Sari la conținut

Shamok

Membru
  • Număr conținut

    372
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shamok

  1. Salutare, am fost acum 2 saptamani la Realp (CH) sa trec pasul Furka in drum spre Geneva. Mare ghinion, da’ mare rau… era inchis (urcasem deja vreo 7 km.). Ne-am intors si ne-am dat cu trenul prin tunel, scurt si frustrant. Aveti grija si verificati sa nu fie la fel, cu toate ca la cum se lucra acolo garantat l-au deschis pe 5 iunie asa cum spuneau localnicii (asta era pe 3 iunie). P.S. A doua zi in Franta am dublat aproape nr. de kilometri datorita altui pas inchis. Toate bune si asteptam poze.
  2. Merci, voi incerca totusi sa fac traseul intr-o singura zi chiar daca voi rata cateva locuri frumoase. Se vor compensa cu altele pe traseu. Merci inca o data.
  3. Salutare, poate sa-mi spuna cineva care a mai trecut prin pasul Furka daca traseul sankt anton am arlberg - geneva, poate fi facut intr-o singura zi? Saptamana viitoare voi fi prin zona in drum spre Monaco Multzam'. Florin.
  4. Shamok

    Ture De Week-end

    Am invatat ca e mai bine/convenabil sa zici mai putine si sa faci mai multe, asa ca ...toate la timpul lor.
  5. Asta, s-ar potrivi mai bine pe un forum de literatura decat pe unul moto. ...parerea mea !
  6. Pentru fotografii si povestiri... Semaca. Pentru excursia pe motocicleta... "calatoria controversata si facuta in mare viteza" a lui Maquest! P.S. Daca ar fi povestit si fotografiat Semaca, turul lui Maquest, cu siguranta locul 1, 2 si 3 ar fi fost ocupate. Pace...!
  7. Shamok

    Ture De Week-end

    Dane se pune de-o tura de weekend, de fapt intre 2 weekend-uri ...unul la jumatatea lui Mai si celalalt la inceputul lui Iunie. Te bagi..?
  8. Shamok

    BURSA LOCALA

    Deci ce sa inteleg, se vinde moto avariata cu pielea motociclistului inclusa? Asta da oferta...! De criza Spor la vanzare.
  9. Shamok

    Gibraltar

    La Gibraltar ajung si eu, dar abia in a doua jumatate a lunii Mai . Eventual va voi cere ceva pareri in legatura cu ce n-ar trebui ratat pe acolo... in afara Stancii Gibraltarului care oricum va fi punct de reper.
  10. Sper ca sfarsitul lunii Mai sa ne prinda aproximativ la jumatatea urmatorului traseu: Bacau-Borsa-Budapesta-Bratislava-Praga-Berlin-Hamburg-Amsterdam-Calais-Paris-Bordeaux-Madrid-Gibraltar-Ibiza-Monaco-Roma-Bari-Atena-Varna-Bacau. Durata: 4 saptamani Buget: cautam sponsori ...sanatosi sa fim.
  11. Bacau-Borsa-Satu Mare-Oradea-Timisoara-Dr. Turnu Severin-Calafat-Giurgiu-Bucuresti-Bacau, in 39 de ore. Ce vremuri... In rest ....mai nimic
  12. Aici nu e vorba de dragoste de tara ci mai degraba de un indirect atac la persoana care locuieste in acea tara pe care tu o critici. Si la urma urmei tu ce drept ai sa critici , ai facut ceva pt. ca tara ta sa devine mai buna ? Nu, ai preferat sa-ti pui palma in poponeata si s-o stergi peste mari si tari unde totul e gata facut de altii (care acum au nevoie de oameni sa le stearga batranii la poponeata, sa le spele masinile, sa le faca menajul, etc). Ai putin respect pentru « prostii » care au ramas in tara si care prin simplul fapt ca au o slujba si isi platesc taxele contribuie incet dar sigur, la consrtuctia lucrului spre care tindem cu totii – o societate civilizata. Ca o paralela… e ca si ca si cand, i-ai tot repeta unui investitor ca afacerea in care isi baga banii e de (cuvant urat), bazandu-te doar pe faptul ca acu’ nu stiu cati ani ai incercat si tu acelasi lucru dar crezand ca totul trebuie sa vina de la sine, nu ti-a mers.
  13. As vrea sa schimb/modific seaua originala cu una mai mare - atat pt pilot cat si pt. pasager (pe considerente de confort). A mai facut cineva asa ceva fara ca motocicleta sa arate ca draqu'? Ca de obicei pt. un plus de design seaua se ajusteaza in minus... Ma bate gandul sa o duc la retapitat dar parca nu m-as baga fara sa aud vreun sfat de la vreun patit Peace..!
  14. Ce parere aveti... vt 600 shadow poate sa duca pilot si pasager vreo 11.000 km la o tura? La ce probleme ar trebui sa ma astept, sau mai bine zis ce ar trebui verificat si pus la punct inainte de astfel de calatorie? (in afara de psihicul celor 2 participanti)
  15. Baietii cu steagul, care au ales sa circule cu partea cauciucata a motocicletei in sus
  16. O intrunire de nota 10, bravo organizatorilor...!
  17. asa e bill, anu' asta turul romaniei, la anu'...turul europei:D DOAMNE AJUTA...
  18. Pai ce tre' sa ai neaparat peste 100 de kile sau peste 185mm ca sa o ridici? Oricum pt. asta au fost altii mai isteti si au dibuit niscaiva trucuri
  19. Salutare, revin eu cu vechea mea problema... are cineva R1200gs cu "low seat" ? Multzam..!
  20. Stau si ma gandesc la ce s-a ajuns din prea frumoasa tura si parca nu-mi vine sa cred. Nene Tafule tot respectul pt ce ai reusit sa faci pana acu' in ale calatoriilor, dar bre...... asta nu se face bre...!! La "esperentza" dumitale se cadea sa te asiguri inainte de a pleca la drum daca tot grupul e in stare sa faca fata la ditamai tura in conditiile impuse de tine. Daca nu, pleci singur si gata. URAT...!!! parerea mea.
  21. Haide bre... cum e posibil asa ceva???
×
×
  • Creează nouă...