Sari la conținut

nikudoza

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    b-59-lyu
  • Club
    nici unul

Vizitatori Recenți Profil

372 citiri profil

nikudoza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. So... citisem chestia ... dar.. am crezut ca poate dak te rogi si insisti se poate... in fine... acum e inutil.. Insanatosire grabnica! Ceva vesti noi?
  2. Nu am inca 16 ani dar sunt impresionat ce acest caz! Daca se poate Domnule "fara roti" stau pe emil racovita Sa ne vedem in fata La Castani! As vrea sa stiu daca se poate dona de la varsta asta? cat de putin conteaza!!! Sa se faca bine cat mai repede!
  3. Drumu e bun ! lau refacut anu trecut sau cand a fost cu inundatiile asta primavara! vara asta se mergea fara probleme !!
  4. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1992-18871.html Costa 450 de euro... sincer nu are design placut dar la banii astia ce sa te astepti:)
  5. Salutare! Am si eu nevoie de o parere! Vreau sa imi iau motor de 125 ! dupa cate am vazut pe siturile din romania destul de scumpe! Un prieten mia zis ca in Franta sunt mult mai ieftine! Detine cineva informatii? Motorul as vrea sa fie an fabricatie 2000-2002! si cat de cat ingrijit! Asfalt uscat!
  6. Vama se plateste in functie de motor! pot fi si mexicane si japoneze si americane taxa se face in functie de motor!
  7. scuzati de repetare dar netul e de vina! si nu mere sa reeditez postul!
  8. salut! Eu sunt nou! Astept sa incep scoala pt A1:)! ( ce sa fac daca sunt mic) As vrea un sfat! ce sa aleg dintre un enduro si un sport/touring! Care ar fi mai usor de intretinut(piese consum etc) ? salut! Eu sunt nou! Astept sa incep scoala pt A1:)! ( ce sa fac daca sunt mic) As vrea un sfat! ce sa aleg dintre un enduro si un sport/touring! Care ar fi mai usor de intretinut(piese consum etc) ? salut! Eu sunt nou! Astept sa incep scoala pt A1:)! ( ce sa fac daca sunt mic) As vrea un sfat! ce sa aleg dintre un enduro si un sport/touring! Care ar fi mai usor de intretinut(piese consum etc) ?
×
×
  • Creează nouă...