Sari la conținut

Viomaddog

Membru
  • Număr conținut

    317
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Viomaddog

  1. Viomaddog

    Bursa Locala

    Salut http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--suzuki-intruder-din-1987-595726.html Daca vine careva cu negociere nesimtita ...la risc...il bat! ca io nu vreau cu adevarat sa dau motoru' asta...
  2. Viomaddog

    Bancuri

    Dupa evenimentele de la Fukushima două femei discutau: - De când cu radiațiile astea dragă, mi-a crescut a treia țâță. La care cealaltă cealaltă răspunde: - Du-te-n (cuvant urat) mea!
  3. Salut ! Scuze ca dau buzna p'aici.... daca aveti timp si chef....mergeti sa-i vedeti pe baietii astia.....eu i-am vazut.....merita! http://benetoneband.wordpress.com/2010/09/...d-london-7-oct/ uite-i aici:http://www.youtube.com/watch?v=u5XxVctcat4 Asfalt uscat!
  4. Viomaddog

    Donatii

    ...ASA E!!!!
  5. Am fost azi pe la Sfera si si-au amenajat parcare langa terasa....ce ziceti....yo unul m-am saturat de fitele, meciurile si bimbourile de la Sala Transilvania?! CE ZICETI?
  6. .......asa e ....din cauza tastaturii......am vrut sa scriu "mana".....SORRY!
  7. banuiesc ca ceva de genul asta.. sauuuu.... mai stii ce-si face omul cu mama lui..
  8. Viomaddog

    Accidente Sibiu

    ...am sperat tot timpul sa nu fiu nevoit sa scriu postul asta.... R.I.P. NICULE! O SA RAMAI VESNIC IN AMINTIREA NOASTRA! ......mama ei de treba!
  9. ...io ma duc sa beau o bere in Sfera...pardon...un suc!
  10. ma n-ar fi rau in bolta rece...dar ma gandesc ca lasam motoarele cam departe...si ...poate da draku sa gasesc vreun cocalar pe el ca-si face poze cu telefonul....ca il bag pe (cuvantul ala urat).....DE-A LATUL!
  11. Am fost aseara cu Gigi la Sfera. Au scos umbrelele, au zis ca scot si mesele si ...daca nu se aude scot si o boxa afara sa auzim o muzica buna....io zic ca putem incerca locatia! (Gigi a fost de acord) Voi ce ziceti? P.S.- NU E FITZE SI MECI!
  12. Viomaddog

    Accidente Sibiu

    ...Traim intr-o tara de cretini! Azi am asistat la o faza pe Rahovei...un mos intr-o Dacie astepta sa faca stanga si acorda regulamentar prioritate celor ce veneau din fata (si nu erau putini)... In spatele lui..la vreo 2 masini UN UNFLAT BORĂT la volanul unei camionete claxona de mama focului...si scoate capul pe geam si incepe sa-l injure pe bietul om care facea ceva normal.....ACORDA PRIORITATE! Am fost nevoit sa-i penetrez cativa dumnezei la borât, a mai sarit si 'ncă unu cu gura ..si retardu' a lasat-o mai moale! DIN CAUZA UNOR LEGUME CA ASTEA SE-NTĂMPLĂ NENOROCIRI! Clubul MAD DOGS e alături de suferinta lui Nea Alexe Âşi încercăm să-l ajutăm financiar Âşi moral sa treaca cu bine peste asta! FĂ-TE BINE NEA ALEXE!
  13. Viomaddog

    Bancuri

    Lucky is gone.......
  14. Viomaddog

    Bancuri

    Un vanator, urmarind un mistret ranit, s-a afundat in padure si fara sa-si de-a seama l-a prins noaptea si s-a ratacit. Batea vantul si ningea iar el disperat mergea ca sa se incalzeasca fara sa mai stie unde se afla. Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic. Bate la usa si apare padurarul. - Te-ai ratacit spune omul si il pofteste in casa. Este tarziu, ramai aici pana dimineata cand iti arat drumul. Pana atunci stai la masa cu noi, dar avem numai mamaliga cu branza. Vanatorul era obosit si flamand, pentru ca a mers o zi intreaga fara sa manance nimic. Dupa ce mananca o vreme intreaba: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga? Uite, mi-a ramas un pic de branza... Nu trece mult si intreaba din nou: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de branza? Uite ca mi-a mai ramas mamaliga... Dupa ce acestea se repeta de mai multe ori, adorm toti in singura camera unde era cald, padurarul cu nevasta in pat si vanatorul pe o saltea pe jos. Dupa miezul noptii vuietul vantului este acoperit de urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars se imbraca pe intuneric rasturnand cateva scaune si cat ai clipi dispare in noapte. In urma lui a ramas liniste. Dupa un timp vanatorul intreaba in intuneric: - Oare sta mult? - Sta mult, ii raspunde femeia in soapta. - Oare nu ma prinde ? intreaba din nou vanatorul. - Nu te prinde mai omule, ca pana iese el in calea lupilor la capatul paraului, poate sa treaca toata noaptea. - Zici ca nu ma prinde... - Nu te prinde fii sigur. Hai, curaj! - Atunci, spune vanatorul, ma duc sa mai iau un pic de mamaliga cu branza...
  15. Eu zic....TACI ....SI .......FA-TI ASIGURARE! ...ca primavara e calare pe tine
  16. Viomaddog

    Bancuri

    ...OH YEEAAA....still rules this beach! ....(a se citi bitch)
  17. Viomaddog

    "free Talk"

    Âşi dacă nu te împiedici......daca alergi suficient de încet....poate....cine Âştie... A ieÂşit foarte faina personalizarea ....i se potriveÂşte!
  18. Viomaddog

    Bancuri

    ba...ia uita-ti-l p'asta....
  19. Viomaddog

    "free Talk"

    ...in sfarsit unu care a facut ceva concret.....A MULTIPLICAT BEREA!!!! Sper ca aia cu alcool...considerati-ma de azi inainte adeptul lui! OOOOO.....TEACH ME YOU'RE WAYS, MASTER!
  20. Viomaddog

    Bancuri

    Foarte bine , Mircea.....ai postat perfect...aici la bancuri! ...cam sinucigas individu'.....se crede pe circuit....no problem....numai ca pe circuitul asta mai trec si masini... ...mai bine-si taie venele.....macar se duce dracu' SINGUR!
×
×
  • Creează nouă...