Sari la conținut

abdul_t_raul

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    cluj napoca
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    honda VF 750 C
  • Numar Moto
    cj 25 fcd
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe...

abdul_t_raul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mersi pt sfat,ai avut dreptate,am gasit un site care vindea asa ceva,mi-am comandat si s-a potrivit...
  2. salut,astazi am ramas fara cablu de la kilometraj,mi s-a desprins opritorul de la camasa cel care e prins cu un surub de angrenajul de la roata si mi-a cazut cablul iar camasa mi-a ramas atarnata...vroiam sa va intreb daca nu stiti cum sa fac rost de unul sau daca se potriveste de la alt model de honda? numai bine!
  3. Ma refeream la faptul ca nu ma simt la fel sigur pe motocicleta pe curbe ca si pe una sport care iti ofera tot cam atatia cai,dar cu siguranta o sa ajung sa o cunosc mai bine si am sa-mi dau seama de ce...probabil trebuie sa-mi reglez suspensiile, si cauciucurile, trebuie sa le schimb neaparat...inainte am avut un vt 500 c si cand am cumparat-o tot aceeasi senzatie o aveam in curbe asta pana am schimbat cauciucurile si am obervat o schimbare radicala in bine...Numai bine!
  4. Salut,bine v-am gasit si mersi! eu am luat-o de la un tip din Oradea cu 2600 de euro,are 50000 de km si e din 94 deabia astept sa fac un drum mai lung sa vad cum se comporta si cat confort imi ofera...din cate am vazut pe aici le-au cam laudat toti si da ciclistica cam lasa de dorit la caii pe care ai ofera dar sa nu uitam ca e un cruiser nu sport...sa ne auzim cu bine!
  5. Salut,aceasta este magna mea,am cumparat-o de aproximativ o luna si jumatate si sunt foarte multumit de ea doar ca am nevoie neaparat de sissybar pt ca intr-o seara era sa o pierd pe prietena mea dovada cat de bine trage...oricum sunt multumit de ea spre deosebire de vreme numai bine!
  6. Intradevar imi trage aer fals pe undeva dar inca nu stiu sigur daca e pe acolo sau pe la garnitura de la carburator...daca ar lua ulei printre cartere,nu ar trebui sa intre in egala masura la ambi cilindri?
  7. Mersi de sfat asta am de gand sa fac...
  8. Si daca nu bag deloc ulei in benzina,cilindrul din stanga tot e plin de ulei...cel din dreapta nu are treaba merge foarte bine...deci prin concluzie ulei ia pe undeva dar inaca nu stiu sigur pe unde...
  9. Silicon am pus intre cartere,nu stiu la ce piesa dintre cartere te referi...incorect pus semeringul,la ce te referi? Mersi mult
  10. Salut,acum o luna mi-am gatat motorul de montat:i-am schimbat ambielajul,toti rulmentii,semeringii,am alezat cilindrii,pistoane si segmentii la cota corespunzatoare,acum cateva zile l-am reglat si am facut cateva ture cu el,mergea bine,asta fara ulei in cutie ...azi am bagat ulei in cutie si a aparut vechea problema...pistonul din stanga nu mai merge ,adica ia ulei.Acum vreau sa aflu care e problema adevarata,e gata semeringul care l-am pus nou sau ia ulei printre cartere pe care le-am strans cu imbusuri sa fiu sigur ca etanseaza...daca scot uleiul din cutie ,merge bine...ma gandeam daca ia ulei printre cartere banuiesc ca ar trebui sa imi bage ulei in egala masura la ambii cilindri,cel din dreapta merge bine si nu ia deloc ulei...dati-va si voi cu parerea...Asfalt uscat!!!!!
  11. Salut,m-ar interesa niste acte de jawa 350 ts sau california care sa fie inscrisa si sa aiba cel putin verificarea sau sa le i-au cu tot cu cadru ca sa pot face verificarea...multumesc mult si asfalt uscat tuturor!
  12. Incearca sa strangi surubul de aer de la carburator de tot si vezi daca se tureaza progresiv si uniform,si eu pateam la fel.Daca era destrans surubul motorul mergea doar la relanti si blana asta in cazul in care nu murea cand il turam...Daca faci chestia asta si motorul se va tura bine inseamna ca fura aer fals,ori pe la garnitura de la carburator ori pe la cilindri jos,sau in cel mai rau caz printre cartere.Verifica si debitul la robinet...
×
×
  • Creează nouă...