Sari la conținut

ocs

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ocs

  1. Salve Acum 2-3 ani la RycyMotor aveau la dezmembrat un motor de Pegaso, cand al meu era la service... Incearca, poate mai au electromotorul. Sau ia de pe ebay: http://www.ebay.com/itm/Aprilia-Pegaso-650-96-Starter-Motor-/221062113724?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item33785429bc uff, ocs.
  2. Tapiterul de pe strada M.Pompiliu este un neserios. Mi-a promis la telefon de doua ori ca saua va fi gata ba maine ba poimaine, dar pana la urma am luat inapoi asa cum am lasat-o la el. Faptul ma intristeaza, ca retapitarea seii de la Jawa a iesit bine, si pretul era ok. uff, ocs.
  3. ocs

    BURSA LOCALA Bihor

    Salve! In continuare... De vanzare Scala Rider Teamset cu 500ron, nou sta de o vreme buna in dulap. poze O casca flip-up cu headset bluetooth integrat cu 200ron. Copie dupa Airoh SV55. O casca fibra de sticla cu headset bluetooth integrat cu 200ron. Ambele marime XL (61-62cm), mostre din Hongkong, certificate cu ECE-05. Au si husa de transport. poze 7 headseturi montabile in casca cu 25ron. poze Si bineinteles in continuare alarme de vanzare cu predare personala HT-2001A 90ron si HT-2005A 250ron. uff, ocs.
  4. ocs

    BURSA LOCALA Bihor

    Salve! De vanzare Scala Rider Teamset cu 500ron, nou sta de o vreme buna in dulap. poze O casca flip-up cu headset bluetooth integrat cu 300ron. Copie dupa Airoh SV55. O casca fibra de sticla cu headset bluetooth integrat cu 300ron. Ambele marime XL (61-62cm), mostre din Hongkong, certificate cu ECE-05. Au si husa de transport. poze 7 headseturi montabile in casca cu 25ron. poze Si bineinteles in continuare alarme de vanzare cu predare personala HT-2001A 90ron si HT-2005A 250ron. uff, ocs.
  5. ocs

    BURSA LOCALA Bihor

    Salve! De vanzere Scala Rider Teamset cu 500ron, nou sta de o vreme buna in dulap. poze O casca flip-up cu headset bluetooth integrat cu 350ron. Copie dupa Airoh SV55. O casca fibra de sticla cu headset bluetooth integrat cu 350ron. Ambele marime XL (61-62cm), mostre din Hongkong, certificate cu ECE-05. Au si husa de transport. poze 7 headseturi montabile in casca cu 30ron. poze Si bineinteles in continuare alarme de vanzare cu predare personala HT-2001A 90ron si HT-2005A 250ron. uff, ocs.
  6. Salve, Am intrebat, si am aflat ca si spatele era lasat din amortizor la maxim. Nu era lasat in jos prin schimbare de "dog bone" cum era mai bine. uff, ocs.
  7. Salve, O alta posibila sursa: http://sites.google.com/site/achenobarbus/oilpumpcog La al meu, aceasta a fost cazut de pe ax, si nu mai angrena pompa de ulei care duce sus uleiul in rezervor. In acest moment am iarasi problema, ulei in airbox. Iarasi aceeasi roata dintata sau garnitura de chiuloasa... Daca cobori in fata cu 4-5 centimetri, chiar o sa ai nevoie de gimnastica zilnica Am avut ocazia sa incerc in aceeasi zi, in aceeasi conditii un Pegaso cu fata coborata ~4 cm. Iti trebuie o forta considerabil mai mare pentru a vira. YMMV. uff, ocs.
  8. ocs

    BURSA LOCALA Bihor

    Salve, In continuare de vanzare o pereche de cizme cross Oxtar Space nr.41. Folosite un sezon de mine In stare buna, cu urme de uzura dar fara defecte. Poze: http://www.drakkar.ro/images/oxtar/ Pret 40 de euro. (daca vi se pare exagerat, astept o oferta in PM, ca ocupa prea mult loc in debara ) uff, ocs.
  9. Salve, De vanzare cizme cross Oxtar Space nr.41. Folosite un sezon de mine. In stare buna, cu urme de uzura dar fara defecte. Poze: http://www.drakkar.ro/images/oxtar/ Pret 40 de euro. (daca vi se pare exagerat, astept o oferta in PM, ca ocupa prea mult loc in debara ) uff, ocs.
  10. ocs

    BURSA LOCALA Bihor

    Salve. De vanzare cizme cross Oxtar Space nr 41. Folosite un sezon de mine. In stare buna, cu urme de uzura dar fara defecte. 200 ron. Mai multe poze aici : http://www.drakkar.ro/images/oxtar/ uff, ocs.
  11. ocs

    Accidente

    Salve, Insanatosire grabnica. Eu am facut deja plangere online la CSA din cauza lui EuroIns... Sper sa ai mai mult noroc. uff, ocs.
  12. ocs

    BURSA LOCALA Bihor

    Salve! De vanzere un Scala Rider Teamset noua cu 600 ron. Poze: scalarider Headseturi noi, montabili in casca cu buton PTT cu 40ron. Poze: headset Si bineinteles alarmele sunt de vanzare in continuare. uff, ocs.
  13. salve, am cadrul indoit la DR-ul in urma accidentului. exista undeva in Oradea, sau cat mai aproape, un service care se ocupa de indreptare / reparatie cadru de motociclete.? uff, ocs.
  14. ocs

    Accidente

    Salve, Merci. No, acuma poti sa-i explici ce s-a intamplat. Btw, cineva mi-a zis ca in intersectia respectiva anual sunt 6-12 accidente, si similare date am auzit si despre alta intersectie vecina, deci cred ca e o zona de evitat... Da lucrez la CAO (nu se mai cheama RAO ) uff, ocs.
  15. ocs

    Accidente

    Salve, Mai ai poze? Sa pun la CV-ul Eu mergeam pe Coziei, drum prioritar. Peugeotul venea pe Al.V.Voievod, si nu s-a oprit la STOP (ce se vede langa politist).N-aveam cum sa evit, , motorul a zburat 8m in lateral, eu aprox 4m, cred ca avea minim 40km/h. Tinand cont ca nu s-a oprit la STOP, vina este a lui. uff, ocs.
  16. ocs

    Accidente

    Salve, Pozele de unde aveti? Merci de urari tuturor. uff, ocs.
  17. ocs

    Accidente

    Salve, O masina nu s-a oprit la STOP, si m-a lovit lateral in intersectie. (coziei - al.v.voievod) Motorul e destul de amortizat. Echipamentul a facut datoria, am scapat cu fisura la picior si niste contuzii zdravene. uff, ocs.
  18. Salve, Vineri o sa-l miscam motoarele daca nu ploua. Exista portiuni fara asfalt, deci la participare e de preferat motor touring enduro - enduro. Plecare dupa ora 16.00. Ruta: Oradea - Hidisel - Tasad - Osorhei - Oradea. Durata aprox. 2 ore, sau mai mult daca-i noroi mare. uff, ocs.
  19. ocs

    Discutii Despre Orice...

    Salve! Lajos, Lajos... Linisteste-te. Daca ai reciti cu calm ce a scris Zozo, poate ai intelege de ce ne-am ambalat. Remarcele referitoare la seama noastra nu sunt adecvate, nu cred ca poti spune ca am batut joc de cineva care vroia sa faca ceva... iar insinuezi ca nu am ajutat, sau ca nu am facut nimic, nu e frumos. uff, ocs.
×
×
  • Creează nouă...