Sari la conținut

rideordye

Membru
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    15.09.2006
  • Motocicleta
    R1200GSA; Sportster 883C

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk '92; DR 350 '92; DR 800 '93; '06XL883C;

Vizitatori Recenți Profil

583 citiri profil

rideordye's Achievements

  1. Hello. Unde as putea sa găsesc o pereche de garnituri evacuare pt un Sportster xl883c an 2006?
  2. Ala vizavi de MC, de pe Occidentului, era Heaven&Hell, fost Hard&Heavy, care s-a inchis si s-a redenumit in Private Hell fiind o vreme pe Grivitei, dupa care a ajuns in centrul vechi. Mie imi place
  3. Am si eu un animalut care mi-e tare drag, pe nume Pogo. E foarte jucaus si activ. Are deja 2 ani si doua luni si e din rasa Brittany Spaniel. https://en.wikipedia.org/wiki/Brittany_dog O sa pun si niste poze cu nebunu' ) https://photos.app.goo.gl/A6WkLRS9BclM6Aku1 https://photos.app.goo.gl/Eh5npTq20UEWqFyq1 https://photos.app.goo.gl/ie33herswMCel7192 https://photos.app.goo.gl/IbqLMpSxvBicrSb82 Sa va traiasca animalutele !
  4. A married Man died before SEX. His Wife cut his Penis, filled it with cement & fixed it in the wall. Every night she used to go to the wall & get satisfied herself. One day her neighbour saw this..! He made a hole in the wall removed the husband's penis & put his own penis in place of that.. & waited his turn for sex. The lady came with a knife...cut his penis & said..."Darlingtoday we are shifting to our new house..!" Moral,,,, don't put your dick everywhere
  5. Jesus! In 11 ani am avut 3 accidente minore, din care 2 au fost din vina mea. Un wheelie esuat intr-o parcare, o alunecare in sens giratoriu prospat udat, si unul cu un taximetrist care mi-a deschis usa in trafic ca..el stie de ce. Lasand la o parte primul accident stupid, ma gandesc ca am scapat intreg de fiecare data fiindca mergeam incet. Am invatat din greseli dar dupa ce am vazut o ora din compilatia asta imi vine sa las motorul la munca )
  6. Ce calatorie si povestire frumoasa. Iar de poze, ce sa mai zic, sunt minunate! Astept cu nerabdare continuarea.
  7. Salut! Din pacate de data asta nu pot veni. Maybe next time!
  8. Salut ! M-as baga si eu cu GS-ul. Sunt nedumerit privind destinatia fiindca pe google maps am gasit mai multe Varfuri Papusa. Unul in judetul Gorj si altul in judetul Arges. Pe la ce ora plecati si unde e punctul de plecare?
  9. Salut, Cumpăr un cardan de R 1200 GS Adventure 2008. Al meu mai avea puțin și mă lăsa pe drum. O zi buna !
  10. Probabil asta i s-a intamplat si fostului proprietar. Pana la urma o sa-mi iau un mudguard asemanator cu cel pe care-l ai tu. Mersi !
  11. La multi ani ! Foarte tare faza cu siteul accuweather. Eu in am pinned in browserul de acasa si de la munca. » Post actualizat in 18 Jan 2017 13:57 Salut, Caut un mudguard pentru roata spate. Am cumparat motocicleta fara el si as vrea sa o completez. Daca nu gasesc nimic in Romania o alternativa la cea originala ar fi la 85 euro cu tot cu livrare. Multumesc !
  12. http://www.reuters.com/article/us-denmark-prison-idUSKBN13I1RE Flying drone smuggles cell-phone, saw blade into Danish prison
×
×
  • Creează nouă...