Sari la conținut

radu

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de radu

  1. Salutare! Cumpar protectii radiatoare Honda CR 250/2001? Si aripa fata pt Hsaberg TE 250/2013? » Post actualizat in 01 Feb 2015 11:27 Inca ceva - Am un prieten care are 1500 eur pt un enduro in 2T - un exc in stare buna dar nu mai departe de Brasov va rog - doar daca se poate trimite pe curier! Multumesc
  2. Eu as avea nevoie de o bucata de lant 428 ca sa-l lungesc pe al meu sa pun un pinion mai mare. Daca ma poate ajuta cineva - un mes la:0723355331 - Multumesc!
  3. da mai multe detalii:model,an,cilindree,nr cil etc.
  4. Am un BMW k1200rs,cu sonda pe galerii,acolo unde se imbina toate 4 apoi urmeaza un mare plaman cu catalizator in el si apoi finala.eu vreau sa desfiintez catalizatorul si sa schimb si finala de serie cu altceva.Ce ziceti?Oricum o sa incerc asa ca va anunt ce iese.
  5. Deci unde se poate uita cineva la injectia de la o Busa de 99?cineva care stie!!!
  6. Am nevoie de ceva piese de cutie de Aprilia pegaso si nu gasesc decat de Bmw f650.Motoarele sunt facute de rotax,difera sigur culasa,dar in rest s-ar putea sa fie la fel.Are cineva vre-o idee?
  7. Poate stiti ceva in afara de mobile.de?
  8. Stiu ca MZ baghira e la fel cu yam XTZ660.am mai citit pe net ca cilindrul si culasa sunt la fel la raptor care deriva din mz baghira.Dar nu sunt sigur.Oricum daca iese ceva va dau de stire. --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 10:41 ------------- Deci am comparat codurile de piesa originale Yamaha si sunt aceleasi asa ca puteti folosi piston,axa cu came de la Raptor la tenere 660.
  9. Pai normal ca ma refer la quadul yam Raptor 660 care se pare ca este deviat din moto yam tenere 660/90.Eu asa am gasit dar nu sunt sigur.Dar ca piese de schimb gasesc mai usor de raptor(piston sport,axa came,dynojeturi pt carb etc). Ce stiti?
  10. merge si cu poxilina:plastilina aia de la poxipol - eu am lipit un capac care era spart in 3 bucati si atinut.
  11. Eu as vrea sa aflu sigur daca cilindrul,pistonul,culasa si carburatoul sunt la fel?Pt ca nu gasesc decat piese de tunning pt raptor 660.Cine poate sa-mi zica din experienta lui?Multumesc!
  12. Da,se poate:iti mai trebuie si alte piese:cutie filtru aer,aprindere(CDI),galerii evacuare.
  13. Baiatul asta zice foarte bine.Poate nu ati observat ca la masinile diesel coltul barii din plastic de sub busonul de alimentare se deformeaza in timp pt ca dai putina motorina pe langa.In plus benzina se evapora foarte repede,nu are timp sa atace nimic.In plus faceti singuri un experiment:puneti un o ring din motor(nu de la instalatia de racire) in benzina si unul in motorina si vedeti ce se intampla.Spray de spalat???!-pai nu ajunge unul intreg sa speli un lant murdar rau de busa.Asta este pt cazul cand esti plecat in tara si dupa o ploaie iti intretii putin lantu.Pe strada ungeti cu teflon pt ca e doar praf si apa.Pe offroad cu ceva mai uleios - noroaie,balti etc.
  14. Nu se parinde nimic,asta e mai grav ca altfel gasean eroarea mai usor!
  15. Deci nimeni nu stie exact pt Busa care ar fi solutia! --- Mesaj completat în 30 Sep 2007 09:05 ------------- cand gasesti mecanicul profesionist sa-mi zici si mie ca si eu am nevoie.
  16. Multam fratilor.Asa mai da ajutor. --- Mesaj completat în 02 Sep 2007 06:22 ------------- Este 3LD...(cea de tdm) dar si pe a mea scrie exact la fel.Nu stiu exact ce an e motoreta dar arata ca una de 90-91.
  17. Stie cineva unde se pot verifica codurile de origine ale celor doua piese ca sa vedem daca-s la fel?Mie imi trebuie CDI de supertenere dar nu am gasit second decat de TDM.
  18. Stie cineva daca se potriveste cdi-ul de la tdm de dupa 91 la un super tenere de 90??? Multumesc!
  19. Eh.... noi cam atat am putut face! Anul asta a fost cu ghinion. Pe ultima suta de metri am aflat ca nu primim aprobare pentru liniuta si parada. Multe lume nu intelege un lucru: la Constanta toate sunt mai cu mot! Si noi in orasul asta traim. oricat ne-am straduit n-a iestit bine, stim si noi asta. dar nu ne acuzati ca facem afaceri... ca am pierdut si anul asta bani, ca in fiecare an. Noi facem, aaa... faceam!, aceste intruniri cu bani din buzunar. Avem alte afaceri din care castigam, iar intrunirea o faceam de placere. Dar.. gata! La anul sa faceti voi... cei din Constanta, sau de oriunde, care aveti cele mai multe nemultumiri! Noi, promitem, venim la intrunirea vostra! facem scandal la intrare, ca asa e moda! si pe urma, dupa ce platim intrarea injurand, bem impreuna o bere aaa... daca aveti timp! daca nu... bem fara voi!
  20. Si ceva motocross pe plaja,sau cu atv-urile.Castigatorii la concursurile din camping vor face o finala cu jeturile pe apa.La liniute premiu o guma spate functie de dimensiune.Muzica-Mike Godoroja-repertoriu international.Rezervari la receprie camping pescaresc(acelasi de anul trecut):0241831170 Va steptam!
  21. Incerc sa pun programul intrunirii:Vineri 24.06.2005 Deschiderea evenimentului pe data de 24.06.2005 la ora 12:00 Primirea invitaţilor Concert Anonimus ora 20:00 Striptease feminin Concert IRIS Sambata 25.06.2005 Desteptarea cu MC GIRIP Parada motociclistilor-Mamaia/ Constanta/ Mamaia ora 11:00 Adunarea pentru parada Plecarea la parada ora 12:00 Concurs motociclism viteza: ora 13:00 Organizat pe varianta (intre b-dul Tomis si Campus) Reintoarecere in camping Organizare concursuri pe plaja ora 16:00 ¡ Concurs Moto-Cross pe plaja - circuit ¡ Concurs de mers pe o roata ¡ Concurs ATV-uri ¡ Concurs sarituri trambulina Organizare concursuri in incinta camping: ora 18:30 ¡ Concurs de baut bere masculin/feminin ¡ Concurs "cine merge mai incet" ¡ Trasul de funie pe echipe Concert Anonimus ora 20:00 Streaptease feminin Concert COMPACT
  22. Salutare de la Sea Riders! Din pacate n-o sa iasa chiar asa cum zicea Balba (Univet) si nu o sa fie chiar mocca. Sursele de finantare au scazut si nu putem fara taxa de intrare. Locatia este Campingul Pescaresc, langa cel de anul trecut. Pana una-alta..... distractie placuta de 1 Mai! Si Paste Fericit!
  23. radu

    Sibiu 2004

    Chiar asa... ?! Cum a ramas? Se tine sau nu? Venim sau nu??? Sea Riders.... C-ta
×
×
  • Creează nouă...