Sari la conținut

rapa

EX+
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    razvandmn

Profil

  • Locatie
    GALATI
  • Carnet moto din
    2006

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR F4 i

rapa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Avea un an jumate pe motor si in jur de 30 000 km.Asta se poate numi experienta? Din toamna voia sa vanda motorul din pacate nu a gasit client altfel era acum in viata. Si,cum spunea si Ivy,tocmai de asta voia sa-l vanda pt ca stia ca nu se poate stapani sa bage mana in gaz.Sotia nu se urca in spate nici inainte de a ramane insarcinata,ii era frica. Am mers cu el si cand era incepator si dupa, cand,credea el,ca a acumulat ceva experienta. Ar trebui sa invatam ceva din toate aceste nenorociri care se intampla cu apropiatii nostrii. Dumnezeu sa-l odihneasca,avea doar 32 de ani si o viata intreaga inainte.
  2. Stiu ca dragstarul dupa 2004 se fabrica cu cardan. Ma intereseaza care sunt restul modelelor de la yamaha,honda care s-au fabricat cu cardan.
  3. rapa

    Suzuki Intruder

    M 800??? stiam ca pana la toamna nu se importa.Nu,nu este al meu.
  4. rapa

    Suzuki Intruder

    6000 euro in care intra si genti,etc in valoare de 500 e
  5. rapa

    Suzuki Intruder

    Multumesc pt informatie vreau sa cumpar unul care are 2 ani si nu stiam de la ce pret sa pornesc negocierea.
  6. rapa

    Suzuki Intruder

    Stie cineva cat costa un Intruder C 800 nou sau mai degraba cat costa ca anu asta nu s-au mai importat ca nu au euro 3.
  7. Galati Braila prezent! Zic eu ca vom fi cel putin 12 motoare
  8. Felcitari,baga si ceva poze ca pana la primavara cine stie daca ne mai vedem in trafic!
  9. iMI CUMPARASEM DEJA CELE 2 SPRAYURI DA CAND VAD CAT DE FIGURANTI IS UNII SI CE AERE DE GENII ISI DAU MA GANDESC DE 2 ORI INAINTE DE A POSTA CEVA.CREDEAM CA COMUNITATEA MOTO E UNA IN CAE SA NE AJUTAM,DESI PADURE FARA USCATURI NU EXISTA .SUCCES TUTUROR
  10. uote name='Stephon' date='Oct 10 2007, 04:30 PM' post='905977'] :bigstar: scuza-ma dar... este perfect adevarat! dar...era vorba de lantul de la cainele lui pe care il cheama F4I si este nascut in 2002 pune ba mana si mai citeste cate ceva despre motorete ca esti pe langa total! Cu apelativul ,,ba,, sa vorbesti cu cine vrei tu,dar nu cu mine.Eu unul prefer sa platesc mecanicii de la service decat sa invat sa depanez o motocicleta. <small>--- Mesaj completat în 12 Oct 2007 14:24 -------------</small><br/> Salut,cum a fost in concediu?Lasa-i pe ,,destepti ,, in pace,sunt oameni carora le place sa se auda.Intradevar trebuie sa fi geniu ca sa ai in bagajul de cunostinte un lucru atat de ,,important,, ca ungerea lantului.
×
×
  • Creează nouă...