decit sa ma bucure. Cine sunteti voi, existati de cita vreme? Tinem legatura. Peace!!!
  11. Daca mai incheiai cu " ...... si de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit " ma lua somnu' . Ai talent de povestitor frate. Sa fii sanatos si sa ai parte numai de povesti frumoase. Peace!!!
  12. de unde le scoateti frati academicieni p-astea.. "depotentata". "derestrictionata" nu se mai poarta? Ba da, da' doar vara. Este vreo problema cu felul meu de exprimare ? Daca da, te rog spune-mi ca sa i-au masuri. Orice critica e constructiva daca o intelegi. Peace!!!
  13. De curiozitate imi poti spune daca e depotentata? Si ce an e? Peace!!!
  14. Bine ai venit in club!!! Am un model identic, doar ca e revopsita si am dat ceva mai mult pe ea. A, si e carenata. Peace!!!
  15. carlos*

    Vfr 750 Rc 36

    Deocamdata nu vreau sa imi iau nimic ptr ca de abia am inceput pe o Honda NSR 125, dar ptr viitor vreau sa imi formez o parere. Si ptr ca am auzit lucruri bune despre model si imi si place cum arata te-am intrebat despre pret. Multumesc oricum! Peace!!!
  16. carlos*

    Vfr 750 Rc 36

    Ma interesa pe piata romaneasca cat ajunge VFR - ul. Peace!!!
  17. carlos*

    Vfr 750 Rc 36

    Cat merge la vinzare o Honda ca a ta? Apropo ce an e? Peace!!!
  18. carlos*

    Ducati 749

    Mai sunt si romani fericiti. Bravo tie!!! Peace!!!
  19. carlos*

    Ducati 749

    Frumoase poze. Unde sunt facute? Peace!!!
  20. Pina la urma la ce tre sa ma uit ca sa vad daca ii mai trebuie ulei sau e de ajuns cel pe care il pun ? Acum ca sa stiti exact la ce ma refer : - Honda NSR 125 derestrictionata si cu kit Pollini ( mi s-a spus ca acum are in jur de 30 cp ). Peace!!!
  21. carlos*

    Ciudat

    Ei, ati vazut ca va descurcati, inceputul e greu. Cred ca o mica poveste despre voi si motoarele voastre tot aveti, asa ca dati-i bataie.
  22. carlos*

    Ciudat

    Pai hai sa iti spun eu de unde sunt concluziile astea. Uite-te citi au postat aici, nu sunt mai mult de 10. Peace!!!
  23. Stai linistit ca nu ramine bhairava dator. Sper ca totusi sa nu puna la suflet si sa ia totul in spirit de gluma ca si asa vin Sarbatorile acum. Craciun fericit! Peace!!!
  24. Pai mi-a aratat niste facturi de la Honda cu kit Pollini ( camasa cilindru si piston )
×
×
  • Creează nouă...