Jump to content

Shamok

Membru
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  smoke_smoke2005@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Bacau
 • Carnet moto din
  2005
 • Numar Moto
  BC-06-SMK
 • Club
  forja

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  1. vt 600 shadow.

Recent Profile Visitors

290 profile views

Shamok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Salutare, am fost acum 2 saptamani la Realp (CH) sa trec pasul Furka in drum spre Geneva. Mare ghinion, da’ mare rau… era inchis (urcasem deja vreo 7 km.). Ne-am intors si ne-am dat cu trenul prin tunel, scurt si frustrant. Aveti grija si verificati sa nu fie la fel, cu toate ca la cum se lucra acolo garantat l-au deschis pe 5 iunie asa cum spuneau localnicii (asta era pe 3 iunie). P.S. A doua zi in Franta am dublat aproape nr. de kilometri datorita altui pas inchis. Toate bune si asteptam poze.
 2. Merci, voi incerca totusi sa fac traseul intr-o singura zi chiar daca voi rata cateva locuri frumoase. Se vor compensa cu altele pe traseu. Merci inca o data.
 3. Salutare, poate sa-mi spuna cineva care a mai trecut prin pasul Furka daca traseul sankt anton am arlberg - geneva, poate fi facut intr-o singura zi? Saptamana viitoare voi fi prin zona in drum spre Monaco Multzam'. Florin.
 4. Stranutul pe motor e unul din multele motive pentru care consider motociclismul sport extrem . Mie cand mi se intampla , in traffic sau la viteza mare am aceiasi senzatie ca atunci cand as sari vreun metru doi, de pe o cladire de 4 etaje, pe alta .
 5. Am invatat ca e mai bine/convenabil sa zici mai putine si sa faci mai multe, asa ca ...toate la timpul lor.
 6. Asta, s-ar potrivi mai bine pe un forum de literatura decat pe unul moto. ...parerea mea !
 7. Pentru fotografii si povestiri... Semaca. Pentru excursia pe motocicleta... "calatoria controversata si facuta in mare viteza" a lui Maquest! P.S. Daca ar fi povestit si fotografiat Semaca, turul lui Maquest, cu siguranta locul 1, 2 si 3 ar fi fost ocupate. Pace...!
 8. Dane se pune de-o tura de weekend, de fapt intre 2 weekend-uri ...unul la jumatatea lui Mai si celalalt la inceputul lui Iunie. Te bagi..?
 9. Shamok

  roti spitate

  ...si mai lasa si niste preturi sa vedem daca ne incadram in bugetul aprobat
 10. Shamok

  intrebare

  Stai linistit, n-o sa te nimeni. ...cel putin de data asta.
 11. ai putea sa te risti sa-l duci tu cu motoreta..
 12. Shamok

  BURSA LOCALA

  Deci ce sa inteleg, se vinde moto avariata cu pielea motociclistului inclusa? Asta da oferta...! De criza Spor la vanzare.
 13. La Gibraltar ajung si eu, dar abia in a doua jumatate a lunii Mai . Eventual va voi cere ceva pareri in legatura cu ce n-ar trebui ratat pe acolo... in afara Stancii Gibraltarului care oricum va fi punct de reper.
 14. Sper ca sfarsitul lunii Mai sa ne prinda aproximativ la jumatatea urmatorului traseu: Bacau-Borsa-Budapesta-Bratislava-Praga-Berlin-Hamburg-Amsterdam-Calais-Paris-Bordeaux-Madrid-Gibraltar-Ibiza-Monaco-Roma-Bari-Atena-Varna-Bacau. Durata: 4 saptamani Buget: cautam sponsori ...sanatosi sa fim.
 15. Bacau-Borsa-Satu Mare-Oradea-Timisoara-Dr. Turnu Severin-Calafat-Giurgiu-Bucuresti-Bacau, in 39 de ore. Ce vremuri... In rest ....mai nimic
×
×
 • Create New...