Sari la conținut

TiGrUtZ

EX+
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TiGrUtZ

  1. Welcome to America.. stai linistit ca ti plictisi repede! . Iara doru' de casa te-a prinde de numa numa dupa 5 sau 6 luni, mai ales daca e prima data! Sanatate!
  2. Salutare tible! Cum te-ai obisnuit printre straini? Te mai gandesti sa te intorci sau nu te tare tenteaza ideea asta?! Sanatate si numai bine!! La anu prin august sper sa puteti conta si pe mine la o excursie de genul acesta! Pana atunci mai tre sa am putina rabdare ca sunt la un ocean distanta Distractie!!!
  3. A.. Adapratea.. super naspa si dupa 14 luni sunt resemnat.. nu adaptat! B.. cam.. 40% banii, 20% curiozitate, si 40% motive personale
  4. Eu nu as vrea decat un CBR si un ATV
  5. Intre Kawa ZX6R si R6 eu zic sa alegi F4i . Parerea mea..
  6. OFF Topic: KristaKus.. di ce faci reclama ascumsa la RomEuCosmetics, aaa?! ON Topic: F4i toata ziua.. de acord cu galbenaru' de mai sus!
  7. Omu depech.. ai dreptate cu maseaua . Ce sa faci.. lasa ca mai asteptam oleaca si ne luam niste "bitzicle" faine! . Sarbatori frumoase si tie!!
  8. Deci pana acuma avem SUA, Canada si Germania.. Canada "conduce" . Hai sa vedem pe unde mai avem romani
  9. ..si cat mai stai? Io azi am fost la "aprozar" (magazin romanesc), da' nu m-a tare atras nimik, Dupa aprozar, am fost la un rest romanesc.. si acolo m-au atras pana si chelneritzele
  10. Cineva tre sa creada si in tara noastra ca altfel ce saracie se va intampla cu ea?! Imi aduc aminte ca eram la tara la bunici in '89 cand am auzit la radio " Dragi ascultatori, ascultati radiourile si televizoarele". Nu prea imi dadeam eu seama ce se intampla, dar stiam ca e vorba de nea Nicu. Am trecut prin toata perioada de tranzitie sa zic asa.. mai putin ultimul an.. acuma va veni alta tranzitie pt noi.. si nu mi-e frica deloc. Daca sti sa stai in picioare si esti descurcaret, te descurci si in Afganistan . In fine.. cred ca mi-ai inteles puctul de vedere.. si na.. eu sunt si destul de familist.. imi place sa stiu ca am familia aproape, asta ar mai fi un motiv pt care as vrea sa ma intorc. Si sa-ti mai dau un motiv.. FEMEILE!!! Ca la noi nu`s nicaieri si cred ca asta ai observat si tu. Cat despre nivelul de coruptie.. o fi si ala destul de mare.. da' nu e numai la noi, e in toata lumea pana si la americani paci!! Si aici conteaza pe cine cunosti, cati bani ai exact ca si la noi, asa ca.. nu e cu mare diferenta, atata ca Romania fiind o tara mai saraca asa e desfacuta fir a par, pe cand USA.. cine sa-si permita sa analizeze nivelul de coruptie in USA?! Ca da Bush cu bomba in ei! Hai ca, cred ca m-am facut inteles . Sanatate! P.S. Apreciez nivelul de civilizatie din acest topic.. pareri diferite fiind, nimeni nu sare la gatul celuilalt
  11. Eu mi`s plecat de 14 luni si m-o luat doru de casa din a doua luna.. De atunci ma tot gandesc si eu la ziua in care o sa zic: "imi ajunge, acuma merg acasa". Sunt plecat pt un singur motiv BANI, n-am sa ma invart dupa deget cu alte chestii. Am venit cu un plan cat de cat si vreau sa-l duc la capat.. sper sa si reusesc . Pasiunea pt motoare m-a prins pe aici si vreau sa zic ca toata lumea din Miami imi spune ca e un loc ffff periculos de mers cu motoru', mai ales ca-mi plac vitezistele. Totusi.. sper ca prin primavara sa reusesc sa-mi fac permis si sa-mi iau motor.. chiar daca numai pt cateva luni.. pt ca prin vara - toamna intentionez sa ma intorc in tara (asta face parte din plan). Si asa cum zice crazyahmed, nicaieri nu-i ca acasa! Sigur ca asta e parerea noastra doar, pt ca daca ajungi sa te obisnuiesti in alta tara in care esti, traiul e usor si daca te multumesti cu un job zilnic.. ai sa ramai, dar cum e si cazul meu.. eu vreau sa fac ceva acasa si sunt destul de constient ca nu va fi deloc usor MAI ALES dupa 1 ian. DAR mai e si un alt aspect.. 1 Ian va fi o noua revolutie pt noi romanii, pt Romania.. si parerea mea, ca daca reusesc sa pui ceva pe picioare acuma, ai sa culegi roade destul de repede, exact asa cum a fost si dupa '89. Asa ca oameni.. parerile sunt impartite.. da' eu unu', in tarisoara aia mica si frumoasa ma intorc . Hai noroc!
  12. Salutare salutare! Nici eu nu cunosc inca motoristi pe aici pe unde is.. da' asta probabil din cauza ca inca nu pot sa-mi fac permisu' si sa-mi iau motor, problema pe care SPER s-o rezolv in primavara. SARBATORI SI LA MAI MARE!!!
  13. Salutare Dan! Crede-ma ca stiu cum e sa salivezi dupa alti cu motoare de-to pica plombele. Eu stau pe o plaja cu soare 12 luni si se plimba motoristi pe aici de mor. Asta e.. mai tre sa astept putin sa pot sa pun si eu manutza pe un CBRu . Hai noroc!
  14. Superba poza! . As pune si eu poze sa va arat cum e plaja Atlanticului la 25-30 de grade cu plus, da' acum is la servici.. sper sa av timp odata cand o sa fiu acasa.
  15. ...intre 20 si 26 zilele astea pe aici
  16. Eu n-am mai vazut zapada de vro 2 ani.. da' mie mi cam dor ca-mi place sa ma dau cu placa .
  17. Prin ce parte a Americi esti tu kata?!
  18. Eh.. hai ca incet incet o sa-i vedem pe cat mai multi.. sper
  19. Pt ca mi-am luat lumea in cap si am trecut oceanu'.. as vrea sa stiu cati sunt pe forumul asta si sunt departe de plaiurile mioritice. Am sa incep eu si sper sa se continue.. cine stie cum ne mai putem ajuta astia mai "pierduti" asa printre straini si nu numai . Adi ma cheama si sunt in State de 1 an si o luna, mai exact in Miami, Florida. Daca va pot fi de folos intr-un fel sau altul.. ziceti.
  20. Raven.. un cuvintzel am de spus... ZZZUUUUPPPEEERRRBBBEEEEE!!!!
  21. Asa.. si daca am mai facut o mica cautare printre miile de poze.. am mai luat cateva.. Iata-le! Un Puscarias.. Niste crengi.. Dunarea.. ..inca odata Dunarea "Lumea-i a mea" - Loredana & B.U.G. Mafia.. stiti melodia nu? Alte crengi.. ..aaa.. crengi mai sterse asa.. O gaura.. diferita.. Je.. din nou, intr-un peiaj si loc de vis
  22. Mutlzam! In "3 Prieteni" tipu' in tricou inchis la culoare e KristaKe de pe formu . Sa sti ca a fost chiar un moment f placut prins intr-o poza.
  23. Am si eu cateva dupa vro' ora jumate de "sapat" Je.. din profil Parang... Parang iar.. ..si tot parang Gata Parangu' Apus de soare (Apa, Satu Mare) 3 Prieteni Atlanticul vazut de pe un hotel din Miami
  24. TiGrUtZ

    Accident Grav

    Tot SANATATE am sa-i doresc si eu cu riscul de a fi cre.tin, bou, magar si asa mai departe . Intamplarea i-a fost mai mult decat o lectie baiatului pe care 99% a invatat-o! E de-al nostru', cum naiba puteti sa-i doriti rau?!
×
×
  • Creează nouă...