Sari la conținut

GMK

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    yo3gmk@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    IJ
  • Numar Moto
    B - 56 - YZH, B - 90 - ACE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ 56, IJ Jupiter 3

GMK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La multi ani! Asfalt uscat!

  2. Salutare tuturor! O sa va iau pe rand dar acum tre sa fug la servici. Pentru inceput tot ce pot sa spun este ca rezervorul este scos de la vanzare pentru a fi returnat fostului proprietar. Cand ajung la servici sau diseara o sa incerc sa caut pe net si ceva preturi de referinta ca sa avem o baza de plecare. Nu de alta, dar nu prea stiu cat ar fi de bun simt sa cer pe jucarele. P.S. la YM raspund de obicei celor ce se prezinta !!!!
  3. Din lipsa de spatiu, timp, bani, si rabdare a "colegei de apartament" pentru constructiile mele mecanice neterminate, pun la vanzare 3 bucati IJ dupa cum urmeaza: - IJ "festival"(cred) negru 1962 s-ar parea. Actele au fost pierdute si cand au fost refacute motocicleta a ajuns in acte sa figureze ca fiind IJ Jupi 3/ 1979. Motocicleta este in stare ok, mai putin ceva pe la ambielaj, pe la cilindru care face ca mitraliera cand o turez. - IJ Jupi 3 gri 1974 350cm. Am doar cartea ei, si nu are carburatorul. Fara acte pe numele meu. - Cadru IJ modificat de Kombat, cu motor in stare buna, furca, roti. Fara serii!!!! - In plus cred ca mai am ceva jenti si cauciuce de IJ - Jenti fata si spate Kawasaki: fata 100/90 - 17 si spate 140/90 - 15 folosite ~30% iar frana pe tambur folosita ~cam tot atata. - 2 rezervoare Dnepr cred. - 1 rezervor pictat de Dnepr ce a apartinut lui Paul Stoean de la Constanta. Rezervorul este marit si are si cutie de scule marita. - Cilindru IJ fonta original Toate cele de mai sus se pun la vanzare. Pretul lor VA FI STABILIT DE CUMPARATOR, iar daca este ok din punctul meu de vedere,.. acesta va intra in posesia jucariilor. Nu am pretentia ca o sa mai pot recupera ce bani am bagat in ele, dar chiar vreau le dau si de aceea voi fi mai mult decat dispus la "negocieri". Dan 0723.359.655 0788.112.911 sau yo3gmk@yahoo.com P.S. sper sa nu imi iau prea multe suturi de la admini ca nu am postat la "vanzari",.. dar vad ca si aici se pun la vanzare comuniste si piese!!! P.S.2. Daca totusi cineva face scandal.. o sa incerc sa ii inchid gura cu nishte palinca la urmatoarea intrunire daca reusesc sa apar
  4. Am de dat un IJ Jupi 3, 1974 "cu atas" dar eu nu am atasul. Motocicleta am luat-o pentru a o aranja,. dar nu i-am mai facut nimic. starea ei nu este foarte stralucita,.. si cand am luat-o am descoperit ca avea o problema la carburator. Am motocicleta si cartea ei, iar actele sunt pe numele fostului proprietar. Pentru alte detalii si poze astept PM.
  5. Crucea Rosie Romana, filiala de sector 3, reincepe campania de recrutare de voluntari, si membrii ai echipelor de inteventie. Acestia vor fii instruiti in acordarea de prim ajutor premedical, management al dezastrelor si psihologia persoanelor afectate. Totodata, anuntam inceperea cursurilor de prim ajutor premedical (pentru cei care nu doresc neaaparat sa faca parte din randul voluntarilor), fiind singura abilitata in acest sens prin lege. Cursurile incep sambata 20.10.2007 la ora 9, in sediul central al Crucii Rosii aflat la Romana vis-a-vis de coloane, in cladirea ce are la parter firma LOT. Persoana de contact este Costescu Andrei Daniel. Poate fii gasit la telefon 0723.359.655, mail si ID: yo3gmk@yahoo.com, ID(motociclism.ro): GMK
  6. Pentru cei interesati de cursurile de prim ajutor sau de a deveni voluntari ai Crucii Rosii, va anunt ca acestea incep Sambata la ora 12, la sediul filialei din strada Matei Basarab nr.59.
  7. Fratilor!!!! Am fost singurul comunist de la Colentina? Sau ca mine fara motor au mai venit si altii?
  8. Ii rog pe cei care doresc sa se inscrie ,.. sa imi trimita PM ca sa ma pregatesc si eu cu cursurile si cu programarea!
  9. Am montat-o la loc,... dar nush daca am pus toate saibele la locurile lor, iar un ax am impresia ca are joc cam mare,.. si parca nu a avut!!! Imi trebuie o poza care sa arate altfel daca se poate,.. ca din asta "OFICIALA"io nu inteleg nimic.... cu toata viziunea mea in spatiu,... si cu lupa si presupunerile de rigoare!
  10. Incerc sa ma interesez la voi cum sta treaba si te anunt pe PM!! La mine la filiala e directorul de treaba,.. sper sa fie si in alte parti la fel!!! Sanatate!
  11. Am vb cu directorul de la filiala sectorului 3 unde sunt eu si a fost de acord sa ma ocup de partea de prim ajutor in cazul in care motociclistii vor sa faca aceste cursuri. Pentru cei care vor sa faca doar cursuri de prim ajutor, pretul este de 30 euro, in pret fiind incluse 12 ore de prim ajutor premedical despre fracturi, transport accidentat, arsuri si altele... Pentru cei care vor sa devina voluntari, cursurile sunt gratuite, se fac pe o perioada de 3 luni si mai contin in plus ore de management al dezastrelor si de psihologie. Cursurile vor fii tinute de catre doctori, in ziua de Sambata (probabil) in sediul filialei de langa Primaria sectorului 3. In urma cursurilor se da examen si se da diploma doveditoare de absolvire a acestor cursuri. Incerc sa strang un grup de minim 10 - 15 oameni cu care sa putem da drumul la cursuri. (daca se strang grupuri de motociclisti, directorul a fost de acord sa fac reducere la cei 30 de euro).
  12. GMK

    1 Mai

    Bah!!!!! A picat topicul prea jos !!!
  13. Ma abonez la "pinoinashe" de IJ 56 Cum fac sa intru in posesie????
  14. Doresc sa iau legatura cu presedintii cluburilor de motociclism, pentru a pune la punct mai multe detalii si eventual colaborari!!! Daca este cineva care ma poate ajuta, in acest sens cu ID-urile lor, ii multumesc anticipat!!!
  15. Doresc sa iau legatura cu presedintii cluburilor de motociclism, pentru a pune la punct mai multe detalii si eventual colaborari!!! Daca este cineva care ma poate ajuta, in acest sens cu ID-urile lor, ii multumesc anticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...