Sari la conținut

Mikels

INACTIV
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    yo_mikela

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti, Berceni
  • Carnet moto din
    -
  • Club
    -

Mikels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Doamne... exact pe acolo stau eu . si acum am aflat imi pare foarte rau.stie cineva ceva de fata , ca nu am stat sa citesc 19 pag ca sa aflu?
  2. http://www.protv.ro/filme/victimele-accide...ile=30048#30048
  3. da am citit? si? e inca un topic pana se pune in practica. si s-a mai facut ceva de genu atunci cand s-a mers de la arc pana la universitate pe ploaie torentiala si dovada, ca nu a ajutat la nimic. Defapt hai sa nu zicem la nimica ca 1 % poate au inteles ceva,dar restu? Restu iti zic eu au vazut stirea la tv si au facut misto de noi sau nu au avut nici macar interes sa o urmareasca.
  4. hai sa nu decidem noi cine trebuie si cine nu sa traiasca. Decat sa va mai mai pierdeti vremea pe forum mai bine se pune ceva in practica si mai ales sa belim bine ochii , daca nu avem grija de noi ,altii nu ne vor proteja. Imi pare rau pentru cei doi , chiar nu au avut nici o vina, asa a vrut Dumnezeu.
  5. Da stiu ca e foarte sensibila. Plus ca pana acum mai iesea din bluza mea acum il scot plange si se urca pe mine si intra acolo:( <small>--- Mesaj completat în 13 Sep 2007 14:33 -------------</small><br/>Stephon nu te mai lua de animalutzu meu ca il pun pe tine.
  6. Uitandu-ma pe la minuntile voastre , mi-am dorit si io acasa.Asa ca mi-am luat un puiut de chinchila , are 5 sapt., doarme numai in bluza mea pe piept daca ild au jos plange. e dulce tare va atasez si niste poze cu el cand dormea ca altfel nu ii poti face poze , nu are stare. si va mai pun o poze cu o chinchila adulta sa va faceti o ideea cum arata, pozele nu sunt foarte clare.
  7. Iar se incepe cu cearta ca pe un alt topic cu un accident. Nu inviati pe nimeni, daca va apucati sa faceti ancheta pe forum. P.S RIP
  8. bine ca nu ai patit tu ceva:)
  9. putin cam FOARTE ud ... dar super:)) FELICITARI!!
  10. suuper pozele , felicitari !! v-ati distraat. la anu va onorez si io cu prezenta,sper:*
  11. Mikels

    Alti 2 Eroi...

    Alt accident R.I.P ptr cel care a murit si insanatosire grabnica ptr cel ranit:(
  12. R.I.P. P.S. beliti bine ochii k nu se mai poate vedeti bine cati mor. si toti inconstienti au ramas unii. de ce sa se plateasca cu propria viata ptr viteza.
×
×
  • Creează nouă...