Sari la conținut

Nea Baphomete

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Nea Baphomete's Achievements

  1. Bun așa! Plus pedale și zbaturi...
  2. La max 20 de grd anunțate, precis îți va fi frig în orice direcție (ca să zic așa). Mai ai și tu răbdare o săptămână... Deși, precum despre munte e adevărat și la moto: nu există vreme nepotrivită; doar echipament inadecvat.
  3. Intâi, că subiectul nu este unul strict tehnic - și asta nu din vina noastră. Că nu noi am inventat electrificarea forțată; o politică neghioabă, fals ecologistă și care deja sărăcește continentul spre bucuria câtorva profitori. Apoi: nu ai tu, Foxbat, nici o îndreptățire să judeci de la câte posturi încolo cine și ce are voie să scrie. Și multumesc celor care ti-au atras atenția, sesizându-ți apucăturile nelalocul lor. Si nu mai țipa atât; că tu singurel te-ai fălit cu excursia aia mișto, diesel... Aici este explicat cât se poate de omenește (inclusiv comentariile sunt de luat în seamă) de ce automobilul electric nu trebuie slăvit (de către exaltații religiei electrice) drept soluția minune a omenirii: https://www.contributors.ro/vehiculele-electrice-și-dependența-lor-de-big-oil/
  4. Nici un viitor (auto sau de orice alt soi) nu poate fi impus cu forța, cu bani jupuiți de la toți și distribuiți câtorva profitori și cu o propagandă mincinoasă, rostogolită intens în mintea celor slabi de înger până ce aceștia o confundă cu realitatea. Este exact cazul acestei electrificări forțate, care aduce nenumărate probleme societății în loc să le rezolve.
  5. Acum a mers si la mine harta. Am observat ca treci pe lângă Kosice - să știi că o oră în centru ți-ar fi suficient sa iei pulsul, au o atmosfera mișto in jurul catedralei. Și în drum spre Wroclaw ar mai fi de vazut la Gliwice turnul de lemn de lângă care efectiv a început ww2 (dacă te pasionează). Jumătate de oră e suficient acolo și dacă tot îți e în drum... https://maps.app.goo.gl/ehoQG12VKJ3acGxm6
  6. Da! Jos pălăria! Câți am reuși asta?! Omul e maestru, respect!
  7. Da, da! Viitorul auto este electric! Întrebare: "La 3500km, la un consum de 12-15l/100km, daca mai platesti si 150 euro/zi chiria autorulotei = faliment!" Răspuns: "De fapt e mult mai simplu cand viata se ghideaza pe principii naturale. Si cand obiectele sunt facute sa fie folosite pentru a te bucura de viata. Consum - 9.5. motorina. Costurile au fost infime, practic doar combustibil."
  8. Și replica asta e de un haz nebun!
  9. A fost/este o motocicletă reușită, însă acum e prea bătrână. Aș căuta una mai tinerică, cred că îți e evident din ce motive. In plus, pentru oras e un pic prea mare - dacă nu ai skill'ul unui motopolitist japonez - are carena amplă si sistemul de sidecase maricel și nedemontabil.
  10. Cu subvenție, desigur!
  11. Aș zice să iei aminte, Taxi79 - probabil că acesta e cel mai bun sfat pe care - eu cel putin - l'am citit vreodată! Bine spus!
  12. Mie asta mi se pare cea mai comică fază! E grozav și că forumul ăsta are o mulțime de topicuri incredibil de funny - sigur nu se numește umor . ro?!
  13. Ce ar fi să vezi tu singur întâi ce găsești din gama asta pe mobile . de în cei 4 mii și să ne arăți tu câteva exemple, însoțite de comentariile tale pt fiecare? Ar fi mai ușor să primești sfaturi concrete. Iar adusul de afară costă rezonabil și ai soluța, cineva ți-a scris mai sus deja. In plus, așa vei putea compara cu ofertele de aici.
  14. Wroclaw e un oraș care merită chiar mai mult și odată ajuns aici o poți cârmi prin Cehia spre Slovacia, către Niske Tatry (nu se deschide harta așa ca nu imi dau seama după Tatra si Cracovia care ar fi traseul tău)
×
×
  • Creează nouă...