Sari la conținut

radu

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    ct16sea
  • Club
    sea riders

radu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Cumpar protectii radiatoare Honda CR 250/2001? Si aripa fata pt Hsaberg TE 250/2013? » Post actualizat in 01 Feb 2015 11:27 Inca ceva - Am un prieten care are 1500 eur pt un enduro in 2T - un exc in stare buna dar nu mai departe de Brasov va rog - doar daca se poate trimite pe curier! Multumesc
  2. Eu as avea nevoie de o bucata de lant 428 ca sa-l lungesc pe al meu sa pun un pinion mai mare. Daca ma poate ajuta cineva - un mes la:0723355331 - Multumesc!
  3. da mai multe detalii:model,an,cilindree,nr cil etc.
  4. Am un BMW k1200rs,cu sonda pe galerii,acolo unde se imbina toate 4 apoi urmeaza un mare plaman cu catalizator in el si apoi finala.eu vreau sa desfiintez catalizatorul si sa schimb si finala de serie cu altceva.Ce ziceti?Oricum o sa incerc asa ca va anunt ce iese.
  5. Deci unde se poate uita cineva la injectia de la o Busa de 99?cineva care stie!!!
  6. Am nevoie de ceva piese de cutie de Aprilia pegaso si nu gasesc decat de Bmw f650.Motoarele sunt facute de rotax,difera sigur culasa,dar in rest s-ar putea sa fie la fel.Are cineva vre-o idee?
  7. Poate stiti ceva in afara de mobile.de?
  8. Stiu ca MZ baghira e la fel cu yam XTZ660.am mai citit pe net ca cilindrul si culasa sunt la fel la raptor care deriva din mz baghira.Dar nu sunt sigur.Oricum daca iese ceva va dau de stire. --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 10:41 ------------- Deci am comparat codurile de piesa originale Yamaha si sunt aceleasi asa ca puteti folosi piston,axa cu came de la Raptor la tenere 660.
  9. Pai normal ca ma refer la quadul yam Raptor 660 care se pare ca este deviat din moto yam tenere 660/90.Eu asa am gasit dar nu sunt sigur.Dar ca piese de schimb gasesc mai usor de raptor(piston sport,axa came,dynojeturi pt carb etc). Ce stiti?
  10. merge si cu poxilina:plastilina aia de la poxipol - eu am lipit un capac care era spart in 3 bucati si atinut.
  11. Eu as vrea sa aflu sigur daca cilindrul,pistonul,culasa si carburatoul sunt la fel?Pt ca nu gasesc decat piese de tunning pt raptor 660.Cine poate sa-mi zica din experienta lui?Multumesc!
  12. Da,se poate:iti mai trebuie si alte piese:cutie filtru aer,aprindere(CDI),galerii evacuare.
  13. Baiatul asta zice foarte bine.Poate nu ati observat ca la masinile diesel coltul barii din plastic de sub busonul de alimentare se deformeaza in timp pt ca dai putina motorina pe langa.In plus benzina se evapora foarte repede,nu are timp sa atace nimic.In plus faceti singuri un experiment:puneti un o ring din motor(nu de la instalatia de racire) in benzina si unul in motorina si vedeti ce se intampla.Spray de spalat???!-pai nu ajunge unul intreg sa speli un lant murdar rau de busa.Asta este pt cazul cand esti plecat in tara si dupa o ploaie iti intretii putin lantu.Pe strada ungeti cu teflon pt ca e doar praf si apa.Pe offroad cu ceva mai uleios - noroaie,balti etc.
  14. Nu se parinde nimic,asta e mai grav ca altfel gasean eroarea mai usor!
×
×
  • Creează nouă...