Sari la conținut

koana

Membra
  • Număr conținut

    305
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    pitesti
  • Carnet moto din
    octombrie 2006
  • Numar Moto
    da, nr. moto.
  • Club
    ...

Vizitatori Recenți Profil

526 citiri profil

koana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Am si eu nevoie de un pic de ajutor din partea voastra. Cineva m-a rugat (stiindu-ma din comunitatea motociclistilor) sa aflu cine are numarul la motor : VL 77 VKU (de U de la sfarsit nu era ferm convinsa). E de bine. Nu-l cauta sa-l bata . De altfel, daca frecventeaza forumul, stie el cine il cauta si de ce (GGG) ... Astept orice info. Multumesc anticipat. Asfalt uscat .
  2. koana

    Poze Moto Argeseni

    Incredibil.... daca ai ajuns sa postezi chiar si la "poze moto argeseni" acelasi anunt diperat ... E cam lipsa de respect... Sper ca un moderator sa faca curat unde manjesc altii...
  3. koana

    Accident Crangasi

    Din pacate am vazut si noi (eu si Conu) imaginea crunta cu motociclistul mort acoperit cu un cearsaf alb... In prima faza nu am inteles ce s-ar fi putut intampla. Aveam programare la o clinica din Bucuresti si ne grabeam spre clinica (undeva pe langa P-ta Victoriei), insa la un moment dat ne-am trezit cu o coloana imensa in fata. Se inainta extrem de incet. Am zis : ei, traficul in Bucuresti, e ora de varf... Cand am ajuns insa aproape de locul accidentului ni s-au taiat picioarele. Masina de politie , salvarea si un cearsaf alb de sub care iesea un picior... Ceva mai in fata, pe trotuar, motorul albastru care parea sa nu aiba nicio legatura cu cearsaful alb din mijlocul drumului. Parea intact. Langa motor, un scuter. Ne-am gandit ca motociclistul a lovit vreun scuterist si cel de sub cearsaf e probabil scuteristul... Am intrat sa citesc tocmai pt. a intelege ce s-a intamplat de fapt. Abea acum ne-am lamurit. Trista soarta a avut baiatul si cred eu, mult ghinion. RIP.
  4. Misto. Zona chiar e super. Campingul nu il stiu, dar cetatea chiar am vizitat-o anul asta prin februarie.
  5. Dumnezeule cata nesimtire si ipocrizie zace in unii... Observ ca unii "motociclisti" s-au tampit de tot. Probabil de la caldura li se trage, i-a batut prea mult soarele in casca... Zicea cineva ca sunteti ca babele pe sant si altcineva vorbea de scursuri... Si mare dreptate aveau amandoi. Ce e asa greu de inteles din postul acestei fete lovite de soarta? Unde altundeva ar fi putut sa scrie ca tineretea i-a fost distrusa atata timp cat iubitul ei a "parasit-o" pe motor? Pe un forum de retete culinare? V-a spus ca e distrusa, v-a spus ca e inca in stare de soc, si voi o condamnati ca nu sta la dialog in detaliu cu voi? Ba mai era un post si mai "destept" al unui user foarte intelept : "trebuia sa-i spui sa poarte casca " . Voi ganditi putin inainte sa va apucati sa bateti campii? Sunteti irecuperabili unii dintre voi.
  6. Cu tocuri sau fara tocuri, te asigur ca se plimba , si inca de cativa ani, nu de ieri de azi. Si se cam plimba pe unde vrea muschiu' ei, respectiv cam pe la toate intrunirile din tara, ea si cu motorul ei si cu ... tocurile ei... Sunteti mai rau ca niste femei cand e vorba de barfa si de presupuneri...
  7. koana

    Poze Moto Argeseni

    Ha ha ha... Ce misto a fost la Brasov... Bine ca n-am fost la Dambovicioara Poze Brasov 2008 cu continuare la Damboviciara 2008 Si cateva de la Jardel... :
  8. koana

    O Privire De Mama

    L-au stricat deja. Era bine totusi sa faca un pic curat un admini...
  9. /index.php?...t=0&start=0
  10. koana

    O Privire De Mama

    AKY, tot respectul. Probabil ca au mai trecut si altii prin situatii similare, insa nu au povestit ce au simtit pt. ca nu cumva sa fie considerati slabi... Sau pt. ca nu "vedeau scopul" unui astfel de topic. Sau poate ca nu au simtit mare lucru (desi mi-e greu sa cred) sau au refuzat sa inteleaga si sa accepte ce au simtit. Ca aceia care se ingrozesc pt. moment cand vad sau aud de un accident mortal, insa uita repede si nu invata nimic din asta. Pleaca tot fara casca, tot cu mana in gaz, convinsi fiind ca lor nu li se poate intampla. Multa vreme am refuzat sa mai intru la sectiunea "accidente". M-am cutremurat de prea multe ori.... M-am cutremurat sa citesc despre 2-3 accidente mortale pe zi. M-am cutremurat sa citesc postul unui baiat (nu imi mai amintesc cum se numea) , in care povestea referitor la accidentul mortal din Cluj (parca) , cand motociclistul a ramas cumva infipt in masina care i-a taiat calea (aproape decapitat) si spunea ca l-a chemat tatal lui sa se uite la stiri ce nenorocire s-a intamplat si ca l-a rugat aproape tremurand sa renunte la motor. Si m-am cutremurat si mai tare doar o saptamana mai tarziu, cand am citit ca acel baiat (cel care povestise cu o saptamana in urma) s-a stins si el intr-un accident stupid. Nu puteam sa-mi imaginez ce era in sufletul acelui tata. Si am realizat ca incep sa devin paranoica. Am renuntat la motor (desi am luat si A-ul tocmai pt. a-mi lua motor ulterior), am inceput sa merg tot mai rar cu Conu pe motor si chiar sa-l rog, sub diferite pretexte , sa luam masina si nu motorul. Dar inca stau si ma intreb daca chiar am devenit eu usor paranoica, sau doar constientizez ca mersul pe 2 roti a devenit o loterie, indiferent de experienta motociclistului sau de puterea motorului.
  11. koana

    Poze Moto Argeseni

    Nu inteleg o treaba.. Unde si de ce au disparut toate pozele postate de mine si de Conu????? Cine ne saboteaza???? Serios, chiar nu inteleg. Toate pozele postate de noi au disparut, care e faza? La dan vad ca macar a ramas postul in sine dar fara poze. La mine au ras tot, nici posturile in sine nu mai sunt. Are cineva idee ce se intampla aici? Hai ca pana la urma de la mine am mai gasit cateva dar de la Dan chiar au dosparut toate. In pag 7, 8 9 (parca) ii apar posturile cu explicatii de unde sunt pozele, si pozele lipsa. Foarte ciudat...
  12. Sa-ti pierzi viata nu e singurul risc la care te expui atunci cand mergi pe 2 roti. Mai este si riscul asta : Nici asa nu cred ca isi doreste cineva sa ramana pe viata din cauza unei clipe de neatentie sau de teribilism, sau pur si simplu din cauza grabei de a ajunge intr-un anumit loc. Au spus multi inainte dar o repet si eu pentru ca este un adevar care te poate salva de la nenorocire : "Viteza adecvata este aceea care iti permite evitarea oricarui pericol prevazut sau neprevazut!" Pentru ca desi toti gandim la modul "Nu mi se poate intampla mie. Eu ma simt stapan pe mine" , nu se stie niciodata ce-ti apare in cale. De la un petec de nisip sau o amarata de balega, pana la un caine, un copil, un batran senil, un cal, o vaca, o conserva , un tractor.... Ride safe!
  13. koana

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    OK, sorry... Vezi? Nici eu nu sunt perfect informata Deci modificare lista : Luciana, Loredana, Andreea, Oana, Alexia... E ok shakedown?
×
×
  • Creează nouă...