Sari la conținut

JimmyPage1987

INACTIV
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JimmyPage1987

  1. Bun, astept si eu atunci telefonul. Merci de reply.
  2. Nope, n-am primit nimic. Ce-ai scris la partea cu asig. medicala?
  3. Buna, vreau si eu sa ma inscriu, cine stie cand o sa mai am posibilitatea de a fi pe un BMW nou. Am o nelamurire in ceea ce priveste completarea formularului de inscriere, nu stiu ce trebuie sa completez la rubrica "Nr. asigurare medicală". O fi vorba despre asig. medicala facultativa(ex ING,etc.)?
  4. Adevar graiesti, da' nici n-o sa ma apuc sa plimb mobra prin curte doar ca sa-mi iasa. Ma loveste hernia cu bițicla asta.
  5. Banditul e foarte ok dpdv al motorului pt. un incepator, e perfect "dozabila" acceleratia. La fel si saua, e joasa, cred ca ar fi ok pt. o fata de la 1.70 in sus, insa cand vine vorba de greutatea motorului... lucrurile o iau razna. Nu stiu ce fata se descurca cu aprox. 240 kg la plin. Eu sunt baiat si trebuie sa recunosc ca ma cam "coiesc" la parcari.
  6. Merci pt. reply-uri, asa voi face, doar sa gasesc un 650 GS/Dakar...
  7. Deci sa inteleg ca e mai ok un Dakar decat un Transalp, per ansamblu, in afara de partea V2 vs. monocilindru...? Eu o voi folosi 70% strada, restul light off-road, adica.. mai mult de forestier nu va vedea... Sa inteleg ca dintre astea trei cu BMW-ul as face cel mai usor un tur al Romaniei.. ?! In off-road nu-l voi folosi mai mult decat un forestier sau ceva usor, n-am de gand s-o iau pe aratura cu nici unul dintre motoare.
  8. OK, ce parere aveti de un F 650 GS Dakar? nu stiu daca se incadreaza in pret, insa fata de GS-ul simplu e mai ok? sau doar culoarea difera si instrum. de bord?
  9. Ok, insa ce spuneti de un 1100GS sau 1150GS? Ar fi oare ok pentru sosea si light-offroad? BMW-urile MI SE PAR MIE motoare mai solide, nu inseamna ca si sunt as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca puteti, Varadero mi se pare prea orientat spre sosea, V-Strom-ul la fel, poate ma insel...
  10. Merci pt. raspunsuri, insa mai o intrebare, ca si motor/putere credeti ca sunt ok modelele astea doua? Pot sa fac un drum Arad-Bucuresti, cu pasager+bagaje si in care sa iau in vizor si Transfagarasanul? Nu as avea totusi nevoie de ceva mai mare? Intreb si eu... pentru ca la Banditul de 650 cand mai pui pe cineva in spatele tau, pe serpentine, automat rulezi intr-o treapta inferioara de viteza. Noroc bun!
  11. Salut, momentan am un Suzuki Bandit si vreau sa-l schimb pe un enduro, preconizez ca bugetul va fi undeva intre 2000 si 3000 de Euro, mentionez ca nu il voi folosi la ceva hard, mai mult de drumuri forestiere/ neasfaltate si cu gropi nu va avea de suportat, insa trebuie sa fie ok si pentru drumuri lungi pe sosea si eventual autostrada, in concluzie cam un enduro/touring as prefera... Am 1.75cm si 72 kg. Sunt convins c-ati mai vazut intrebarea asta de o mie de ori insa v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta si pe mine cu niste sfaturi. Multumesc
  12. Vand Suzuki Bandit- GSF 650 SA K7. Primul proprietar, motorul are aproape 10.000km, impecabil tehnic, pneu fata nou - Dunlop Roadsmart +ABS. Mici defecte optice pe care le voi remedia in cazul in care e cineva interesat ( CASCO) pret. 4.600 E NEGOCIABIL -voi atasa ceva poze in curand pentru cei interesati contact ID mess
  13. Parca as vizita si eu Romania acum... Turul lui e absolut perfect.
  14. Va salut! Imi spuneti va rog si mie ce ulei folosesc la un Bandit 650 K7 ? Va multumesc
  15. Buna, sunt si eu un nou posesor de Bandit 650 SA. Sper sa fiu stapan de el. Toate cele bune!
  16. Va multumesc pentru sfaturi. CASCO as avea posibilitatea sa fac si oricum... de bagat mana-n acceleratie nu e cazul meu... eu il vreau mai mult pt. partea de touring si pt. aspect... va multumesc inca o data. sper sa-l iau intr-o luna max.
  17. E mult prea mult pentru un incepator GSF 650 A? pt. ca ilegal stiu ca e.. dar sa-mi iau un motor de 125 si dupa un an sa vreau sa-l schimb nu-mi permit... nu-mi permit nici dupa 2 ani din pacate... PS: daca exagerez va rog nu ma scuipati
  18. Mie mi-a spus un prieten ce il cunostea ca a avut peste 200km/h. Nu stiu de unde stie... poate n-o fi adevarat... dar si la 100km/h e nasol... ce sa mai spunem de 200.
  19. ce parere aveti despre Bandit 400? e ok pt. incepatori? merci
  20. Multumesc. Daca nu pot face rost te contactez.
  21. Stie cineva daca exista/se poate pune un suport pt. side cases pt. GS 500 ? or should i just ? Merci
  22. Salut! Posed deja A-ul din vara dar n-am mai fost pe un motor de atunci decat in calitate de pasager si m-am gandit la un GS 500 pentru inceput. E prea puternic sau nu corespunde d.p.d.v. fizic? Eu am 1.75 si 67kg. Va Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...