Sari la conținut

hadul

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    share-uita
  • Numar Moto
    -

hadul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. crede ma ca știu și sunt foarte sigur pe ceea ce spun. trec pe acolo zilnic de 8 ani. nu e linie continua după scuar pentru ca e iesirea/intrarea de la ADP. se merge des printre cele 2 scuaruri când e foarte aglomerat de la Brâncoveanu pana la citty Mall. iar opelul a încercat sa întoarcă pe linie discontinua dar fără sa se asigure. când ajung acasă o sa încerc o captura pentru o mai buna înțelegere. nu vreau sa intru în polemici, eu cred ca bikerul a venit destul de tare printre scuaruri (dacă depășea după stația de tramvai accidentul era mult mai usor) iar opelul a încercat sa întoarcă, fiind lovit în aripa stânga fata. am trecut pe acolo... asta am văzut. totuși am un dubiu poate sa nu fie asa - acum realizez ca polițiștii măsurau de la locul accidentului spre citty mall bine ca a scăpat ușurel. la cum arata mobra și mașina, primul gând a fost ca n a scăpat deloc asa ca ochii cat cepele ca nu ne ferește nimeni » Post actualizat in 08 Nov 2014 09:16 captura
  2. accidentul a avut loc pe oltenitei - cam la ADP sect 4 - am trecut pe acolo dimineata acolo e statie de tramvai si bikerul sigur a luat-o printre scuaruri...
  3. nu este vorba de ipocrizie. este doar subiectivism. cand un sofer neatent loveste un biker e normal ca multi dintre noi sa simpatizeze cu motociclistul. pentru ca: poate chiar iti e prieten, poate il cunosti si chiar nu merita... dar cel mai sigur TE SIMTI IN PIELEA LUI. cu siguranta ca ai trecut (daca nu...nu inca) printr-o situatie similara sau identica. dar este adevarat si ce spui tu legat de viteza. nu agreez ideea de viteza in oras (buc in mod special) nici pe 2 ..nici pe 4 roti! speed kills!
  4. acum am vazut topicul asta! imi pare rau Grigore de accident/cazatura .. zi-i cum vrei. imi reaminteste ca ne vine randul fiecaruia. diferenta e doar de numarul de oase rupte. as putea sa spun ca ai avut ghinion si la fel as spune ca ai scapat usor... depinde din ce punct de vedere privesti. diferenta (de numarul de oase rupte) o face chestia aia cenusie de sub casca. hai! fa-te bine!
  5. @Petru Inca n-ai facut-o? Cred ca toata lumea te-ar sustine. Nu-i mai dati apa la moara, n-are sens! Atat poate, atat o duce capul, atat face/scrie. Nu va mai lasati antrenati in asemenea mizerii.
  6. sa ma prezint: bercenar de popesti (leordeni) sau popestean de berceni cum vreti voi! posesor de permis de 2 saptamani, motoreta de imprumut... altceva ce sa mai zic? ma primiti si pe mine la intalniri?
  7. Daca a fost sau n-a fost nu prea conteaza. Conteaza modul in care moto-politistul si-a facut datoria - PREVENTIV! te-a rugat... si cum spuneam si intr-un post anterior, acest lucru marunt, poate salva viata unuia dintre noi. acesti oameni trebuie apreciati si respectati! si tinuti in viata! nicio veste de la spital?
  8. ma bucur ca a iesit din coma. sper sa auzim vesti bune in continuare!
  9. lasati gandirea asta paguboasa!!!!! oricat s-ar strange vor fi de folos! cat despre ajutorul dat de institutie... la cat de greu se misca hartiile prin institutiile de stat - slabe sperante! asa ca speranta ramane tot in familie, in colegi ... si in cei cu care imparte aceasi pasiune ...
  10. acum am venit de la raif, am pus fix cat am avut in buzunar. mult.. putin oricat ar fi, va fi de ajutor! e cate un raiffeisen la fiecare colt de strada - trebuie sa deschideti doar usa! Sa te faci bine fratiorule mai mare! si sa iesi pe strada si sa ai grija de noi! nu te da batut! pentru cei care carcotesc despre vina moto-politistului: asta este d-lor un SACRIFICIU. poate mercedesu' cretinoidului pe care il urmarea Georgian ti-ar fi aparut tie in fata, motociclistule! cred ca daca l-ar fi ajuns i-ar fi iluat permisul pentru 1 luna macar, iar eu as fi mers mai linistit in luna aia.
  11. Condoleante familiei si prietenilor.
  12. Sa mi zica cineva repede numele complet si sp unde e internat v. Var meu la la dr felix pt a dona . Eventual sms pe 0723248632 sunt pe netul de pe tel scuze
  13. soo... sunt rookie rau, dar trag sa evoluez aseara, am ajuns acasa cu un spray de uns nu teflon - de la bezinarie mol - citisem undeva ca raportul pret calitate este rezonabil. ma apuc de treaba- pacient kawa er5 1. scos motorina din tractor - frectionat lantul cu motorinuta, intai cu o pensula de 3cm apoi luat la frecat cu periuta de dinti 2. sters putin cu carpa 3. clatit cu apa (presiune normala) 4. verificat ochiometric - nemultumit de rezultat repetat pasul 1 si 2 5 reverificat - multumit - rulat vreo 10 min pentru incalzire lant 6 aplicat spray de ungere ..... repaus vreo 2h 7.tura de proba rezultat: http://img813.imageshack.us/i/fotografie0122.jpg http://img121.imageshack.us/i/fotografie0121j.jpg pareri ? reclamatii? sugestii?
×
×
  • Creează nouă...