Sari la conținut

rosso

INACTIV
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    none
  • Motocicleta
    honda 929

Informații profil

  • Motociclete detinute
    dr 650, vfr 750

rosso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare la toti, multumesc de ajutor la toti cei care au oprit. S-a intamplat cam asa, am plecat pe verde iar pe contrasens opel astra a vrut sa faca la stanga. A crezut ca are timp si mi-a taiat fata....nu am mai putut sa il evit, eu nu am patit nimic motocicleta insa nu mai are partea din fata. Motocicleta este asigurata si probabil nu va mai fi reparata. Multumesc inca o data celor care au oprit si s-au oferit sa ma ajute.
  2. Salut Am eu una model 2001 galben cu gri, are 2 gauri pe fiecare parte unde au fost semnalele aplicate si o mica fisura la mijloc unde vine seaua insa e acoperita de sea.
  3. Azi dupa valeni unde incepeau serpentinele era ploaie si lapovita......si tot vreme frumoasa au anuntat..aveti grija.
  4. A schimbat cineva capetele de ghidon cu unele aftermarket? Aveti idee daca schimbi tot sistemul cum se scoate restul mecanismului din ghidon?...daca da bagati un raspuns aici Numai bine.
  5. Depinde de firma de asigurari si cel mai mult de tipul asigurarii casco sau rca.
  6. stai linistit sunt bune amandoua ...chiar mai indicat ala negru la contactul cu uleiul .....am incercat cu ambele fara garnitura tot la capacu alternatorului si nu am avut probleme Am uitat sa precizez ca era un motor de suzuki dr 650 care are racire pe aer si ulei si se incinge foarte rau. --- Mesaj completat în 27 Dec 2007 21:14 ------------- Poti sa iei garnitura si de la moto adventure de la cotroceni originala...in jur de 15 euro.
  7. Frumoasa foc hai sa pun si eu cu batranica......
  8. Schimbul de semeringuri la furca si uleiul a costat la B&S 130 ron adika 2 ore de manopera cu semeringurile si uleiul meu.Au lucrat foarte curat si profesionist si am putut sa stau si langa ei sa invat si eu cate ceva cand le-au schimbat.
  9. Adevar graiesti mai putin cu cablurile de la masina Pana sa iau motocicleta de la fostul proprietar a stat 5 luni cu 2 litri de benzina in rezervor, nespalata cu lantu neuns. am bagat benzina, baterie noua o spalare si ceruire si e ca noua am facut 4000 de km in 2 luni. Acuma in afara de rezervor plin, oprit benzina ,scos bateria si acoperita nu vede ca nu are nici un rost.
  10. multumesc pentru raspunsuri stiam de suruburi credeam ca are si aerisitor
  11. Salut tocmai am achizitionat un vfr 750 din 95 intretinut destul de bine:) ..am si eu o intrebare pentru cei care ati mai schimbat lichidu de racire...exista vreun aerisitor pentru instalatia lichidului de racire?...ma bate gandu sa schimb lichidul ca nu stiu de cat timp e in ea si nu stiu pe unde se aeriseste. Orice informatie e bine venita.
  12. la mine nici nu se clinteste kicku daca nu trag de decompresor
  13. Nu are numai gaz are si ulei sunt 2 camere separate dar ca sa schimbi uleiul trebuie sa golesti si camera cu gaz e un baiat Vasile care se ocupa cu reconditionarea.......daca te intereseaza o sa caut si numarul de telefon
  14. Vezi in dreapta sub carena de la toba e o cutiuta neagra cam 2 cm patrati cu 2 fire 1 intrare si o iesire parca... acolo .......e la modelul Dakar R
×
×
  • Creează nouă...