Sari la conținut

Mi$u

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mi$u

  1. Mediocrule... Eu ma bag ... Si ma dau si pe curve cu tine;)) Numai ,sa nu uiti pana in week endul dw pomina.. » Post actualizat in 21 Apr 2017 21:56 Mediocruleee... Am aceleasi cauciucuri de acum 20000 km... ma primesti????
  2. Sharky, da' niste poze de pe noile meleaguri pe cand ne arati?
  3. Bobule,bine ca Ai scapat de ratusca aia urata....Da mai Ai pana Iti revii..Hai cu povestea!!!
  4. bravo BOB Ps totusi mai repede cu povestirea, te rugam;)
  5. vand si eu o pereche de pantaloni alpinestars gore tex - detalii aici http://forum.seawolves.ro/viewtopic.php?p=3369#3369
  6. off topic: bogdane ai citit in diagonala...mai e ceva acolo ce ti-a scapat! on topic: cumparati suzuki lu' ala de zboara liber (sub papuc ) ca cine stie..poate la anu nu va mai fi superpomana ...va fi moca !!!
  7. bah... hai ca imi bag si io zdreanta la vanzare http://forum.seawolves.ro/viewtopic.php?t=253 imi e lene sa bag pozele si aici asa ca... sper sa mearga link-ul... PS cine pune pariu ca o vand inaintea lu ala de zboara liber si se da cu capu de toti peretii aka free fly?
  8. iar te-ai razgandit ma???? PS mare si frumos ... cu ce vrei sa compensezi?
  9. pe 31 iulie eram la nordkapp - intr-adevar frigggg ploaie si vant - pe 1 aug am taiat-o de acolo dupa ce ieseai din cercul arctic era intr-adevar mai cald ca peisaje merita sa induri tot frigul si toata ploaia!
  10. prima data vroiai hayabusa... dupa nu o mai vand (ca nu imi mai da voie mandra ) dupa ... gsxr de 750? dupa nu o mai vand anu asta ca imi iau hayabusala anu (daca am voie de la ).. dupa....offff .. tare nehotarat mai esti ma baiatule!!!! PS vrei niste bani cu imprumut?
  11. nu bah!!! da nici tu nu o sa fii primu'!!!
  12. mai este valabila excursia? se mai pot face "inscrieri"?
  13. Adi, bine ca esti tu sanatos... fierul ti-l face Mecanicu' lu peshte sau fra'su... Arde-o pe "zdreantza" aia la buzunar!!!!
  14. confirm. merge bine panarama... si parbrizul ala isi face toti banii!
×
×
  • Creează nouă...