Sari la conținut

dragos_corneliu

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    B 18 ZRT

dragos_corneliu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.fotonunti.ro/blog/news.php?id=58 Este un ural retro superb. Inca o data mii de multumiri!
  2. Ceva nou?..... nimeni? Mesaj completat Mii de multumiri celor care m-au ajutat (nu stiu daca e bine sa dau nume sau nu dar se stiu ei) A iesit exact cum am vrut. Voi reveni cu poze de la fotograful profi.
  3. Salut regele simson! Multumesc de raspuns. Inteleg ca esti din Vaslui? Eu sunt din bucuresti.
  4. Si eu sunt interesat! Pune niste poze te rugam!
  5. multumesc de idee! suna funny dar am sa ma duc pana la circ. Pana atunci.... nimeni? nici o oferta?
  6. nu ma deranjeaza mitraliera. Insa orice model de motocicleta cu atas ma multumeste atata timp cat nu arata foarte rau. De de la IJ la Harley orice merge. Va multumesc!
  7. Am stabilit data si anume 5 septembrie. Ma ajuta cineva? Va multumesc!
  8. Visan Dragos 28 Ani Aprox. inginer civile Carnet Cat. A din 2000 Momentan calaresc o Yamaha XT 125 si pe masa lu Mesterila 3 amante.
  9. Va multumesc prntru raspunsuri! Intr-adevar nu am conduc moto cu atas pana acum dar din fericire pana acum prudenta m-a salvat de la evenimente nedorite. Oricum, va fi o plimbare linistita si nicidecum o cursa. Mihai, vad ca esti din dristor. Eau sunt din ambrozie! Poate bem o bere cand ai timp sa ne cunosatem!
  10. Va salut pe toti! Vreau pentru nunta mea sa inchiriez un motor fumos cu atas, de preferat oldtimer. Caut de pe acum ca sa fiu sigur ca gasesc. Cu aceasta motocicleta vreau sa-mi duc consoarta da la primarie la biserica si de la biserica acolo unde vor fi felicitarile masa si dansul... Proprietarul ne poate urma daca vrea caz in care e si invitat la nunta! Pot oferi garantie, pot face contract daca vreti, numai sa ma ajutati. Sper ca se intelege ca sunt motociclist si am condus suficient cat sa nu-mi fac probleme ca se va intampla ceva! (exeptand neprevazutul) Va multumesc!
  11. Mereu am avut intrebarea asta : de ce nu sunt pedepsiti si cei care, desi nu participa activ la intamplare, au o vina destul de mare impiedicand vizibilitatea in intersectii sau la trecerile de pietoni. Inainte sa faca parcari pe Camil Ressu era un cetatean care parca cu rotile din fata pe trecerea de pietoni dintre Rm. Sarat si Fizicienilor ( un camion), si nu se mai vedea nimic. Un amic de al meu a intrat cu motorul intr-o masina pe tema asta, la intersectia caii Odobesti cu una stradutele lateralnice unde se aplica regula de dreapta. Trebuia deci sa dea prioritate si auto a ca sa se poate asigura a scos botul ceva mai mult (din straduta laterala). Un camion era parcat exact in intersectie. Nu s-a luat in considerare... NU AR FI NORMAL SA FIE SI EL PEDEPSIT PENTRU CA PRIN INCALCAREA LEGII A FAVORIZAT PRODUCERA ACCIEDNTULUI?
  12. Daca banii ajuta la ceva pot trece si eu azi pe la floreasca sa dau un banut. De sunat, va spun sincer, mi-e frica sa sun In 10 minute plec de la munca si am ture prin oras pana dupamasa cand plec in concediu. Numarul meu de telefon este 0751021346. daca strange cineva sa-mi dea un apel. Multumesc! Doamne ajuta!
  13. http://www.trilulilu.ro/Eu_Inteleptul/8dcf49f0d7101c macar pentru ei, pentru parinti, sa avem grija. Eu cunosc durerea unei mame care si-a pierdut fiul intr-un accident de masina... Sarmanul meu prieten i-a spus in gluma in ziua tragica mamei lui ca se duce sa se insoare... e greu, nici nu vreau sa imi imaginez.
  14. Eu am o prietena care si-a revenit dupa tripla fractura craniana + nenumarate tracturi la membre. Doctorii au spus ca a fost o minune. Niciunul nu ii dadea nici cea mai mica sansa iar acum ea e aproape ca noua! O vreme nu simtea gust si miros din cauza unui cheag pe creier (in coma a stat si ea). De aia am spus ca exista minuni! Sa ne rugam sa-si revina cat mai rapid!
×
×
  • Creează nouă...